hits

tonight with the girls

 • 29.05.2013, 22:35

Koselig kveld med jentene idag! Bading, latter, kort og sol ♥ Bilder av bikinien kommer i morgen, følg meed

 

-Hva gjør du i kveld?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

summer paradise

 • 29.05.2013, 15:59Hejj alla ♥♥

 

For en fantastisk dag! Været er såå herlig! Med en gang jeg kom hjem fra skolen hev jeg på meg en shorts. Skoledagen i dag har gått i eksamensforberedninger. Siden det var så fint vær ute, så fikk vi sitte ute store deler av tiden. I morgen er den store dagen, engelskeksamen. Heldigvis så føler jeg meg ganske klar og forberedt. Jeg får håpe og gjøre mitt beste. Nå sitter jeg spent hjemme og venter på mamma som skal komme hjem med en bikini som jeg har ventet på i flere måneder ♥♥ Har bestilt bikini fra victoriasecret. Dere skal selfølgelig få se den når jeg får den senere idag. 

Senere idag kommer jentene bort til meg og skal bade i stampen og koseee oss. Alle sammen skal ta med seg noe god mat eller smoothie som vi skal ha og kose oss med på terassen etter i har badet. Kortspill, gode venner, stampen og goood maaat! Får det ikke bedre enn det. Jeg skal lage velkomsdrink til dem, hehe. Blir nok koselig ♥

 

Ønsk meg lykke til på eksamen i morgen daa og kom med spørsmål til spørsmålsrunden HER
-Hva skal du idag? 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

spørsmålsrunde

 • 26.05.2013, 19:55


 

Tenkte å kjøre en spørsmålsrunde! Spørr om det du lurer på, så skal jeg svare det beste jeg kan. Svarene kommer sikkert iløpet av uken. Jeg kommer ikke til å svare på video. Ha en fin dag!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

beach love

 • 24.05.2013, 23:55

hejj babes

I dag fikk jeg besøk av Andrea, som var veldig koslig! Vi har badet i både stampen og i sjøen faktisk. Så når vi kom inn igjen i varmen spiste vi litt pizza og lagde oss smoothie. Tiden flyr så fort når vi har det koslig.. Ha forsatt en fin fredagskveld alle sammeeen

 

INGVILDBOLOSTADSÆTRE

...

 • 24.05.2013, 15:40

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

xoxo

 • 22.05.2013, 21:06

http://pixlr.com/express/

 

-Hva synst du om redigeringen/bildene? 

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

Beauty video

 • 21.05.2013, 22:16

Heisann!

 

Da har jeg laget en sminkevideo til dere. Trykk på tannhjulet nederst til høyre (1080) for best kvalitet. Håper dere liker videoen! Kommenter gjerne hva du synst :-)-Hva synst du om videoen?
INGVILDBOLSTADSÆTRE

innocent exterior

 • 20.05.2013, 23:01

 

Det kommer to ulike videoer om ikke lenge, så følg med!

 

-Hva synst du om bildene? Kommenter gjerne!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

best feeling

 • 19.05.2013, 21:12

 

Heisann!

 

Det er helg og sommer! Været er helt utrolig og det kjennes godt på humøret. I natt overnattet jeg og Henriette i campingvogn og spiste frokost ute i dag tidlig. Herligere enn det går ikke ann! I dag har jeg for det meste solt meg og vært ute i båt med noen venner. 16 mai var klassen på havsportsenteret og drev med flere havsportsaktiviteter og grillet. Vi var heldig med været og koste oss mye! 17. mai reiste jeg og noen venner inn til byn og spiste mat og var på tivoli. Tror det er den kosligeste 17 mai jeg har hatt! Jeg håper og tror at uka som kommer blir ganske slapp med tanke på at halvparten av klassen skal ha eksamen, så da blir det nok ganske slappe dager på andre halvparten av klassen. Så jeg får håpe at uka går fort! 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

galaxy

 • 18.05.2013, 19:58-Hva synst du om bildene?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Oh happy day

 • 15.05.2013, 22:26

 

Heisann!

I dag har vært en super dag! Vi fikk vite hva vi kom opp i, og jeg er så utrolig glad for at jeg kom opp i engelsk. Skal be en stille bønn for alle som kom opp i matte.....hehe. Jeg hadde skikkelig sommerfølelse idag. Sola skinnte og himmelen var blå. Er så deilig å vite at det ikke er lenge til sommer og ferie. Nå har jeg akkurat vært i dysjen og smurt meg inn med litt selvbruning, herliiiig. Ovenfor på bildene har jeg faktisk ingen sminke på meg. Nå tenkte jeg å kubbe'ann og lade opp til den siste dagen før langhelg!♥

 

-Hva kom du opp i?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

don't miss being blond

 • 13.05.2013, 23:42 

-Hva synst du jeg kledde best?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

todays outfit

 • 11.05.2013, 19:58// bukse - bikbok // rosa genser - floyd // skinnjakke - ? //

 

-Hva synst du om antrekket?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Video

 • 11.05.2013, 14:56

Heisann! 

 

Her er altså en liten video fra klassen overnattet på skolen. Jeg vet ikke om det er bare på min data eller hva det er, men eg får ingen lyd frem. Er ingen spesiell video, men tenkte det var koslig å sitte sammen noen klipp fra overnattingen. Som du kanskje ser, så var det utrolig koslig! Er rart å tenke på at jeg ikke skal gå i klasse med denne gjengen til neste skoleår..

 

trykk på tannhjulet på 1080 for bedre kvalitet
-Fikk du lyd på filmen?
INGVILDBOLSTADSÆTRE

Torsdagskveld

 • 10.05.2013, 15:18Kunne ikke tenke meg en bedre torsdagskveld!

Klarte ikke å laste opp videoen i går, men den kommer nok iløpet av idag eller i morgen.


-Hva gjorde du på igår? 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Før-etter vippe extentions

 • 09.05.2013, 17:59

Heisann!

 

I går var eg og Charlotte og fikset øyenvippene mine i Knarvik. Vi reiste inn etter skolen. Jeg har altså fått limt på enkelt løsvipper som kan vare opp til tre måneder. Jeg er kjempe fornøyd! Jeg slipper å stresse med mascara og slikt. Det var deilig å våkne i dag og slippe å tenke på å ta på seg mascara og heller være nysminket når jeg våknet. På det nederste bilde har jeg ingen sminke på meg på overvippene! Jeg har bare sminke på øyenvippene nede. Det går ikke an å kjenne at dem er på, og det er ikke ubehagelig eller noen ting. Jeg er superfornøyd! Jeg betalte bare 400 kroner, som er utrolig lite siden de varer i opptil 3 måneder. Jeg får bare håpe at dem varer til jeg skal til syden med Henriette! -Hva synst du om?
-Har du prøvd dette før?

 

Jeg ligger forresten ut en video i kveld, så hold deg oppdatert!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

Lately

 • 04.05.2013, 19:03Heisann!

 

Har så utrolig lite blogginspirasjon for tiden, men prøver så godt jeg kan. Noen som leser bloggen min lengre egnetilig? Hehe. Uka som var gikk så sakte som det går an å få, og helga er jo allerede snart over! Men er glad for at neste uke er bare tre skoledager, skal bli deilig med langhelg! I går kveld var eg ute med noen folk som var ganske kosliiig ♥ Jeg har noen bilder som venninna mi skal sende til meg, så dem kommer nok ganske snart. Ellers så skal eg i konfirmasjon i morgen. I dag tenkte jeg meg bort til Henriette og lage smoothie og kose oss, hihi. 

 

-Hva skal du idag?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Ingvild Bolstad

Hei! Velkommen til min blogg! Mitt navn er Ingvild og jeg er en jente på 20 år som bor i Bergen, Åsane. Følg med på bloggen om du vil bli bedre kjent med meg! Om du lurer noe kan du kontakte meg på dlivgni97@hotmail.com.

Search

Bloggdesign