2012!

Hei og godt nyttår!

Vil berre ønska deg eit virkelig bra nytt år! Tenk at me allerede er i 2012! Tida går fort jaaaa! Var nettopp ute for å skyte opp raketter, det var mangen og masse fint! Eg hadde stjerneskudd eg, hihi! Håper din nyttårsaften har vert like god som min!

Såg masse fint, men kan ikkje ligge utpå alt, då blir innlegget aaaalt for langt…

Godt nyttår, snakkest!

Nytt år.

Heihei!

I dag er det nyttårsaften. Godt nyttår forresten! Tenkte eg skulle blogge no, siden eg får mest sannsynlig ikkje tid til å blogge seinare. Har faktisk allerede sett noken raketta! Gleder meg til ikveld, men trur eg holder meg til stjerneskudd… (a)

No skal eg snart eta pinnekjøtt med familien, blir godt! Etter eg har ete, trur eg at eg skal bort til ane (www.anekjeilen.blogg.no). Det blir kos! Har sminka meg så det eneste eg mangler, er finklærene. Eg har faktisk glatta håret mitt og! Haha, 3. gongen eg har gjort det i heile mitt liv !

Dette bilde er før eg glatta håret.

No må eg stikke, skal spise pinnekjøtt <3

Snakkest! Godt nyttår 🙂

Håper på eit bedre år.

Hei.

I dag har eg rydda gamle rommet mitt og vert i idretshallen. Er ikkje så masse å sei. Var gøyt i hallen i kveld egentlig. No sitter eg heima og snakker med folk på facebook og chille.

Håper VIRKELIG at det nye året blir bedre enn 2011. Akkurat no er eg berre lei av alt og alle. Skal bli godt å komme tilbake til vanlige kvardager, snu døgnrytmen rett igjen og prøve å holde nyttårsløfter.

Bildene tok eg før eg gjekk i hallen. Håper 2012 blir eit like godt år for deg som for meg!

Snakkast.

To gode venner

Heihei!

Idag har eg vert med ane (www.anekjeilen.blogg.no). Me har kost oss i heile dag! Før me stakk bort i idretshallen, laga me hjemmelaga brownies og dei blei knallgode! I hallen skjedde det ikkje det ikkje så masse, så eg og ane gjekk heim igjen til ane etter ein times tid elns.

No har eg nettopp sett film ilag med søstra mi, linnveig, og vennina hennas, caroline. Me såg “life as er know it”. Har du sett den? Den er vartfall kjempe koslig og morsom! Anbefales! Tok noken bilder før eg gjekk bort til ane…. Og noen når eg var hos ane.

No tenkte eg at eg skulle ligge meg etter ein lang dag med gode venner. God natt søtiser <3


hihi <3 (er foresten meg på det lille bilde til høgre… ) hoho!

wow, hei bleikt fjes.

-Ka har du gjort på idag?
-Har du noen idéer om ka eg kan blogge om? ….

Sneiks <3

Happiness is the best facelift.

Vil berre sei at dersom du er lei deg,så smil. Det hjelper 🙂

Blir ett kjapt innlegg, siden eg er innpå mobil. I natt overnatte vb ane (www.anekjeilen.blogg.no) hos meg. Det er alltid lika gøyt å vere med ho! Me snakka til klokka 4 på natta, thihi, kos <3 I dag har eg vert hos ane og i hallen. Kost meg! Det er alltid like gøy å vere med venner du kan stole på. Love u ane <3

 

Hoho, trur eg legg meg no, er så trøtt.. Natta!

-Har fått nytt design, ka synst du om det?

Snakkest vell:-)

Video.

Hallo 🙂

Strømmen har vert vekke i nesten heile dag og i går, så derfor har ikkje eg og sandra (www.sandralaastad.blogg.no) laga mågjøre video, fordi alle forslagene var innpå bloggen. Når endelig strømmen kom tilbake, var det ikkje lenge til eg skulle heim, så derfor laga me heller berre ein kjapp tullefilm. haha, TULLEFILM! enjoooy.

 
 
-haha! ka synst du? O:)
 

-IngvildBolstadSætre

må gjøre video.

Hallo.

Eg skulle egentlig ha spørsmålsrunde for leeeeeeenge siden, men den blei berre utsatt heile tiden, så blei aldri noke av. Så derfor tenkte eg at eg heller skulle ha må gjøre video med sandra (www.sandralaastad.blogg.no). Videoen bli lagt utpå i kveld ein gong, så kom helst med forslag til ka me kan gjera så kjapt som mulig 🙂 TAKK!

Men ikkje kom med sånne overdrevne forslag og sånne ekle ting. Det gjer me ikkje uansett. Det pøøøs regner ute, så ta helst noke som er inne, ellers blir kameraet ødelagt. Gleder meg 🙂


haha! fint bilde………

 

Kommenter forslag til må gjøre videoen då, tusen takk!

 

-IngvildBolstadSætre

Lillejulaften

Hallo!

I morgen er det jul. Desember har gått fort altså! Har ikkje gjort på så veldig masse etter me fekk juleferie. Har overnatta hos Sandra, ellers har eg vert heima. Godt å kunne sove lenge kvar dag, og ikkje bli vekkt at vekkerklokka! Mangler berre snøen no! Her er noen bilder fra i går og idag. GOD JUL!


theheheh, øynene er redigert brune!


hahahahahahhahhahhah! nesten heilt umulig å smile med ansiktsmaske!

KOS DEG PÅ JULAFTEN I MÅRA! DET SKAL VARTFALL EG!

–snakkest

 

-IngvildBolstadSætre

Har flytta!

Hallo!

No sitter eg på det nye rommet mitt, som me blei ferdig ned i dag. Sandra (www.sandralaastad.blogg.no) har vert med på å hjelpa meg med å innreida. Eg er superfornøyd med resultatet! Får snart strøm til rommet også, så då slepp eg alle sjøyteledningane. Det einaste som er igjen er små detaljer. STORFORNØYD! Takk pappa og sandra!

Synst du det blei fint?

-Ingvildbolstadsætre.

heima fra skulen.

hei!

Blei ikkje noke blogging i går kveld. Gadd ikkje. Men her kjem ein oppsumering, siden eg ikkje har så veldig masse andre ting å gjøre på..

I går var deg på skulen som vanlig og når eg kom heim, gjorde eg lekser om var på dataen.. ikkje stor masse. Litt seinare på kvelden kjeda eg meg sånn, så eg lagde ein fin “dekorasjon” som eg skal ha på det nye rommet. Og i dag var eg heima fra skulen fordi eg varså kvalm. Har ikkje gjort på så masse enn å sove.. Det er håndballtrening i dag.., men den skal ikkje eg på 🙁 Får heller vente til torsdag!

Ka eg gjorde:

1. Fant ei gammal bok som eg var sikker på at eg ikkje kom til å lese seinare

2. Reiv ut så mange sider eg skulle ha (kommer ann på kass ord du skal ha)

3. Skreiv inn ordet eg skulle ha på data, med stor skrifttype og valgfri teksttype

4. Klippte ut bokstavane, nøye.

5. Limte inn bokstavane eg skulle ha og festa dei på siden eg hadde revet ut.

6. Lagde hull øverst på siden, og tok ein tråd igjennom. Dette gjorde eg med alle sidene.

 

-Ka gjør du på når du kjeder deg?

 

-IngvildBolstadSætre