lørdag

Hejjjj 

 

I dag har når eg stod opp rydda eg i huset for min kjære mammaa ♥ når alle var ferdig og rydde og ting var reint og fint, kjørte vi inn til byn for å kjøpe kjøkkenmaskin, hahah! Så siden vi allerede var i byn, kjøpte vi litt klær også. Går jo ikkje ann å være i byn uten å gå i butikker! Vi tok også litt solarium, siden det er siste dagen i dag vi under 18 år har låv…. kipt, kjem til å bli bleik. 

ALT ER FRA VERA MODA


har også kjøpt verdens beste krølltang som gir superfine krøller! ♥

 

No sitter eg, mamma, søsteren min og ei vennine av søsteren min i stuen og ser på filmen “lovlig blond” med lys og snop ♥ kosliiiig lørdagskveld! 

-korleis skal din lørdagskveld være?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

YOLO


YOU ONLY LIVE ONCE

 

 

trolololololol, neidaaa. yolo? ahaha
yolo betyr faen ikkje at bare siden eg lever en gang så må eg ta dipdye, bli gravid, røyke, si alt du mener and so on. dååååå har deke missforstått, bitches ♥
yolo. shut the fuck up

 kommer flere bilder i morgen, staayyyy turneeed

 

-fint?????? <3 <3 <3 <3 <33

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

gjesteinnlegg!

Hei søtinger ♥ 

Da har Ingvild skaffet seg en gjesteblogger, nemlig meg! Ane, bestevenninnen hennes. Dere som leser blogget til Ingvild daglig, får et innblikk i hvordan dagene hennes er, men jeg er så heldig at jeg kjenner denne herlige jenten i virkeligheten og ser henne nesten hver eneste dag, og takk og lov for det! Hadde ikke klart meg uten henne, hun er så utrolig støttende og snill mot alle. Ingvild har en sånn personlighet som alle vil ha, en som er grei og søt mot alle, men samtidig bryr seg ikke om hva andre synes og er seg selv uansett! Jeg misunner Ingvild så utrolig mye! Personligheten hennes, som sagt, er helt utrolig, men så er hun jo helt fantastisk pen også! De øynene, de fantastiske trekkene og håret hennes! Jah, jeg er så misunnelig på deg, vennen!

Jeg har kjent Ingvild så lenge jeg kan huske, fra barnehagen, men vi ble ikke noe særlig godt kjent før vi begynte på skolen, men da var det gjort. Det var en periode i 2. og 3. klasse at meg og Ingvild var med hverandre hver eneste dag, hele tiden. Jeg har så utrolig mange gode minner i lag med Ingvild. Selvfølgelig har vi kranglet et par ganger, men det har aldri vært noe særlig alvorlige krangler, vi klarer alltid å bli venner igjen. Ingvild er den første jeg går til når noe skjer i livet mitt, uansett hva det er. Jeg har opplevd mange ganger at folk forteller det jeg sier videre til alle, men aldri har det skjedd med noe jeg har fortalt til Ingvild.

I 5. og 6. klasse var vel den tiden vi var minst med hverandre tror jeg. Fæl tid, synes jeg. Vet ikke hva som skjedde da, men ting var ikke som før, vi fikk begge nye venner, selv om vi gikk i klasse alle sammen, var det liksom litt annerledes, men jeg var fortsatt utrolig glad i deg og visste at jeg hadde deg som venn uansett hva som skjedde. På ungdomsskulen og slutten av 7.klasse var alt tilbake til normalt og jeg fikk deg som bestevenn igjen. Vær eneste gang vi krangler eller diskuterer noe gnager det i magen min, og jeg har så dårlig samvittighet at jeg må si unnskyld uansett hva som har skjedd. Vi deler så utrolig mange hemmeligheter med hverandre og jeg stoler mer på deg enn noen andre! 

Vennskapet vårt betyr så utrolig masse for meg! Er vannskelig for meg å beskrive hvor mye du faktisk betyr for meg. Jeg kan invitere deg bort til meg og vi kan bare sitte å snakke sammen i timesvis uten og få med oss at tiden flyr forbi og vi går glipp av masse rundt oss. Så lenge vi snakker sammen og ler, er vi begge fornøyde. Vi samarbeider så utrolig bra sammen også, og selv om vi er uenig av og til så klarer vi alltid å ordne opp. Jeg kan ikke huske at vi noensinne har vært sånn sur på hverandre at vi ikke har snakket med hverandre på flere dager, og det er jeg utrolig takknemlig for! 

Jeg elsker deg ufattelig mye, vennen! Og til alle dere som har giddet å lese dette laange innlegget, så håper jeg dere forstår hvor herlig denne jenta er og hvor utrolig takknemlig hun er for at alle dere fantastiske folk leser bloggen hennes. Hun sier ofte til meg at hun er glad for at folk leser det hun skriver og at de kommenterer fine ting til henne, så fortsett med det! Bestevenninnen min fortjener alt det fine dere sier til henne, for hun er fantastisk tvers gjennom!

 

-ANEKJEILEN.

 

NEW SHOES


kjøpte nyydelige sommersko til bare 200 kroner idag! storfornøyd!


ahhh, sommer ute idag ♥ har lagt en stund ute på terrasen idag og prøvd å fått litt farge, meeen den kommer jo aldri. Får vente til eg skal til syden om 3 måneder 😀


har jo på en måte litt syden i hagen dåå, med badestamp og alt! ♥ No har eg besøk, så får finne på noe gøyt, snakkest!

 

– har du også vært ute i sola idag?

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

SKAL SERIØST TEIPE WEBCAMERAET MITT! WÆÆ

Hallo!

Vil bare dele denne videoen med dere for at dere skal være forsiktig og tenke på hva du gjør når du har dataen oppe. På denne filmen er det en jente som blir hacket av en mann. Hun ble hacket etter hun logget seg på skype, og hun kjennte ikkje mannen som hacket henne. Fra nå av skal eg være veldig forsiktig og tenke meg godt over hva eg gjør når eg har dataen oppe. Det er ofte eg snakker med folk (uten webbcamera) også skal eg bare kjappt skifte, dersom eg skulle ut elns. Det skal eg ikkje gjøre lengre. Denne videoen skremte hvertfall meg!

 

 

-del gjerne innlegget eller videoen videre

 
 
INGVILDBOLSTADSÆTRE

HAR DU INSTAGRAM?

følg meg gjerne på instagram – bolstadingvildsaetre

 

– har du også instagram? 
– ligg igjen ditt instagram navn, og eg skal følge deg! 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

NYTT

Heihei!♥

 

Endelig er det sommerferie! Ah, så deilig. I går var eg på nattopent i Bergen ilag med Sandra. Det var skikkelig koslig å gå i byn igår siden det var masse folk og mye musikk og folk som danset. Været var supert og de fleste gikk i shorts. Var kjempe masse fint i butikkane, men me var der i bare 3 timer, så vi fikk ikke tid til å gå i alle butikkene. Eg kjøpte meg ikkje så veldig masse klær, men av det eg kjøpte var eg fornøyd med. Me kom heim i ett tida i natt, og da gikk vi rett å låg oss. I dag stod eg tidlig opp, siden eg skulle til tannlegen. Det gikk fint, siden eg fekk sånn drikke som doper meg ned. Husker ik så masse, så alt gikk braaa! Ellers så har eg vert i Knarvik og tatt litt sol, så har vert ein chill dag idag egentlig. No sitter eg og sandra i hver sin joggedress som me kjøpte igår. aaah, deiilig. Det er grønn og skjønn, heheheh.

 
Eg kjøpte meir enn det som er nedenfor, men dette er favorittene: 


// topp fra carlings 100,- // shorts fra bikbok 109,- // begge delene var på salg


// langbukse fra cubus 100,- //


// singlet fra bikbok 99,- // er hull bak på ryggen

 

No skal eg til sandra, så snakkest!♥

 

-var du i byn i går også? 

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

don’t raise your voice, improve your argument.

Heihei! ♥

 

Tenkte at eg skulle ha bloggpause en liten stund nå, men det er jo sommerferie om 3 og en halv dag, så da tenkte eg at eg har ingenting bedre å gjøre på, sååå! Skal virkelig skjerpe meg og eg skal prøve å bli bedre å blogge og få flere bilder. Eg synst det er veldig gøy å blogge, men av og til blir det litt mye, og da klarer eg ikke å vite altid hva eg skal blogge om. Men eg skal prøve så godt eg kan!

I går var det lørdag, og eg var hjemme faktisk! Hadde ein rolig lørdagskveld med familien…..Først såg vi film også fikk søstra mi besøk av noen venner, og da satt vi oss på kjøkkenet å spillte et supergøyt kortspill som heter “rome”. Det var faktsik utrolig gøyt. Latter, lys, kort og chips ♥ Eg bytta forresten navlepiercingen min i går. Har venta leeenge på det, og endelig kunne eg bytte (1 måned). Eg hadde egentlig ingen piercinger eg kunne bytte den til, men eg var så gira på å få bytte den, siden eg var såå lei av den andre. Men heldigvis så hadde eg en piercing fra før, som eg kjøpte en gang eg var på fotballcup i Sogndal, hah! hadde ikkje piercing en gang når eg kjøpte den! Den var ikkje den aller peneste, men eg skal snart kjøpe meg en ny og litt finere ♥


visst du har noe negativt du skal si, hold det for deg selv! 🙂 

Ellers var eg å selgte vafler med klassen på lørdag på senteret. Malt i trynet blei vi ogsåå ♥ 

Nå skal eg hoppe i dysjen også spise litt mat før bestejentene mine kommer for å spille kort hjemme hos meg. Det kommer til å bli koslig. Skal spille “rome” som eg lærte meg igår. 

 

-FÅR DU OGSÅ BESØK I KVELD?♥
-nå som du allerede er innpå bloggen min, kan du jo også ligge ifra deg en kommentar? 🙂 

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

BLOGGPAUSE

 

tar meg ein blogg pause, er så fint vær, og sommeren begynner snart!

har ikkje blogglyst i det hele tatt, så er fint om dere kommenterer forslag til hva eg kan ha innlegg om når eg starter igjen om litt ♥

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

12.06.2012

Hei!

No har eg ikkje blogga på lenge siden eg har vert på konfirmasjonsleir, som var supergøyt! Eg har også hatt ein del lekser, så har ikkje blitt noke skikkelig blogging før idag. Konfirmasjonsleiren var så utrolig gøy! Var super fornøyd med romdelinga, vi padla i kano, bada, spillte sandvollyball, spillte fotball, grilla og var med mange utrolige folk ♥ Kunne lett hatt ei til helg med sånn altså! 

I dag hadde vi aktivitetsdag på skolen, der vi hadde først orientering med poster og bull i skogen, også grilla vi, så spillte vi fotball mot andre klasser. Var egentlig veldig gøyt. Var sånn sommer/chille dag. Når eg kom hjem fra skolen, gjorde eg lekser… MASSE lekserm, siden vi har 2 innleveringer og 1 høring denne veka. FULL INNSATS før sommerferie! Når eg endelig var ferdig med alle leksene, stakk eg ut på joggetur med Eli Marie, vi gjekk bort på den nye løpebana ved hallen og hadde intervaller, hehehe! SPREK!

 


kanskje eg burde pakke ut kofferten snart??


lagde forresten superkule t-shorter på leiren, der andre skreiv positive ord om deg ♥ minner!


har forresten fått diamant ørespillere av mammaaa, diamanter og rosaafargee! 


GINGER!


fint å gå på tur


noooorsk


fhgjkgvhj

No legger eg meg!

-Hva har du gjort idag?

INGVILDBOLSTADSÆTRE