HERLIG Å TENKE PÅ

Heisann! ♥

 

Det er såå deilig å tenke på at om 27 dager ligger eg på strendene i Kypros og soler meg. Det er noe eg ser virkelig frem til! Har bare vert i syden en gang før, så det kribler allerede i magen! Eg reiser med farmor og farfar og søstra mi, Marie ♥ Også skal tante og onkel og mange av kusinene og fetrene mine være med også. Så vi blir en hel gjeng! Det skal bli så utrolig deilig og bare ligge på strendene og få litt sol på seg og bare chille helt! Skal også shoppe en del, siden eg har myye penger etter konfen. Og siden det er veldig billig med klær i utlandet, så wii!

 

I september blir eg nesten ikke hjemme! I starten av september skal eg på førdecup også den 15. september skal eg på klassetur til York i England også 2 dager etter eg har komt hjem fra klasseturen, reiser eg til syden! Så blir mye farting på meg i septembermåned!

GLEDER MEG!

 

-Skal du til syden i år?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

kjedlig uke

Heisann! ♥

 

Har ikke fått blogget så mye nå idet siste. Har egentlig ikke hatt noe blogglyst eller hatt noe å blogge om. Konfirmasjonen min gikk supert men det er også utrolig deilig å være ferdig! Dagene siden sist eg blogget har eg egentlig bare gjort lekser og vært på skolen. haha, hørest gøyt ut. nei. Men ja, nå skal eg snart ut å ta meg en joggetur. Men regner så faen, så må kle på meg godt! Skal på førde cup på fredag ilag med håndball laget, så kommer nok sikkert til å være noen iphone innlegg når eg er der. Så når eg kommer hjem igjen, skal eg prøve å få laste bildene innpå. Skal ha med meg speilrefleksen tror eg. Så kommer nok sikkert noen bilder over helga!


Bildene er tatt nettopp. Har forresten funne en ny effekt på kameraet å ta bilder på, hva synst du?

 

 

-Kom gjerne med forslag eller noe eg kan blogge om… Vær kreativ! 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

konfirmasjons forberedelser

Heisann! ♥

 

I dag var eg i kirka på “generalprøve” for i morgen til den store dagen. Eg gleder meg egentlig til å bli ferdig med alt konfirmasjons styret. Det er så mye å tenke på og så mye og gjøre. Men nå er det heldigvis snart over. Bare i morgen igjen, og det er vell den gøyeste dagen. Familie, mat, kaker, penger, bilder og kos. Vi tok fotograf bilder med hele konfirmasjons gjengen i dag, siden vi konfirmerer oss på ulike tider i morgen. Vi er delt opp i to grupper, så eg får bare se dem eg skal konfirmere meg med i min gruppe i morgen. Eg skal selfeølgelig tidligest… jaja, sikkert like greit å bli ferdig med det! 


I morgen er den store dagen! hihi ♥

 

Noen bilder ble større enn andre, men det er fordi noen er tatt med kameraet og noen med iphone.. hater når det er ulik bildestørrelse. Menmen, kommer hvertfall til å kose meg mye i morgen! Det håper eg alle andre konfirmanter gjør også! ♥ Nå er det lørdagskos med familien! Blir nok sikkert en tur ut i stampen i kveld også! Var så hærlig i går.

 

– Hvordan har din lørdag vært?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

travle dager

Heisann!

Det er litt hektisk og travelt nå for tiden siden det nærmer seg konfirmasjonsdagen. Men nå er heldigvis alt fikset og klart! Pynt, bunad, bordkort og alt sånn er endelig klart. Nå mangler det bare å konfirmere meg, hehe! Så idag etter skolen prøvde eg ulike hårfrisyrer som eg skal ha på selve konfirmasjonsdagen. Tror eg har bestemt meg! Og nå har også alle søstrene mine komt hjem til oss, som er utrolig koselig. Kjæresten til søstera mi og tantebarnet mitt er her også. Så idag har vi kost oss mye!

Vi tok oss en tur i stampen og satt og koste oss litt i varmen en stund før vi stakk og leide film og hadde fredagskos ilag <3 og før idag var eg og tok fransk manikyr som skal holde i 2-3 uker, men allerede idag ble noen litt ødelagt.. Så skal inn igjen i morgen å få fikset dem bedre! Nå skal eg hoppe til køys før eg skal i kirken i morgen og øve til konfirmasjonsdagen.

-Er du konfirmant i år? Har du konfirmert deg?

INGVILDBOLSTADSÆTRE

HERLIGE LESERE!

Heisann! 

 

For det føste vil eg bare si tusen tak til alle leserene mine og til alle dere som har kommentert! Eg sitter utrolig stor pris på alle de som kommer til meg og sier at dem liker bloggen min og alle som leser den. Eg skrev et langt innlegg rett fra hjertet forrige gang eg blogget, og eg hadde faktsik 1007 lesere den dagen! Statistikken min stiger for hver dag, og eg blir bare gladere og gladere! TUSEN TAKK HERLIGE LESERE!♥

Eg har ikke blogget på noen dager nå, men siden eg skal konfirmere meg i helga, har vi hatt det litt travelt og fått besøk alt litt sånn. Eg har jo startet i 10. klasse nå, og eg har ikke merket så mye forandring fra 9.klasse så langt. Men det kommer eg nok til å merke når eksamener og skrivedagene kommer. Eg skal ihvertfall gjøre mitt beste. Denne uken har gått utrolig treigt, det er bare torsdag men det føles ut som det er fredag eller noe. Er ferdig med alle leksene denne uken, så det er en stor lettelse å få være ferdig med. Gjorde lekser i hele går, så fikk gjort dem ferdig da heldigvis!


På skolen sitter eg ilag med søte anniken, hehe


og bak søte henriette jenta miii – masmas


gullungen til tante ♥ 

I dag på skolen har vi vert på radøy eg sett på sånn fiskeindustri elns. Var bedre enn en vanlig skoledag. Vi fikk til og med kjøre rib og få god laks og brus til middag! ♥Ikkje verst! Nå tenkte eg å lage smoothie før eg skal på håndballtrening. Så bloggest vi nok senere!
 

-Hvordan har din skoledag vært?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

CHOOSE ME OR LOSE ME

Heisann ♥

 

Ta dere gjerne god tid til å lese hele innlegget. Det er så mye som skjer for tiden og eg føler at alt bare har blitt dumt og kommer til å bli verre. Det er så mye som surrer inn i hode mitt, og eg vedder på at mange tenker på akkuratt det samme som meg. Samfunnet har laget istand et enormt stort press på alle folk. “Vær sånn, spis dette, dette må du gjøre for å få drømmekroppen, beste hudprodukter” og så videre. Du kan ikke være deg selv lengre uten å bli dømt. 

 

Idealkroppen eller idealjenta må være brun, tynn, store pupper og populær. Det blir også mer og mer “viktig” å få likes på bilder på facebook. Mange jenter er så sykelig opptatt av likes, at dem sletter faktisk bilder eller statuser dersom dem ikke har fått “nok” likes. Dersom du ikke ser ut som idealjenta eller ikke har idealkroppen, blir du ikke godtatt. Folk sier hele tiden “vær deg selv”, men også dømmer dem deg. Samfunnets standarer er fucked. Visst du er stille, er du emo. Visst du er åpen og snakker mye, er du oppmerksomhetssyk. Visst du ikke gir deg selv komplementer, ber du om de. Visst du er unik, er du rar. Visst du er “normal” er du kjedelig. Det er vanskelig å finne deg selv i en verden der alt må være “perfekt”, når det å ikke være perfekt, definerer oss. Ikke la samfunnet manipulere deg! Eg er en av dem jentene som tenker “åh, hun var pen, sånn vil eg se ut!”, men eg må akseptere meg for den eg er. Kanskje eg ikke har de perfekte beina eller hoftene, men alt handler om selvtilit, ikke sant? Aksepter deg selv for den du er. Hvorfor vil du at samunnet skal akseptere deg, når du ikke kan akseptere deg selv?


 

Det er også viktig å være med dem du føler deg bra med. Vær med dem du ikke behøver å imponere. Venner skal være der for deg i tykt og tynt. Dropp alle du bruker energi på for å imponere eller vise deg for. Dropp dem som dropper deg for noen “bedre”. Vær med dem du stoler på og vet alltid er der. Eg har heldigvis funnet ut hvem som er der for meg og hvem som ikke er der for meg. Venner skal ikke gå forran deg, for det er ikke sikkert du vil følge. Venner skal ikke gå bak deg, fordi det er ikke sikkert du vil lede. Venner skal gå ved siden av deg og være der for deg. Det er så godt å ha venner som stiller opp for deg og kan holde på en hemmelighet. Men vær forsiktig på hvem du sier hemmligheter til, fordi kanskje din bestevenn har en annen bestevenn? En ekte venn skal akseptere deg for den du er og ikke for klærene du går i, eller sminken du har, eller hvorden du ser ut. Ekte venner ser hverandre innenifra. Det har eg lært nå. Eg har hatt mange falske venner opp igjennom tidene som har droppet meg med en gang det kommen noen andre inn i bilde. Men nå har eg endelig funnet ut at eg orker ikke å være der for dem heletiden når dem ikke er der for meg når eg har det tung. Sikkert mange av mine venner som føler seg truffet når eg skriver dette, men det gjør meg faktisk ingenting, fordi dem må få høre det. Måten noen av mine “venner” har oppført seg på i det siste, har eg ikke taklet, og har derfor fått noen ekte venner som eg er blitt utrolig glad i. Mange jenter missbruker ordet falsk. Du er faktsik ikke nødvendigvis falsk dersom du endrer meninger. Ordet falsk er faktsik et ord som kan såre, og det er så alt for mange jenter som bruker det ordet i helt feile sammenheng! Ikke vær redd for fienden din som truer med å gå til angrep på deg, det er ingen vits å være redd for, fordi dersom noen sier noe sånnt, betyr det at h*n er stor i ord men liten på jord. Husk at det er bedre å ha en ekte venn enn mange falske♥ Helt ærlig så tror eg det ligger mer sjalusi enn sannhet i dumme kommentarer slengt både på nett og i virkligheten. Jo finere man er på håret, jo mer misliker “noen jenter” det. Jo mer vellykket man blir, jo mer misslykket blir man kalt. Sjalusi er grunnen til mye vondt i verden! 



Så kommer det jo til gutter og forhold. Det verste eg vet er folk som prøver å ødlegge andre sitt forhold og som vet “bedre hvem du passer med”. Kjenner du et par som er lykkelig ilag, så la dem være ifred! Har dem det fint ilag, så la dem ha det fint ilag! Det er mange som tenker “åh, ungdomskjærlighet”. Det er faktsik ikke bare det. Følelser er følelser. Eg mener at man må gjøre en innsats når man er i et forhold. Dersom du er singel, så har du et langt liv forran deg som du har god tid på å finne den rette. Noen tenker at hele livet er ødelagt dersom h*n ikke akkuratt får DEN spesielle personen. Husk at det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag. Selv om du er i et forhold, må du ikke glemme vennene dine. Det er mange som gjør! En gutt er faksik ikke verdt å ødlegge vennskap for. Det må gå ann å fordele det litt, man må kunne ha tid til både kjæresten og venner. Eg har funnet ut for en liten stund siden at valg er viktig. Det er lett for å angre så tenk godt igjennom valgene dine før du avgjør noe. Dette gjelde alt eg har skrevet om lengre oppe. Valg er viktig når du tenker på kropp, trening, selvtilit, venner og kjærester. Valg i seg selv er viktig.

 Del gjerne innlegget videre, eller lik det ♥

 

-Er du enig i at samfunnet ødlegger mennsekser?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE
MARTINESKÅRNESHÅLAND

DIPDYE YOUR SHORTS

Heisann! ♥

 

Eg låvet dere i går, å ha et innkjøp innlegg om klærene eg kjøpte, men blogg.no funket ikke i går, så eg fikk ikke lastet opp noen bilder.. så da tenkte eg heller å vise dere et innlegg der eg har dip dyet shortsen min. Det var en helt vanlig shorts, som eg gjorde om til litt kulere og litt mer rocka(?) Den ble ihvertfall utrolig stilig! 

1. Eg startet med å finne frem alt eg trengte. Du trenger ikke egentlig en stor balje som eg fant frem, du trenger egentlig en mellomstor skål eller noe sånnt som du kan ha kloren i.

2. Sånn såg shortsen ut før eg gjorde noe med den. Det er en helt vanlig dungerishorts fra cubus til 79 kroner. Egentlig litt kjedlig..



3. Så heller du ca halve flaska av kloren (varierer på størrelsen på baljen) i baljen du skal bruke. Deretter dypper du shortsen din nedi kloren så langt opp du vil at det skal bli lysere farge. Du lar shortsen ligge i kloren i ca 1 time. Pass på at du sjekker shortsen litt innimellom og vrir og snur litt på den iløpet av da den ligger der.

4. Etter 1 time i kloren, tar du shortsen opp og skyller den endten i vaskemaskinen eller med vatn i dysjen. Eg valgte å vaske den i dysjen, som funket greit. Eg hang den opp etter eg hadde skyllt den, og lot den bli tørr. Som du ser, så valgte eg å la det lyse gå langt opp, fordi det synst eg ble stilig, men det velger du selv. Har aldri prøvd dette før, så ble litt ujevnt på høgre side av shortsen, men eg synst egentlig at det bare ble stilig, hehe

5. For å gjøre den enda tøffere, ville eg feste nagler på lummene framme og bak. For at du skal klare dette trenger du altså lim som funker på metall og tekstil og noen nagler. Eg brukte bare et armbånd som eg klippte opp og tok naglene. 

6. Slik ble resultatet til slutt! Eg er storfornøyd med hvordan den ble, siden dette er føste gangen eg prøver dette ut. Eg tenkte eg skulle ta noen bilder når eg hadde den på meg, men naglene tar så lang tid før dem tørker siden den limen er sånn spesiell elns. Kan heller ta det en annen gang. Vedder på eg kommer til å bruke denne mye, så får nok se den på bloggen ja!

-Har du prøvd å dip dye’e shortsen din før?
-Hva synst du om resultatet?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

 

BLONDIES HAVE MORE FUN

Heisann <3

I dag reiste eg og Martine inn til knarvik fordi eg skulle stripe håret mitt. Etter tre timer (!!) hos frisøren, tok vi solarium og shoppet litt. Eg hadde 400 kroner på Cubus i gavekort, så har kjøpt meg mye fint! På vei hjem igjen fra knarvik stoppet vi hos Martine og var hos hun en stund. Det var koselig <3

Masse bilder fra idag! I morgen kommer innkjøpene, så hold deg oppdatert! Nå jogger eg bort til senteret for å være med folk <3 så vi snakkest!

INGVILDBOLSTADSÆTRE