NY SHORTS

Heisann! ♥

 

Endelig er det fredag! Eller hehe, har bare vært på skolen to dager denne uken, men alikevell. I kveld har jeg bare tatt det med ro og ryddet litt. Jeg har ryddet rommet mitt og det føles deilig! Kan faktsik oppbevare meg på rommet mitt nå, heheh! I morgen skal jeg til Lindås og overnatte der. Gleder meg mye! Ellers så har denne dagen vært en kjedlig fredagskveld hjemme. Men det er deilig også, å slappe av. Men til noe annet! — Har vært litt kreativ idag faktisk! Har nemmelig klippet en av buksene mine til shorts. Buksa jeg klippte, var veldig fin, men jeg følte meg ikke helt vêll i den. Men når jeg klipte den til shorts, ble den myye finere, synst hvertfall jeg da. 

Resultatet ble ikke helt slik. Jeg har også hatt shortsen i klor i en times tid. Det får den til å bli lysere. Så jeg valgte å ha klor på helt neserst, ca halve. Shortsen henger på tørk nå, så har ikke tatt noen bilder av den, men kan sikkert vise den i et annet innlegg en gang ♥

 

-Hva synst du om den nye shortsen?
-Har du gjort noe liknende før?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

1 bilde 2 redigeringer

Redigeringsprogram her

 

-Hvilke effekt likte du best?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

Dårlig start

Heisann!

 

Var på håndballkamp på søndag og slo meg kraftig i bakhode. Viste seg at jeg har fått hjernerystelse. Så det er grunnen til at jeg har vært litt slapp med bloggen i det siste.. Men dagene har bare gått i soving. Har ikke vært på skolen, og har ikke fått låv til å trent av legen min. Så har ikke gjort på så mye. Har hatt litt besøk av Sandra, ellers ingenting. Når jeg føler meg bedre skal jeg prøve å oppdatere dere bedre. Håper dere har hatt en bedre start på uka enn meg!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

FIT INSPO


nederste bilde er fra denne bloggen 

 

Snart ny uke, og da er det trening og sunt kosthold som er i fokus! Noen som er med? Jeg får ihvertfall inspirasjon av bildene ovenfor!

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

Hvilke kjole?

-Hvilke kjole likte du best?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Snart helg

 

Heisann!♥

 

Var en lang og ikke minst KAAALD dag på skolen idag. Men nå er jeg endelig hjemme. Jeg sitter i stuen og hører på musikk og gjør lekser. Mamma kommer hjem om litt, og da skal vi stikke bort til hallen og trene. Resten av dagen går nok i lekser. Bilder ovenfor ble tatt igår. Håper dere får en fin dag!

 

-Hvordan har din dag vært?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE