Nyttårsantrekk


// Bukse – veromoda // Genser – bikbok // Blaszer – H&M // Smykke – bikbok //

 

Heisann! ♥

 

Godt nyttår alle sammen! Nå skal jeg bort til en vennine ilag meg resten av jentene og kose oss litt der ilag før vi stikker bort til en kompis senere i kveld. Tror nok vi kommer til å kose oss. Vi har spleiset på fyrverkeri, og vi har tilsammen kjøpt raketter for 4000 kr ca. Så blir nok en del raketter! Jeg gleder meg hvertfall. Håper du får en fin nyttårsaften du også! Vi snakkest neste år ♥ Nå må jeg hive på meg skoene og stikke, hadebra alle!

 

-Hva synst du om antrekket?

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

Holiday

Heisann og god jul! ♥

 

Håper alle sammen har hatt en god jul, det har hvertfall jeg! Fikk utrolig mye fint på julaften, og spiste god mat med familien. Så langt i juleferien har jeg vært ute med venner og slappet av. Er ikke så mye mer som har skjedd, så har egentlig ikke hatt noe å blogge om. Men jeg var på romjulsalg i går, og da kjøpte jeg meg utrolig mye pent! Hadde jo mange gavekort og mye penger etter jul, så fikk brukt de opp på noe jeg kommer til å bruke. Har også fått kamerastativ, så nå er det mye enklere å ta bilder til bloggen enn før. Haha, før stablet eg bøker og alt mulig oppå hverandre. På nyttårsaften tror jeg at jeg skal være med jentene. At vi samler jentegjengen eller noe, er ikke helt sikker enda. 


Genser H&M 99 ,- Smykke bikbok 199,-


Genser bikbok 199,- 

Genser ginatricot 199,- 

Er sååå typisk at alle bildene jeg tok i dag var i svarthvit, og det funker ikke å laste opp svarthvit bilder på bloggen, så alle de beste bildene får dere ikke se :-(( Dere får nøye dere med de stygge bildene ovenfor :-(((( Nå skal jeg ta meg litt mat, så skal jeg på overnattingsbesøk. Snakkest sikkert senere!

 

-Hva har du gjort på i juleferien?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

Jeg lever

Heisann ♥

 

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppdatering at jeg lever. Jeg har bare ikke blogget på evigheter, har ingen grunn egentlig.

DIAMONDS

Elsker denne sangen! Går jo aldri lei!

INGVILDBOLSTADSÆTRE

PROM

Heisann ♥

 

I går var jeg på juleball med jentene mine ♥ For å si det sånn så var det kosligere før ballet enn sjølve ballet. Vi var der ikke så lenge, vi gikk heller hjem og tok på oss joggebukser og såg en god film i sofaen. Men det var hyggelig å møte igjen mange kjente folk, selv om vi ikke var der hele kvelden. Andrea og Martine overnatta skal overnatte hos meg i helgen, så blir nok en super helg! ♥

 

-Hva gjorde du igår?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

DETALJER

Heisann! ♥

 

Fikk sofa på rommet mitt igår. Så jeg kommer nok til å bruke rommet mitt enda mer nå. Føler at det ble et mer rom, om du forstår, haha. Den utfyller hvertfall rommet og får det til å se større ut. Også har jeg endelig ryddet rommet mitt. Var forresten ute å jogget i går. Bare sier det, jogget i -10 grader! Men jeg ble jo så varm når jeg jogget, så kledde av meg når jeg kom fra til kinoen jeg skulle se, også begynnte jeg å fryse. Standar meg. Jeg såg twilight forresten, igår. Den var utrolig bra. Nå sitter jeg på rommet og hører på musikk før jeg skal på trening. Tror jeg skal ta meg en liten lur før jeg stikker. Blir så sykt trøtt når det blir så fort mørkt ute. 

 

Har forresten bestillt meg kjole fra nelly. Tenkte jeg skulle bruke den på ballet på fredag. Kjolen er sendt, men kommer nok ikke før om noen dager. Får bare håpe den kommer inntil fredag! Kan vise dere den når jeg får den. Gleder meg til å se den!

 

-Noen som vil se kjolen jeg har bestilt?

 

INGVILDBOLSTASÆTRE

 

BOKEH

 

Heisann♥

 

Strømmen gikk i noen timer idag, så da var jeg kjapp og tok frem kameraet og tok litt bilder. Har endelig funnet ut litt med innstillingene, som fikk bildene til å bli stilig. Akkuratt når strømmen gikk, fønte jeg håret mitt og ornet meg til julemiddagen med familien. Men siden det ikke var strøm, kom jeg til middagsboret usminket og vått hår. Men heldigvis var den ikke borte så lenge, så jeg pyntet meg ferdig etter middagen når den kom tilbake. Nå sitter jeg og ser film med mamma og pappa i stuen. Ser på filmen “Into the white”, som er basert på en sann historie. Reiste ikke inn til Lindås i dag alikevell, siden jeg har pugget på samfunnsfagprøve som vi skal ha på mandag. Den teller på karakteren på vitnemålet, så er viktig at jeg pugger.. for en gangs skyld. Har forresten sykt julestemning! Stjernene og lysestakene er oppe, og jeg har til og med pyntet rommet mitt med lys. Også kom jo pinnekjøt lukten i huset idag, så følte skikkelig at det var jul. Har også fått pakkekalender av min kjære mor. Enda større grunn til å se frem til morgendagen!

 

-Hvordan har din første dag i desember vært?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE