princess for a day

 

-Hva synst du om resultatet?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

sunday

Heisann!

 

Hvor deilig er ikke søndager? Bare slappe helt av og lade opp til uka som kommer. Idag våknet jeg til deilig frokost som mamma hadde laget. Jeg var på Lindås igår med noen folk og koste meg. Jeg var der ikke så veldig lenge, men den tiden jeg var der koste jeg meg. Så i dag skal jeg bare slappe av og se litt serier eller noe. Klokka tre skal jeg foresten fikse neglene mine. Dere kan få se resultatet når det er ferdig. Elsker å ha neglene fikset og pyntet! Jeg føler meg mye mer ordentlig og ren, haha. Så gleder meg til det! Så nå sitter jeg slappt i sofaen med joggis og håret i strikk og slapper heeelt av. Deilig spør du meg!

 

-Hva liker du å gjøre på søndager?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Miss those late summernights

 

-Hva synst du om bildene?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

T.G.I.F


Heisann!

Endelig er det fredag! Trodde aldri denne uka skulle stoppe, den har vært så lang! Vi har hatt titusen innleveringer og prøver, så nå skal det bli utrolig godt å slappe av!

Hva skal du gjøre på i helgen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

happy

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Oslo bby

Heisann!

 

Husker dere meg? Hehe, lenge siden jeg har blogget nå. Jeg klarte faktsik å rote vekk dataen min, så har ikke fått sjangsen. Men jeg har også vært litt slapp, men nå er jeg hvertfall her! Jeg var i Oslo fra mandag til onsdag. Vi hadde det utrolig gøyt og shoppet ene dagen og var på justinbieber konsert den andre dagen. Konserten var helt rå!! Jeg stod nesten helt med gjerene fremme siden jeg hadde diamond cirkle bilett. Til sammen stod jeg og søstra mi i 7 timer i kø, men det var absolutt verdt det! Justin tok til og med rosa som jeg hadde med til han, hehe. Det var litt stort da. Jeg koste meg utrolig mye! Jeg har endelig fått handlet litt klær og sånn. Jeg kan sikkert vise det i et annet innlegg hva jeg har kjøpt. Dagene når jeg kom hjem igjen fra konseten ble jeg syk, så jeg var hjemme på fredag siden jeg ble forkjølet og fikk feber. Men det varte heldigvis ikke lenge, er faktsik allerede bedre i stemmen og slikt.  Jeg har desverre ingen bilder fra konserten, siden jeg ikke kunne ta med meg kameraet inn på konserten. Jeg har bare iphone bilder, og de blir så dårlige om jeg ligger ut her på bloggen. Men her er noen av bildene fra turen da. 

 


Egon ♥♥♥


lei av å gå en hel dag, så hoppet rett i senga når vi kom frem, herliig

 

-Var du på konsert?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

NEW BLUE JEANS


// cubus 99,- //

 

-Liker du fargebukser?

 

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

nyttige dager

Heisann!

 

Nå har jeg akkurat komt hjem fra trening med Henriette og sitter godt i sofaen min. Så nå har jeg laget meg litt kvelds og skal se paradise hotel. Dagene mine går for det meste i pugging på tentamener og framføringer og trening. Gleder meg egentlig allerede til helga! Skal bli godt å slippe litt skolearbeid. Jeg er så lei alt som heter skole og lekser nå. Gleder meg sååååå mye til sommerferien! Tenk da, varme og sene sommerkvelder ♥ wii, cant wait!

-Hva gjør du på i hverdagene?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

All natrual

 

-Liker du å gå uten sminke?

 

-INGVILDBOLSTADSÆTRE

moments

-INGVILDBOLSTADSÆTRE