before bed

 

Avsluttet dagen med et sunt og godt kveldsmåltid. Nå kjenner jeg at jeg er trøtt i kroppen så nå tar jeg natta. Morgendagen går vell til siste del av pakkingen og kanskje en tur til knarvik. Kjenner meg såå reiseklar nå! Ha en god natt alle søte blogglesere ♥♥♥

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Be healthy, be happy

Heisann, igjen faktsik! Har fått tid å blogge to ganger idag. Har så mye mer tid nå i sommeren til å blogge enn jeg hadde når det var skole. Kjenner også at blogglysten er mye større nå på sommeren! Etter jeg kom hjem fra jobb idag tenkte jeg å ta meg en løpetur. Til sammen jogget jeg ca 4 km. Jeg møtte heldigvis noen gutter som spillte fotball på grasbana, så jeg hev meg med! Gøy var det! Er lenge siden jeg har spilt fotball nå, men det er jo egentlig ganske gøy så lenge man gidder å være med, hehe. Jeg var på banen i to timer kanskje å spilte før jeg jogget hjem igjen. 

 

Har bare spist drittmat og nesten ingen trening etter vi fikk sommerferie, så tenkte at det måtte jeg stoppe med, hehe. Selv om det er sommer så må jeg ikke gå heeelt av sporet når det kommer til trening og sånnt. Liten motivasjon, men den er der! Litt hvertfall heehe. Får se hvor lenge den varer nå som jeg reiser til syden med myee god mat og drikke. Jaja, er heldigvis treningssenter på hotellet vårt da!

 

-Har du trent i sola idag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Sommerdag

I dag er det herlig ute! Jeg kom akkurat hjem fra jobb og var kokvarm og da fristet ingenting mer enn iskald smoothie. Er så lett å bli hekta på smoothie når du først begynner. Oppskriften er enkel. 1 pakke fryste jordbær, 1-2 bananer, ca 1 dl eplejuice og 4-5 spiseskjeer vaniljeyoughurt. Deilig ♥♥

 

-Liker du smoothie?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

ponnytail

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

cut my hair

Hejj flickoor

 

Gjett hva jeg har gjoooort?  Jeg har jeg nettopp klippet håret mitt. Vet ikke hvorfor, bare ville ha en forandring. Haha. Jeg angrer ikke så mye siden jeg var ganske lei av det lange håret mitt og jeg følte at jeg ikke kunne gjøre så mye med det når det var så langt. Det var også ganske stress og jeg hadde det nesten alltid oppi hestehale siden det var så tungt. Nå er håret mitt lett og herlig å kjenne i. Før klarte jeg ikke å ta håret skikkelig oppi en dott, siden det var så tungt, så det bare datt ned igjen. Men nå klarer jeg det, endelig ♥♥

 

-Hva synst du om klippen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Innkjøp 20.06


// kjole cubus 249,- //


// peplum bikbok 250,- //


// bukse veromoda 50,- //


// t-shorte cubus 79,- //


// t-shorte 3 stk for 100 ,- //


// søt topp veromoda 79 (?) ,- //


// militær topp bikbok 50,- // shorts cubus 149,- //


// truser h&m 49 ,- // tubetopper h&m 79,- //

 

Ble litt kjappe bilder, siden jeg skal ut nå så må fikse meg ferdig. Men her er altså innkjøpene fra gårsdagen. Jeg kjøpte også en bukse som jeg ikke fikk med. Superfornøyd! 

-Hva likte du best?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

Byn

Hejj

 

I dag er net nattåpent i byn, så nå skal vi snart kjøre. Henriette skulle egentlig være med, men hun er på sykehuset så kunne ikke alikevell 🙁 masse god bedring ♥♥ Alt jeg har på meg i dag er gamle klær som jeg har funnet igjen. Buksa er fra bikbok faktsik og den er sikkert fleeere år gammel. Synst den var litt kul, så tenkte å gå med den idag. Ellers så gleder jeg meg til å shoppe litt før syden. Om jeg får tid kan jeg vise innkjøpene i kveld om jeg ikke kommer veldig sent hjem. Ellers skal jeg vise dem imorgen. Vi snakkest!

 

-Hva skal du idag?
-Hva synst du om den gamle/nye buksa? hehe

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

Gjør deg sommerklar

Heisann! 

Jeg tenkte å komme med noen små sommertips nå som sommeren er her.

HUD:
Jeg pleier aldri å bruke hudprodukter som ikke er “merke” fordi jeg føler ikke at dem er trygge. Mary Kay er et ganske stort og kjendt merke som jeg føler hjelper meg. Nedenfor er det tre ulike kremmer som man skal bruke før man ligger på sminke. Først (1) bruker jeg en rens som gjør huden klar for all sminke og andre produkter.  Deretter (2) bruker jeg en spray som jeg sprayer lett i fjeset for at sminken og alle mineralene i sminken ikke skal ligge seg i porer i huden. Dette er på en måte en “beskyttelse” for huden. Den siste (3) er en vanlig fuktighetsgivende krem som gjør at huden ikke blir tørr. Når huden er godt renset tar den bedre imot sollys, som gjør at du blir fortere brun også og det er jo bare et stort pluss!


♥HÅR:

Nå om sommeren blir håret utsatt for mye sollys, og da er det viktig å ta godt vare på håret. Maroccon oil kjenner dere sikkert til. Denne bruker jeg alltid etter jeg har fønet håret og når det har blitt tørt. Elsker lukter og håret blir sterkere og mer glansfullt. Redken, som er den lille boksen er en hårkur som du bruker i vått hår. Denne bruker jeg i dysjen etter jeg har vasket det i shampoo. Jeg bruker denne som en balsam på en måte. Jeg tar den over hele håret og lar den stå i og virke i ca 5-6- minutter. I mellomtiden pleier jeg å barbere beina eller noe. Før jeg skyller den ut, børster jeg igjennom håret med produktet i. Når jeg kommer ut av dysjen er håret helt siiilke mykt og deilig å ta i. 

 

♥KROPP:

Skrubb huden godt med en god svamp eller en slik som vises på bildet under. Når huden har mange døde hudceller klarer ikke huden å bevare brunfargen. Så før du skal til syden eller før du skal en plass der det er sol, anbefaler jeg å skrubbe huden veldig godt! Etter du har skrubbet den, smør deg lett inn med en god fuktighetskrem. Swedish Spa er en så utrolig god krem til huden, jeg elsker den! Den lukter så utrlog godt og den gjør deg myk og god.

♥HUDFARGE:

Litt brunfarge har såå mye å si på selvtilliten synst jeg. Om sommeren føler jeg meg alltid myyyye bedre enn på vinteren. ST. Morris er en selfbruningskrem som jeg liker veldig godt. Det eneste som er negativt med den er at fargen kommer med en gang, så om du gjør noe ujemnt så vil det visest veldig godt. Men alltid når jeg smører meg inn, så bruker jeg engangshansker som gjør at det blir jemnere og ingen skjoller. Men ellers så elsker jeg denne bruningskremmen! Den har heller ikke slik typisk “selvbruningslukt”. Jeg har også nettopp kjøpt self-wipes som jeg bruker til ansiktet, som jeg er godt fornøyd med. Resultatet kommer etter noen timer og det blir egentlig veldig naturlig. Betakaroteen er jo også et alternativ. Jeg har akkurat startet på dem siden jeg reiser til syden neste uke i håp om å bli litt brunere!

 

-Er du sommerklar?
-Hva synst du om anbefalingene? 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

cheap love


// lindex 199,- //

 

-Hva synst du om kjolen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Instagram lately


♥18års igår♥krølla håret♥nedtelling til syden♥photo♥hard skoleuke♥ny bikini♥sommervær♥helt naken!!!♥eventyr med girlsaa♥

 

Følg meg gjerne på instagram- ibolstad. Følger tilbake!

 

INGVILDBOLSTADSÆTE