selfie

Heisann ♥ Noen bilder i farten etter jeg sminket meg og fikset håret mitt før jeg skal ut. Om mindre en en halvtime får jeg besøk av Alise før vi skal ut ilag på eventyyrrr hihi ♥ Vi snakkest!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Intervall


//treningstights 2xu // t shorte h&m // sko nike// mobilholder ginatricot //

Heisann! I dag starta jeg helgen med noen lette intervaller. Jeg har fortsatt litt vondt i kneet mitt, så jeg tenkte at jeg måtte løpe litt for å se hvordan det gikk. Idag jogget jeg 8km samtidig som jeg tok intervaller. Det var jo så fint vær idag! Herregud, jeg følte at jeg skulle renne vekk i varmen. Resten av dagen skal jeg bare ta meg en lang kald dusj, også skal jeg kanskje ut. Har egentlig ikke så mye mer å si om dagen idag. Skoledagen var som vanlig og ingenting spesielt skjedde. Skjer ikke så veldig mye i livet mitt, så har ikke så mye å fortelle.. hehe. Jaja, dere får ha en fortsatt fin dag alle sammen! ♥

 

-Har du trent idag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

lille lørdag


søtre mimmi som ligner på en vaskemopp ♥♥♥

Hårsmykke- lindex 39,50 kr

Heisann! Jeg liker å kalle onsdager for lillelørdag, fordi du har komt halveis i uken, hihi. I dag byttet jeg linje faktsik! Jeg gikk fra studiespesialisering til helse og oppvekst. Jeg er glad jeg tok det valget, og jeg trivest allerede i klassen. Så dette året blir nok bra tipper jeg! Er litt gøy at jeg ikke kjenner noen av dem jeg går i klasse med sånn skikkelig, så det er enklere å få nye venner og ikke bare de samme hele tiden, selv om dem er gode å ha ♥ Vi tok foresten portrett bilder i dag på skolen. Uff sier bare jeg. Av de tre bildene vi fikk, ble jeg bare sånn halv fornøyd med det ene. Jeg vil ikke ligge det ut på bloggen, men du kan se det på instagrammen min- ingvildbolstad. Ellers så kjørte jeg og mamz inn til knarvik i dag etter skolen for å hente søsteren min, men hun var sent ferdig sååå heldigvis for meg så fikk jeg meg to nye antrekk, hihi wehoo!

 

-Har du hatt en fin dag?
-Skal du/har du byttet linje? 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

min rosa boble

Heisann! Nå sitter jeg på rommet mitt og chiller i gode klær og skal se en siste episode av frustrerte fruer før jeg skal legge meg. Jeg har ikke gjort på noe spesielt i helga egentlig. Har nesten bare sett på serie, hehe. Jeg skulle aldri ha begynt å se en, ble så fort hekta. Blir aldri lei av frustrerte fruer ♥ I går ble jeg hentet og var en kjapp tur ute med noen kompiser og på fredag var jeg i “suprise party”, som var gøy! Jeg hadde egentlig tatt på meg en vanlig bukse og en fin topp til kvelden, men når jeg satt meg inn i bilen med de andre jentene, såg jeg at dem gikk i kjoler og hadde virkelig pyntet seg, hehe. Så jeg gikk inn igjen og skiftet til en kjole. Om jeg hadde hatt bedre tid skulle jeg vist antrekket, men hadde ikke tid! Kvelden var hvertfall gøy.

Nå skal jeg bare nyte den siste dagen med null stress før en hel skoleuke kommer imøte. Årk, skolelei allerede!!! Jaja, ser virkelig frem til helga! ♥♥♥♥ Snart hopper jeg til køys, håper alle får en fin kveld hva enn dere gjør på. Natta sweetheartsss♥♥


-INGVILDBOLSTADSÆTRE

Soon September

Det er fredag! Det er helg! Wehoo. Endelig helg, hehe har jo gjort såååå mye på skolen  denne uken, hehe. nei. Uansett, nå skal jeg snart fikse meg litt før jeg blir hentet og skal ut. Blir sikkert en koslig kveld. Håper alle får en finfin fredag, det skal jeg!

 

-Hva skal du idag?

 

INGILDBOLSTADSÆTRE

skoleuke

Heisann! Lenge siden sist. Har faktsik helt glemt bloggen. Begynte som sagt på vgs på mandag. Så langt går alt bra og jeg trivest. Men jeg merket fort da vi begynte med fag at jeg ikke er så skoleklar som jeg trodde. Egentlig ganske lei allerede, hehe. Men en ting er sikkert, det er hvertfall mye gøyere å gå vgs enn ungdomsskolen! De siste dagene har jeg ikke gjort på så mye mer en å vært på skolen og såvet egentlig.. Merker at selv om vi bare har en time mer på videregående, så har den timen mye å si. Jeg er trøtt med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Skulle egentlig på trening idag, men det gikk ingen buss og jeg fikk meg ikke inn selv. Ha en fin torsdag! Ikke lenge til fredag og helg nå folkens!

 

-Hvordan synst du det var å begynne på skolen igjen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

sunday funday

I dag er en typisk søndag-dag., hehe. Jeg har fortsatt på meg nattis og har bare sett serier i hele dag. Jeg lagde også noen muffins istad, ellers har jeg ikke gjort noen ting idag. Herlig egentlig! Nå kommer farmor bort med krabber og kreps om en stund, så jeg får vell hive på meg en bukse, hihi. Vi snakkest! Håper alle får en fortsatt fin søndag og en fin skoledag i morgen for alle som begynner i morgen!

 

-Hva gjør du på søndager?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

gårsdagens

Heisann! I går var jeg som sagt hos en venninne på avslutningsfest. Kommer ikke over hvor merkelig det blir nå fremover. Alt blir nok nytt. På en måte er jeg glad for det, men på en annen måte er det trist, med tanke på å si hade til venner og slikt. Men vi skal nok klare å holde kontakten.. Vi koste oss i går. Prating og skravling, som alltid hihi ♥ Føler forresten at jeg tar mye av de samme bildene hele tiden. Har dere noen tips eller noe liknende, så bare kom med dem! Begynner å bli litt tom for ideer når det kommer til bilder. Om dere ligger igjen en kommentar blir jeg ogs¨glaaad♥♥ I kveld har jeg planer om å gå på fest, vi får se hva det blir til(hehe jeg skal ut med andre ord) vi snakkest! Ha en fantastisk fredag!

 

-Har du noen ideer til meg? 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

getting ready


sminker megxDD

Heijaa! Nå holder jeg på å ordne meg før jeg skal på avslutningsfest. Ovenfor er kjolen jeg har valgt å gå med. Blir nok en koslig kveld med gode venner♥ Håper alle får en fin kveld! Snakkest!

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

love my new hair

Hejhejj ♥ I går var jeg eeendelig på håndballtrening igjen på Lindås etter laang tid uten. Føltes godt å spille igjen! Men i dag derimot…. klarer så vidt å gå, haha. Har så sykt med gangsperr. Merker at jeg ikke har vært i skikkelig aktivitet på lenge nå. Etter treningen overnattet jeg hos Andrea, og i dag tidlig hadde jeg time hos frisøren på Lindås. Jeg stripet håret mitt litt lysere. Føler meg mye friskere med litt lyse striper i håret. Når jeg hadde det helt mørkt, følte jeg meg så tung og dyster, hehe. Godt å få litt liv å håret! Jeg er veldig fornøyd. 

Resten av i dag skal jeg vell ingenting spesielt. Bare slappe heeelt av før jeg skal opp på skolen i morgen.. Heldigvis ikke så veldig tidlig da! I morgen skal jeg også på avslutningsfest for to av  venninene mine som flytter neste uke.. Blir trist å ikke ha dem så nært lengre. Vet ikke helt om jeg gruer meg eller gleder meg til skolen. En ting jeg vet jeg gleder meg til, er å komme tilbake til alle rutinene igjen. Slik som døgnrytme, trening, kamper osv. Håper alle får en fin kveld!

 

-Hva synst du om den nye frisyren min? 🙂
-Gleder du deg til skolen begynner igjen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE