army outfit

Heisann! Antrekket fra i dag. Genser fra veromoda og bukse fra bikbok. Den stygge buksa mi som jeg fikk høre idag :-)) I dag var vi ferdig tidlig på skolen ( klokka to <3 <3) så når jeg kom hjem tok jeg meg en kjapp lur som var veldig herlig! Merker faktisk sykt stor forskjell de dagene jeg ikke får middagslurene mine. Blir veldig trøtt ellers, hehe. Men når er jeg hvertfall klar og uthvilt til håndballkampen som jeg skal på om en liten time. Jeg skal bare spise middag (verdens beste pizza som mamma laget) også hive på meg drakten! Gleder meg til å spille min andre kamp med damene! Får håpe jeg ikke får utvisning denne gangen daa hehehe. Håper også at kneet mitt holder ut! Jeg var foresten hos naprapat igjen i går. FYFAEN AU. Det hjalp lite når hun damen sa før vi begynnte at å gå hos naprapat med knær er på samme smartenivå som å føde. Ble sykt motivert til å ligge meg ned på benken da ja :-))

Ønsk oss lykke til på kampen i dag!

INGVILDBOLSTADSÆTRE

comfy

Heisann! Longtimenosee, jaja. I dag spilte jeg håndballkamp, vi vant 22-12. Jeg fikk bare spillt halve omgangen ca fordi jeg fikk rødt kort hmmmmm. Men synst alle spillte kjempe bra! Fikk heldigvis sust innpå noen mål når jeg var på banen, hihi.Herlig med seier!  Ellers så har jeg slappet av i gode klær og sett på serier og har hatt litt besøk. Nå skal jeg ligge meg og er klar for en ny uke med mye trening wiii og mye skole hmm. Ha en fin kveld alle sammen!

Forresten, nå har jeg også fått meg Ask.fm. Har endelig forstått meg litt på det heheheh, treige meg. Så bare still meg spørsmål, så skal jeg svare. HER kan du spørre meg.

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Happytuesday


sykeste beibsa på hele skolen

Må bare først beklage for kjedlig blogging. Jeg har faktisk ikke tid til å ta fine bilder med kameraet mitt, så derfor blir det endten arkiv bilder eller webcamera bilder. Dagene går for det meste i lange skoledager og deretter trening også er det plutselig natt igjen, Jeg skal prøve litt fremover å ta meg tid til noen bilder innimellom, men jeg lover ingenting. Blogglysten er ikke heller på topp, tror treningen har fått all den motivasjonen ;-D I dag etter skolen reiste jeg og mamma og maria rett til knarvik fordi jeg skulle til naprapat med kneet mitt. Må si at det er noe av det jæææævligeste jeg har vært med på. Jeg kom inn til hun damen og trodde at hun bare skulle kjenne litt på kneet mitt, helt forsiktig. For å si det sånn, når jeg gikk ut, var all sminken borte og jeg hadde tårer og hiksta i sånn en time etterpå. Er så sint over at kneet mitt skal ødlegge alt for meg. Når vi kom hjem igjen, lagde jeg og Maria kyllingwook også dro vi på styrkerommet. Siden jeg ikke nådde håndballtreningen i dag, tenkte jeg at jeg dro heller på styrkerommet isteden. Nå har jeg akkurat komt hjem igjen fra trening og skal snart legge meg. 

 

-Noe du vil at jeg skal blogge mer om? Åpen for alle forslag 🙂

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

hverdagen

Hei alle sammen! Da var helga slutt og jeg klarte ikke å holde løftet mitt i helga. Jeg hadde låvt meg selv å være inne og ha rolig helg, men neiida. Gøy var det hvertfall! På lørdag var jeg foresten på kino i byn med søteste Ane, som jeg ikke har sett på kjempe lenge siden hun har flyttet. Var godt å være ilag igjen, har savnet hun myyyemye. Senere på kvelden ble jeg hentet og gikk ut. Alise overnattet hos meg fra lørdag til i dag, som også har vært koslig. Vi har for det meste bare sett på tv og chilla maaaaxx hehe herlig. Etter en laaaan(mandag) skoledag gikk jeg på styrkerommet ilag med noen gutter og var en times tid. Ellers har jeg pugget på prøven vi har i morgen. Lenge siden jeg har pugget så effektivt og konsentert! Wehoo, flink. Nå skal jeg på trening igjen. Denne gangen aerobic. Anbefaler alle å gå eller prøve det! Det er knallgøy! Synst det er enda gøyere  når det er Rakel som har det, er knallgøy! Har ikke blogget på en stund, fordi jeg har faktsik følt meg heilt jævlig, hehe. Både utvendig og innvendig. Nå skal jeg på trening og få både aggresjon og svette ut! Ha en fin dag alle sammen!

 

INGVILDBOLSATDSÆTRE

sofa-fredag

Heisan og god helg! Endelig er det fredag og helg. Denne helga skal jeg ta det rolig. Er lenge siden jeg ikke har vært ute på fest i helgene nå, kan faktisk ikke huske sist jeg hadde helg uten å gå ut. Så denne helgen (og de fleste fremover) har jeg tenkt til å ta det litt rolig og heller sove lenge og trene. I dag etter skolen gikk jeg rett å trente på styrkerommet en liten time ilag med Sondre og Mamadee. Denne uken har vært den beste treningsuken min på laaang tid. Jeg har faktisk trent hvertfall 2 timer hver dag. Jeg tenker ofte “åå nå er det helg” også pøser jeg innpå med snop og brus osv. Men denne helga skal jeg heller prøve å bare holde meg til litt snop på lørdagen og heller ta meg en joggetur eller noe om jeg blir godtesyk. Det funker! Resten av fredagen ender nok i sofaen med god samvittighet!

-Hva skal du i helga?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

Svett og blid!

Heisann! Først av alt vil jeg bare si takk for mange fine kommentarer i forrige innlegg! Hehe, har nok fotsatt en del som bare skal hate på meg, men det får dem bare gjøre ♥♥♥ could not care less ♥♥♥ Jaja, tilbake til hverdagen.Nå har jeg egentlig akkurat komt inn dørene fra trening. Jeg har bare hevet på meg nytt treningstøy og fått i meg litt energi. Jeg og noen gutter var på styrkerommet å trente, så om ca 20 min skal jeg på trening igjen. Merker at jeg dagene mine blir hvertfall dobbelt så bra når jeg får trent litt! Jeg sover også myyye bedre. Den eneste hindringen er kneet mitt, men det toler nok en del til ja! Håper alle får en fin dag ha enn dere gjør på! 

 

-Hva gjør du idag?
-Har du trent idag?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE 

Det er for enkelt å mobbe på sosiale medium

I dag på skolen fikk vi en oppgave der vi skulle skrive litt om mobbing på nett og om man blir tøffere bak skjermen. Siden jeg har nemnt både blogg og andre sosiale medium, tenkte jeg å dele den med dere. Kommenter gjerne hva du synst om “stilen”. Ta dere gjerne tid å les hele 🙂


“Er du like tøff som det du fremstår på nettet? Tørr du å si alt det du sier på nettet, i virkeligheten? De fleste vi kjenner bruker Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og blogg etc. Her er det enkelt å gjøre deg til en anonym bruker og skrive støtene kommentarer og liknende. Tørr du å si direkte til en person det du sa bak en s
kjerm med et anonymt navn? Det er så alt for enkelt å kommentere noe som kan være sårende for personen det gjelder. Hadde du turt og skrevet det samme om navnet ditt stod ovenfor?

Twitter er vell det sosiale mediet som det blir slengt mest drit. Å skrive ting om andre på Twitter viser egentlig bare hvor feig personen er. Jeg tror selv at det som folk slenger om andre, hadde dem nok ikke turt og sagt direkte til personen. På Twitter er det lett for og bare få ut aggresjonen og skrive ting du kanskje angrer på i senere tid. Dersom du angrer, har folk allerede sett hva du har skrevet og det går ikke an å angre. Du kan selvfølgelig slette det du har skrevet, men da er det for sent. Det er rett og slett feigt gjort å skrive ting på nett som du aldri hadde turt å si ansikt mot ansikt.

Instagram er en bilde app der du ligger ut bilder av det du vil. Alt fra bilder av deg selv til hage og interiør. På denne appen kan du ha åpen profil eller lukket profil. Jeg har selv valgt å ha min profil lukket, fordi jeg ikke vil at hvem som helst skal se bildene mine. Det er derfor veldig viktig at du tenker på hva du ligger ut. De fleste kjente «Instagram jentene» har ofte lite klær på seg og utfordrende bilder, som gjør at det er enklere å få følgere.

Facebook er også en sosial medium som har blitt svært populært. For det første er det enklere å holde kontakt med gamle venner og folk rundt deg i distriktet ditt osv. Men her er det også lurt å være varsom med hva du ligger ut og hva du skriver. «Likes» er jo en ting på Facebook som utrolig mange bryr seg alt for mye om, spesielt ungdomsjenter. En som har 200 likes på profilbildet sitt er tydeligvis mer populær en som har 50 likes. Dette har aldri blitt sagt av noen, men det har bare blitt slik. Egentlig er det veldig synd, fordi folk føler seg upopulær og stygg dersom de ikke får nok likes. Det er faktisk mange som sletter bilder de har lagt ut på fordi de ikke har fått nok likes.

Blogg er også et sosialt medium hvor det er alt for lett å kommentere unødvendige ting og meninger. En blogg er lagd for å fortelle om hverdag, trening, mote, innkjøp, sminke osv. Du skriver rett og slett om det som interesserer deg. Dem som ligger igjen kommentarer som er anonyme og frekke viser egentlig bare at dem ikke har noe bedre å gjøre på når dem bruker tid på å ligge igjen drit på andre sine blogger. Siden jeg har hatt blogg i noen år nå, tar jeg meg ikke like nær unødvendige kommentarer som jeg gjorde i starten. Selvfølgelig trekker jeg dem til meg, men jeg tenker ikke mer på dem en akkurat da jeg leser dem. På en blogg er det naturlig å stille seg selv i et bra lys og man vil helst se så bra ut som mulig. Det er alltid noen som velger å ligge igjen en spydig kommentar om hvor stygg du er, eller hvor feit du er osv. Kommentarene du får må du velge selv om du tar til deg eller ikke. Det er lett å la det påvirke oss, men burde vi egentlig la det påvirke oss? Dem som snakker stygt om deg og dem som hater deg, gjør det fordi du har noe dem vil ha.

Dersom jeg får en kommentar på bloggen min som er ment for å såre meg, smiler jeg. Det er merkelig, men jeg smiler. Da vet jeg at det er noen som misunner meg og at jeg har noe som andre vil ha. Haterne gjør oss sterkere. Vi kommer oss ikke videre i livet uten motstand. Det er i motbakke det går fremover! Så bruk sosiale medier med omhu. Det er fint å holde kontakt og være sosial, men det er veldig stor forskjell på hva som skjer i verden og den virtuelle verden. Ikke la unnskyldninger som «alle gjør det» gjøre deg til en av mange Internett mobbere. Jeg tror nok ikke at «alle gjør det» klinger så godt når du mister drømmejobben eller må vise Facebook eller Instagram kontoen din til familien”.

 

-Er du enig av noe av dette?
-Kjenner du deg igjen?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Waiting for the girl’s to get ready!

Hallais!

I dag har vi vært så heldig og fått blogge for Ingvild. Vårt navn er Sondre og Simon. Vi kom til Ingvild i seks tiden, og skulle egentlig i stampen. Men når vi åpnet stampen så var den kald, og kunne derfor ikke hoppe oppi. Så da gikk vi inn å så på tv. Moren til Ingvild lagde lasagne og vi fikk spise der. Den var jo selvfølgelig kjempegod! Nå sitter vi her og venter på at Ingvild og Alise skal bli ferdig og sminke seg.

Så meg og Simon tok noen flotte bilder. ha en fin kveld alle sammen! <3

Sondre

Simon

Nå skal vi på fest!

Hva skal du på en lørdagskveld?
 

 

Nike in season training

Heisann! Skjekk de nye freshe joggeskoene da! Jeg er helt forelsket. Mamma kom med dem hjem fra Danmark i går. Siden alle vi jentene i huset har samme skostørrelse, så deler vi på alle sko. Heldig med den hehe! Skoene er hvertfall fra FootLocker og heter “Nike in season training”. Hjemmesiden HER. Fargen er utrolig knæsj og jeg tror det er de mest behaglige skoene jeg har prøvd! Sålen er på en måte full av luft om jeg kan si det, eller bomull. Den er hvertfall supermjuk som gjør at dem er utrolig behaglig å gå med. 

 

-Hva synst du om skoene? (bildene ble tatt igår)

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE