tb; Nothing but the best

Blir så glad av å se på disse bildene. Jeg er så utroig glad i dem alle sammen. Vi har det alltid gøyt ilag, og alle kan være seg selv fullt ut. Nå er det litt anneledes siden noen har flyttet og noen er igjen. Vi prøver så godt vi kan å holde kontakten fortsatt. Jeg gleder meg allerede til vi skal samlest om litt og være alle ilag. Ingenting er bedre enn å være med de vennene du stoler på mest. Jeg er hvertfall utrolig glad i alle sammen og takknemlig for å ha dem <3 Nothing but the best.

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

 

 Sweet dreams, xoxo.

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Gårsdagens


pierciiing(!!)

Heisann! Hadde en kjempe kjekk kveld i går også! Var litt liten plass til å være så mange folk, thehe jaja var kjekt. Nå er jeg såååå utrolig trøtt, så tror jeg sover i noen timer så jeg blir opplagt igjen.. Har hatt en fin helg, og nå er det tilbake til skolen igjeen.. Føler helgene er over før jeg rekker å blunke. Jaja, gleder meg til neste helg thihi!!

Hva har du gjort på i helga? Kommenter gjerneeee :-))))

 

 INGVILDBOLSTADSÆTRE

Today


Såå glad for å gjøre lekser…..


Enda mer glad for å slippe….


Slapp ikke unnaa hihhi

I natt overnattet Andrea hos meg, og ble med meg hjem etter skolen siden hun er på praksis på samme skole som meg. Vi har bare chillet og pugget på prøve(eg) og snart skal hun ta bussen hjem igjen, hehe flott daaag!

-Hva har du gjort i dag?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Hvitere tenner + helga

Heisann! I dag fikk jeg SmileLab av søstrene mine. Den kommer nok godt til bruk. Du påfører den akkuratt som en tusj på tenna også lar du den være på i 20 minutter ca. Etterpå bare skyller du med litt vann, også blir tenna gradvis hvitere etter hvor mange ganger du gjør det. Jeg gjorde det for første gang i dag, og kommer til å gjøre det noen ganger denne uka for å se om jeg merker noe forskjell. Bildet ovenfor er tenna ikke redigert hvitere eller noe, bare huden min som såg helt jævlig ut, så bloorte ut litt, haha. Gårsdagenssminke og jaddaaa, hehe. Jeg har prøvd en lignende SmileLab før, men det var noe annet greier jeg måtte klistre på tenna eller noe. Har skrevet en innlegg om det HER. Men likte denne bedre. Denne var så enkel og grei. Anbefalset! Kjøpt på www.blivakker.no

I går var jeg som sagt ute med en gjeng og koste meg! Var ein bra gjeng selv om vi ikke var sånn supermangen. Var gøy å gå ut nå, ettersom jeg har vært hjemme de siste helgene. Tusen takk til alle som sang til meg når klokka ble 12, hihi! Jeg storkoste meg. Idag tidlig vekket søsteren min meg med frokost og pakker og sang på sengen, hihi. Jeg hadde ikke med meg kameraet i går, men tok noen halv-bruklige bilder på mobilen, så det for holde. Nå skal vi snart spise biff og kose oss med familieeen, ha en fortsatt fin dag folkens <3 <3 Og takk for alle gratulasjoner!!!!


haha herregud, tok bare bilder med de samme folka, så ser ut som vi er sånn 4 stykker eller noe hehe

Hvordan har din helg vært?
Har du prøvd SmileLab?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Last day

Heisann! Da er jeg tilbake på bloggen. Det har vært deilig å ha litt pause, men samtidlig så har jeg savnet å ha en plass å skrive eller dele noe til andre. Skal prøve mitt beste på oppdateringen, men blir sikkert ikke hver eneste dag. Er egentlig litt merkelig at jeg fikk lyst å blogge igjen nå, siden nå på denne årstiden er det vanskelig å få fine bilder ovs, siden det blir så fort mørkt. Så det blir nok en del bilder inne med samma bakrunnen ofte, så jeg slipper å fryse ræva av meg :-))  Akkuratt nå har jeg vært i dusjen og sminket meg. Senere i dag skal jeg på besøk og være med noen venniner, så skal vi på fest senere. Jeg blir jo 16 i morgen, så vi får gå ut å feire i kveeeld, hihi. Håper alle får en super lørdagskveld.

Hva skal du idag?
Kommer du til å fortsette å følge med på bloggenmin?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE