best moments 2013

JANUAR


Mange kalde dager med gode klær ♥


shopping og innkjøp til bloggen heheh


Maaange koslige jentekvelder og fester ♥♥

FEBRUAR


Koslige dager med snuppa mii


En rekke med koslige kvelder med gode venner

MARS


En av en trillion jentekvelder hihi åee elsker dette bilde


Var flink å trene og holde motivasjonen på topp

APRIL


Mange koslige kvelder med verden beste venn


Var flink å trene og glad i å smøre meg inn med selvbruningskrem hehehehh

 


Var i Oslo med mamma og søsteren min på justinbieber konsert!!! Utrolig opplevelse som jeg kunne ønske jeg kunne oppleve igjen

MAI


Var grønnruss i 10. klasse …… var jo SÅÅÅÅ kul


Enda flere koslige stunder med gode venner og god mat ♥♥


Cola flaskene kom med navn på. Hadde lenge tenkt å kjøpe en med mitt navn på, men så stod det plutselig en colaflaske med navnet mitt på utenfor døra vår! Takk for den hemmelige deg hehe


Besøk av bestejenten


Begynnte endelig å bli varmere og kunne gå i shorts ute!! Sola kom også frem ♥♥


Gossip, latter og kos i stampen


Gode kalde drinker i sola hører hjemme

JUNI


Endelig sommerferie og endelig syden med verdens beste jente!! Husker vi hadde nedtelling på mobilen når det var rundt 100 dager igjen, og endelig kom uka! Var utrolig deilig og herlig å få reise til syden med min beste vennine. Uforglemmelig minne♥


Piknik med jentene ♥


Hadde laaangtlaaangt hår


Kjedet meg en dag og klipte håret mitt beint av ………. thanku ingvild. Lønner seg ikke å kjede seg folkens. Kunne gjort alt for å få det tilbake.

JULI


HEHEH, samlet en god del med folk på en strand og koste oss myyyye og grillet osv


UTKAAAAAAANT!! Kanskje et av de beste minnene i 2013. Var utrolig gøy og gleder meg allerede til neste år.


Sommer, sol, god musikk, masse folk, båter, latter, sene kvelder, festival og super stemning!


Meg og Torstein på konsert. WIHII

AUGUST


Havsportsuka


Var ekstreeeemt flink å trene.. Hadde sikkert rundt 9 økter på en uke. Håper den motivasjonen kommer tilbake hvertfall!!


Hadde en hel helg ilag med søte Martine som var veldig koslig!

SEPTEMBER


Fikk besøk av to tullete gutter som ville være med på bloggen hehe


Alise og meg stææsja opp før vi skulle på fest

 
Myyyye skolearbeid og tunge dager


Trenetrene


Enda mer lekser..

(tok ingen bilder i oktober pga bloggpause såå)

NOVEMBER


Eli Marie, Sandra og meg før vi gikk på fest


Var nokså skolelei og ukonsentrert


Maange koslige og brae kvelder

DESEMBER

Tacooo med jentene, som alltid er like koslig


Endelig julaften!! Hvor vi feiret hos farmor og farfar og koste oss.

 

I morgen er det nyttårsaften og da skal jeg ut! Gleder meg veldig myee, tror det blir bra! Kommer med en oppdatering før jeg går i morgen kveld. Men jeg håper alle har hatt et supert år! Jeg kommer til å fortsette å blogge til neste år, så håper dere fortsatt vil følge bloggen min 🙂 Takk for det gamle!

 

-Hvordan har ditt år vært?

 

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

fredagskos

Håper alle får en fin fredagskveld. Det skal vi haaa♥♥ Snakkest

 



Hva gjør du på idag?

 

 

INGVILBOLSTADSÆTRE

Liten oppdatering

Må nesten bare begynne med å si tusen takk. Dere er best. Jeg har komt på topplisten i Norge igjen takketvære dere ♥♥ tuuusen takk.

Heisann! ♥♥ Tenkte bare å komme med en liten oppdatering før jeg stikker bort til Andrea for å overnatte. Nå skal jeg bare pakke noen ting også skal jeg bort dit. Kvelden går vell i latter, god mat, gossip og bare slappe av. Er alltid koslig å være ilag, uansett om vi ikke finner på noe stort så koser vi oss. Er egentlig deilig med rolige helger også. Vi kommer nok med et blogginnleg senere ikveld :* Så følg med! 

 

Hva skal du i kveld?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

x-mas

Åhh, jeg fikk så mye fint til jul! Jeg hadde en koslig julaften i varm stue med god mat og familie. Pinnekjøttet var selfølgelig høydepunktet, også kom gavene hihi. Jeg gidder ikke ramse opp alt jeg fikk i hver detalje, men jeg fikk mye klær, sminke, penger og ugs og en shampoo som jeg hadde ønsket meg til mitt hår. Siden jeg skal til London i januar, skal jeg spare pengene til da og heller kjøpe myyyyyye klær da! Antrekket mitt ble helt anneledes enn hva jeg hadde planlagt. Hadde tenkt å gå med den svare glitterkjolen fra nelly, men den fikk jeg ikke tilbake tidsnok så jeg fant en kjole som jeg fikk i fjor. Kjolen er fra bikbok. Synst egentlig den var veldig fin nå til jul! Håper alle sammen hadde en fantastisk juleaften ilag med familie!


 

Eller så har jeg idag vært på julemiddag hos mormoren min. Vi har tradisjon å samles mamma sin side av familien første juledag. Var koslig. Når jeg kom hjem stakk jeg bort til Kristian. Strømmen gikk akkuratt når jeg kom til han, så da spilte vi heller biljard og tente lys hehe. Senere på kvelden kom det flere så spillte vi brettspill. Var veldig koslig!

 

 

-Hvordan var din julaften?

 

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

New lashes

Heisann! Dette innlegget skulle egentlig blitt publisert i går, men det var noe galt med minnebrikken til dataen min elsn, så derfor kommer det idag. Hvertfall! På søndag var jeg å fikk fikset øyenvippene mine til jul. Det er så behagelig å ha på disse vippene og jeg slipper å bruke tid på mascaren om morningene. Det er jo mascaraen som tar lengst tid, hvertfall for meg, så er deilig å slippe det å heller våkne opp til fine lange vipper. Jeg har hatt vippeextentions en del ganger nå, og jeg er like fornøyd med dem hver gang. Denne gangen har jeg dem litt lengre en hva jeg har pleid å hatt. Nå har jeg lengde 9-10-12. Før hadde jeg 8-9-10. Som sagt så er jeg veldig fornøyd! Jeg betalte 500 kroner (mamma betalte, men var tidlig julegave) , så prisen er jo veldig billig også! Det er jo genial å ha falske øyenvipper nå i ferien når det er julebord, nyttårsfester og liknende.


Her har jeg bare på meg pudder og øyenbrynsmarkør.

Ellers så håper jeg at alle får en fin julekveld og får det dere ønsker dere pluss litt mer 😉 hihi. Jeg kommer nok med en liten oppdatering før vi skal til farmor og farfar å spise pinnekjøtt og feire. Da får dere se anntrekket mitt for kvelden. Håper alle for en fantastisk kveld! <3

 

-Har du prøvd vippeextentions før?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

til meg fra meg

Heisann! Endelig er det juleferie og endelig kan jeg slappe litt av! Og endelig kan jeg være flinkere å blogge, hehe! I dag hadde vi fotball og vollyball turnering med skolen, så var tidlig ferdig. I går var jeg på juleshopping, men jeg fant ingen julegaver, meeeen jeg fant en kjole til meg selv, hihi. Kjolen kommer nok til å bli godt brukt nå i både jul, romjul og nyttår. Som jeg har sagt en trillion ganger her på bloggen hehe, såå elsker jeg jo åpen rygg. Peplum er også noe jeg elsker på kjoler. Og denne kjolen har jo begge deler, så tror dette er en av mine favoritt kjoler så langt! Nå skal jeg først hjelpe litt til i husket og pynte juletreet osv, også senere i dag skal jeg mest sannsynlig til knarvik og ta litt sol ++ også ut med venner. Håper alle får en fin ferie! Kjolen er fra Floyd og kostet 499 kroner.

 

-Hva synst du om kjolen min?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Fridayfun


Savnet verdens beste jente leeenge nå, godt å se hun igjen!!

Heisann og god helg! Samlet en gjeng og kledde oss ut igår kveld og hadde en koslig kveld ilag med gode venner. Er så godt med helg, klarer ikke beskrive det en gang. Gårsdagen var veldig gøy og nå kjenner jeg at jeg er utrolig trøtt, hehe. Senere i kveld kommer alle jentene bort til meg og skal lage taco og ha venninnekveld hihi. Er alltid like koslig. Før det, skal jeg bare hoppe i dusjen og fikse meg litt. Kommer kanskje noen bilder, haha får se hva jentene (verdens slappeste venner) gidder hhihiihi. Ha en fin lørdag alle sammen!

 

-Hva gjorde du i går?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Just a dream

 

Heisann ❤️ Åh, idag har mamma vært i byn og kjøpt julegaver osv, og når hun kom hjem hadde hun kjøpt med seg sånne søte lys som man kan henge på veggen eller noe. Synst det ble utrolig koslig hihi. Nå mangler jeg bare å rydde rommet hehehe.. Lysene er bare hengt kjapt opp fordi jeg skulle bare se hvordan det ble, men senere tenkte jeg å henge dem vannrett på hyllen over sengen. I morgen er det endelig langhelg på meg! Vi har fri på fredag pga helsedans. Gleder meg til helga, endelig kommer alle jentene hjem! Gleder meg til å samlest slik som før ❤️❤️ Ellers så håper jeg alle får en fortsatt fin dag! Jeg har ikke gjort på så mye idag utenom å såve i flere timer etter skolen, haha. Ble spurt om å bli med på trening, men naah jeg er så slapp for tiden…. Fy meg! Jeg har såvidt pugget litt matte, siden vi har prøve imorgen. Synst det er så unødvendig å stappe ALLE prøver og høringer osv plutselig rett før juleferie… Har sykt mye denne uken og neste uke. Jaja, ser hvertfall frem til ferie ❤️❤️ Skal bli såå godt! Noen som har julestemning foresten? Jeg bruker alltid evigheter på å kjenne det, haha. Får liksom ikke julestemning før jeg får julestrømpen med mye godis og ser på askepott, hihhi! DA er det jul!

 

-Har du julestemning?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

nelly love

Denne kjolen har jeg hatt en god stund. Jeg har bare brukt den en gang og det var i går faktisk haha. Jeg har lånt den bort til andre og rotet den bort selv, så har liksom aldr gått med den selv så mye. Men det er en kjole jeg elsker! Den er utrolig behagelig på og stoffet er mykt og lett. Jeg elsker jo alle peplum topper og kjoler, så denne var midt i blinken for meg. Også som dere ser, så er det “åpen” rygg, som jeg synst er sååå utrolig fint! Jeg finner desverre ikke linken fra nelly siden det er en stund siden jeg kjøpte den, men den kostet ikke mer enn 199,-

Denne kjolen fikk jeg i går i posten. Har sett på den utrolig lenge og synst den var kjempe fin på! Den var litt kort, men ellers perfekt! Åpen rygg på denne også, hihi. Jeg var litt i stuss på om jeg skulle kjøpe den eller ikke siden det var paljettkjole og da er det ofte ubehagleig å gå med. Men det er en underkjole under som gjorde den god på. Kjolen former seg også til formene dine, så jeg er kjempe fornøyd! Men jeg skal retunere den og få en ny (samme kjole) fordi når jeg fikk den, var den allerede ødelagt. Noen paljetter på armen var gått av, som vistest veldig godt så skal få byttet den så fort som mulig! Link HER forresten.

 

Hvilke kjole synst du var finest på?

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

Good friends make all the difference

bildene ble tatt i går før vi gikk ut

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE