Det var sommer, det var sol

Heisann! Håper alle har hatt en super påske, hehe litt treig. Jaja, bedre sent enn aldri. Jeg har ikke hatt tid til å blogge i det siste, så tar det nå. I påsken har jeg kost meg max. Har vært på kino med en gjeng, vært mye ute i båt, gått quizløype med noen kompiser, solt meg i det fine været og vært med typen ♥  Forige uke var gangske stress med tanke på skolearbeid og skolen. Ble sånn plutselig en pangstart med mange innleveringer og lange skoledager. Denne skoleuken er over i morgen, og det er herlig det! Godt å ha fri torsdag og fredag. På fredag skal jeg på jobb da, men det er bare gøy så det er ikke stress heldigvis. 

Ellers så er det sååå vakkert vær ute som dere ser! Så nå skal jeg ut å vaske bil og tjene litt penger hehe. Er så deilig å se at litt grønt kommer frem ute!! Betyr at det nærmer seg sommer hihihi, åååh drømmer meg bort. 

 

Håper alle får en fin dag!

 

 ♥ I

one day left

Heisan! Nå er det bare fredagen igjen, så er det faktisk påskeferie! Det kommer til å bli herlig. Kjenner at det er slitsomt på skolen nå og er da veeeldig fornøyd med at det er ferie i morgen. I morgen skal jeg på jobb, ikke skole så det er jo bare enda bedre! Nå har jeg akkurat komt hjem fra håndballkamp. Ble heldigvis seier i dag også! I dag var den siste kampen for sesongen, så var herlig å vinne den å ryke noen hakk opp på tabellen. Nå skal jeg spise litt og se videre på prison break. Noen andre som holder på å se den? Jeg kan ikke fatte at jeg ikke har sett den før nå. Jeg holder på med sesong 1 og fyy så spennende. Får jo ikke søvn om nettene, ser jo på serier til klokken tre og fire! Jaja, er heldigvis ferie i morgen så da går vell døgnrytmen helt feil uansett..

Stay strong, ferie i morgen! Gleder du deg?

 

 

I♥

Stormberg jakke

Heisan! I dag fikk jeg melding om at jakken min endelig (!!!) var kommet i posten. Så med en gang etter skolen i dag kjørte jeg bort til posten for å hente den. Har ventet i sikkert to-tre uker nå, så var på tide! Jakken er fra stormberg og er kjøpt på nettsidene deres. Jakken satt som et skudd! Jeg liker ikke når dem er helt inntilsittende, og denne var litt løs til kroppen så jeg har liksom plass til en tjukk genser under. Likte også at den var så fresh i fargen! Storfornøyd 😀

Nå skal jeg hive på meg håndballklær også skal jeg på kamp. Er lenge siden jeg har spilt nå, men vi hadde så lite folk til denne kampen så er innbytter til nå 🙂 Håper virkelig jeg blir bedre i kneet til neste sesong! Har så lyst å være fullt tilbake som før, åååh. Jeg får bare være tålmodig og la det gå litt tid. Jeg gleder meg hvert fall til å være med i dag! Nå må jeg springe, snakkes♥

-Hva synes du om den nye jakken?

 

I♥

gårdagens festligheter

Heisan! Eller god morgen blir det vell heller for min del. Nå har jeg akkurat stått opp og spist frokost. I går var en kjekk kveld! Vi samlet jentene hos meg så hadde vi et lite vors før vi skulle videre. Var koselig å være i lag igjen alle sammen (nesten hihi) Vi var hos meg i to timer ca før vi gikk i dobbelt 18 årsdag. Alle var kjent-folk så det var koselig. Vi koste oss 🙂  


makeupmakeup


søteste henriettesnuppa hihi

Nå skal jeg hoppe i dusjen og få vekk spray og floker i håret hehe… Alltid slik etter fest!! Senere i dag får jeg besøk at typen som skal bli over hihi♥ Håper alle får en super lørdagskveld og en videre fin helg. Vi snakkest!

 

 

-Noe du lurer på?

 

 

I♥

summerfeeling

Heisann! I dag etter skolen fikk jeg besøk av Sandra og Emilie. Det var så fint vær og strålende sol, så vi hoppet i stampen. Det var såå herlig, men etter en stund ble det veldig varmt. Vi var i stampen i sikkert to timer, haha tipp om vi fikk DEN bestemorhuden når vi gikk ut da heheh. Nå har vi akkurat laget oss Brownies og ser på paradise. Håper alle har hatt en super dag!

 

-Hva har du gjort i dag?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

this wednesday


uklare bilder, sryy

Hei! I dag var jeg ferdig tidlig på skolen. Skoledagen i dag var egentlig bare chill, men gøy. Første time spilte vi et spill som heter kahoot, om noen har spilt det (?). Deretter hadde vi kreativ dans i gymmen som faktisk var veldig gøy. Og de to siste timene hadde vi vikar så da såg vi film. Når jeg kom hjem hadde jeg egentlig bare lyst å sove, men da vet jeg at da får jeg ikke sove i natt, så da gikk jeg heller meg en tur i lag med voffsen min. Nå skal jeg snart spise middag med pappii, så får jeg se hva jeg gjør senere i kveld. Tenker å sortere alle klærene mine i det nye skapet mitt, ettersom jeg bare har skuffer og alle klærene ligger strødd over alt haha. Så tror kanskje det er lurt å begynne på. Har egentilig sykt fredagsfølelse i dag, er så irriterende!! Jaja, bare to dager igjen <3 Ha en fin dag alle sammen.

-Hva gjør du på idag?

 

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE

godgod kvelds

Heisann! I nuet ser jeg på paradise hotel og er super trøtt. I dag skulle jeg egentlig få besøk av jentene så skulle vi i stampen å bade, men så skulle noen være barnevakt ogsåvidere, så vi får ta det igjen en annen dag. Da jeg kom hjem fra skolen sov jeg i tre timer før det var middag. Så kom jeg på at jeg måtte fylle bensin på scooteren, så kjørte bort å fylte bensin og kjøpte melon. Det er så godt! Denne uka på skolen har vi spleiset på mye god frukt også har vi skjært opp og spist i klassen. Åhh det er så herlig og godt, så derfor tenkte jeg å ha det som kvelds i dag, hehe. Nå skal jeg se paradise! Håper alle får en fin kveld videre. Vi bloggest.

 

INGVILDBOLSTADSÆTRE