Gårsdagen

Heisan! I går har vært den beste dagen så langt. Alle dagene har jo selvfølgelig vært herlige, men i går kom vi oss litt vekk fra stranden (som vi etter hvert ble veeldig lei av). Joakim sin kompis, Jørgen er også i Alanya bare 5 min med taxi, så da tok vi turen til han sitt hotell. Vi spilte vollyball, sklidde på sklier, hoppet trampoline og hadde leker i bassenget. Det er selvfølgelig deilig å ligge på stranden også, men etter noen dagen med bare det, så var det godt å gjøre noe annet også! Senere på kvelden spiste vi god mat og så på fotball på storskjerm med hver sin drink i handen. Super dag!!

Nå har vi akkurat komt opp fra stranden etter noen timer. I dag var vi i tube!! Var sykt gøy. Nå skal vi snart ut å spise i Oba. I kveld blir den siste kvelden vi er her, så den skal nytes. Kan prøve å få tatt noen fine bilder til i kveld også, men lover ingenting. Ha en strålende dag alle <3<3

<3i

Let’s go to the beach

Håper alle har hatt en super dag! Vi har vært på stranden, og nå har vi akkurat gjort oss klar for å gå ut å spise. Vi har blitt såå solbrente på skuldrene og ryggen, så alt gjør vondt heheh, men håper det går over. Jeg satt for det meste i skyggen siden det gjorde så vondt å få sol på meg.. Skal smøre meg som bare det i morgen! Ha en fin dag videre, snakkesss

 

i

Beautiful Alanya

Dagen i dag har vær super! Meste parten av dagen har gått i å være på stranden å badet og solt oss. Liver er bare sååå herlig her nede! Det var poolparty på hotellet vårt i kveld, så da tok vi turen dit å drakk gode drinker og spiste god mat. Er ikke så mye å si om dagen uten om at den har vært super! Dagene går mye i det samme, siden vi soler oss og bader hele tiden. Jeg og Line var i parasailing i dag, som var veldig gøy. Er første gangen jeg har prøvd det, og vi kunne se hele Alanya nesten! Snakkes i morgen alleee

<3 i

Første dag i Tyrkia


Heisan! Da har vi ankommet Tyrkia! Det er helt sykt varmt her og vi føler vi skal renne vekk i varmen. Flyturen gikk fint og når v kom til hotellet pakket vi ut også gikk vi ned på stranden å møtte søsteren min og vennene hennes. Følte meg som den bleikfisen når jeg stod ved siden av hun. Så i morgen skal det soles! Siden vi kom i 5 tiden i dag, så var solen på vei ned, så vi solte oss ikke eller badet, vi gikk heller ut i byen i Alanya og spiste god mat. Pepperbiff spiste jeg og Joakim. Mmmm, er sikkert mett for resten av uken hehe. I morgen skal vi opp klokken ni til frokost også skal vi ned på stranden så ser vi hva resten av dagen går ut på. Vi koser oss mye i det fine (veldig varme) været. Nettet er litt treigt, men skal prøve mitt beste å blogge!

-Hva gjør du på i dag?

 

<3 i

Tyrkia i natt!

Heisan! I natt reiser jeg, typen min-Joakim, mamma og pappa til Tyrkia! Har hatt nedtelling på mobilen i sikkert over 100 dager nå, og i natt reiser vi endelig. Flyet går klokken 7 i morgen tidlig, så det vil si at vi må sjekke inn klokken 5 og reise hjemmifra klokken 3. Så det blir ikke mange timer søvn på oss i natt. Nå er kofferten pakket og klar. Jeg har fortsatt den følelsen at det er noe jeg mangler, men det tipper jeg at jeg finner ut hva er når jeg har kommet til Tyrkia hehe, er så typisk meg! I fjor glemte jeg bankkortet mitt!! Men jeg tror hvert fall jeg har fått med meg det aller viktigeste. Jeg har ladet opp kameraet mitt også er det wifi på hotellrommet vårt, så skal prøve alt jeg klarer å blogge fra Tyrkia. Vi skal til Alanya om noen lurte på det. Det er ca 2 timer ifra flyplassen i Tyrkia. Jeg var der i fjor også, og var kjempe fornøyd! Var utrolig fin strand og mye god mat, så gleder meg veldig mye nå til turen. Vi snakkes fra Alanya!!

-Skal du på ferie i nærmeste tid??

i

Vellykket kveld

Heisan! I går var jeg som sagt på Hilland. Vi hadde det utrolig gøy og det er alltid mange kjente folk der. I går, slik som forrige gang var like gøy og like mange koselige mennesker. Kvelden var super og vi koste oss. Men politiet lukket festen etter noen fyrte opp fyrverkeri.. Håper ikke det skjer neste gang, siden det såg ut som alle hadde det gøy og da er det alltid kjedlig at noen skal ødelegge når man vet at det ikke er lov å fyre opp fyrverkeri på offentlig plass. Men ellers hadde vi alle en konge kveld!

-Var du på Hilland i går?

i

fridayy

Da stikker vi ut! Håper alle får en super fredag! Ble et kjapt innlegg, men skal stikke nåå, kos dere alle sammen hva enn dere skal gjøre på

 

♥i

girlsnight

Heisan! Det er sommerferie og det er herlig! I dag hadde vi fotball og volleyball turnering på skolen før vi fikk vitnemålene våres. Var faktisk veldig gøy, haha har aldri egentlig likt å spillet fotball selv. Men i dag var det gøy! Etter skolen gikk jeg, Eli Marie, Ane og Sandra bort til Sandra å grillet i grillhytten hennes. Vi hadde egentlig tenkt å sove i telt en gjeng fra gamleklassen, men så begynte det å regne, så da hadde vi heller en liten jentekveld. Så bare på film, spiste mye digg og koste oss. Nå skal vi snart ligge oss. Vi sover i leiligheten til søsteren min, siden hun er i syden. Så nå skal vi gjøre klar madrassene våre og sove i stuen hehe. Har alltid hatt en sånn tradisjon med farmoren min og farfaren min at vi samlet alle barnebarna også fant vi mange madrasser og sov i stuen i lag. Vi kaller det for slonkebol, haha så vi har et lite slonkebol i kveld hihi. Håper alle har hatt en super start på sommerferien så snakkes vi i morgen ♥♥

-Har du hørt om slonkebol??

♥i

Bowling og havsport

Heisan! I går var hele helse og oppvekst klassen i Bergen på bowling. Vi hadde det utrolig gøy! Er faktisk lenge siden jeg har spilt bowling nå, så var gøy å gjøre det igjen. Det så ut som alle koste seg og hadde det kjekt. Jeg kan ikke si at jeg var den beste på laget, for da lyver jeg hehe, men gøy var det fordi! Etter bowlingen hadde vi bestilt pizza fra Peppez. Det var hvertfall nok pizzaer og alle ble mett og god! Når vi var ferdig for dagen, fikk vi gjøre som vi ville. Noen gikk hjem, men bilen jeg satt på med stakk på shopping! Kom sikkert ikke som en bombe. Så da gikk jeg, Eli Marie, Ida Marie, Mariell og Truls til Åsane og handlet litt. Siden jeg var på shopping dagen før, så kjøpte jeg bare 3 plagg. En shorts, en kjole og noen truser. Ellers hadde vi en super dag alle sammen!

Disse tre siste skoledagen går egentlig bare i gøye ting. I dag var hele skolen på kaien og hadde havsporter og konkurranser. Det var mye gøy å finne på. Tube, standup-padling, kajakk, bading og grilling. Det var også en sånn stor hamsterhjul greie som vi var inni, som var sykt gøy! Det var jo nesten umulig å komme seg fremover, så vi fant ut at vi måtte krype inni den, haha! Ellers så var det hoppe-konkurranse for hver klasse. Noen kledde seg ut, noen tok salto osv. Så var det kåring for hvem som gjorde det best.


Glad gjeng for at det er snart sommerfeire!


Her er forresten den nye shortsen jeg kjøpte meg.


Jillsnuppa utnyttet tiden til å ta vakre selfies heheh


Her er den gøye hamsterhjulet hahah! Vi var fire stykker inni, så var litt vanskelig ja, men gøy var det!

Alt i alt så har jeg hatt en super dag så langt! Håper dere også har hatt det, vi snakkest♥♥

 

♥i

Innkjøp

Heisan! Det er lenge siden jeg har vært på shopping nå, så jeg og mamma reiste til Åsane i går for å handle litt sommerklær. Det er faktisk bare litt over en uke til jeg skal til Tyrkia, så da fant vi ut at vi trengte litt nye freshe klær. Min søster reiste til Tyrkia i går, og skal være der i to uker, så når hun kjørte til flyplassen ble jeg og mamma med så shoppet vi litt, jippii! Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine, og meste parten av det jeg kjøpte var på salg. Får forresten håpe at dere tåler et fjes uten sminke!


Her er alle innkjøpene til sammen. Åhhh blir glad av å se på det!! Den fargerike bikinien er bare så fin, gleder meg til å bruke den!


Definitivt min nye favoritt bikini! Denne kjøpte jeg på ginatricot, og jeg ser enda brunere ut siden det er så sterke farger.


Denne bikinien kjøpte jeg på cubus. Jeg har sett på den lenge, men har aldri kjøpt den. Glad for at jeg endelig kjøpte den!


Gikk sikkert i 3-4 butikker for å finne en svart jumpsuite. Det var utsolgt nesten over alt, men så fant jeg heldigvis denne skjønnheten på bikbok. Tenker å reise i denne til Tyrkia. Den er så behagelig og løs å gå med, så er sikkert bare deilig å sitte med på flyet osv.


Haha, jeg har kjøpt meg hatt!! Tror dette er min første hatt. Faktisk så synes jeg det er utrolig stilig å gå med vakre hatter, men jeg har aldri tenkt at jeg kledde det. Men så prøvde jeg en på bikbok , og synes den var stilig! Den kommer nok mye i bruk på stranden


Jeg kjøpte også denne søte toppen på cubus. Fargen er egentlig lyserosa, men det ble litt feil lys på bildet så den ser hvit ut her. Synes den var supersøt!!


Denne buksa kjenner jeg faktisk ikke at jeg har på meg haha! Den har så utrolig mye stretch (?sånn det skrives?) og den var helt sykt god å gå i! Denne kjøpte jeg på veromoda.


Shorts og topp fra bikbok


Ååå verdens fineste strandveske! Denne kommer nok mye i bruk. Er så stress å bære på alt når man skal ned til stranden eller ut eller noe. Ørespillere, solkrem, solbriller, håndkle osv. Da er det greit å ha en superfin veske hihi. Vesken er fra cmyk.


Måtte bare ha denne, heheh “bloggers do it better”. Denne kjøpte jeg på bikbok.


Søt t-shorte fra ginatrocot


Caps fra cubus. Denne tipper jeg nok at typen bruker mer en meg, men den var litt stilig da!!

Når vi var ferdig å shoppe kom Henriette og typen hennes å hentet meg i Åsane også kjørte vi til Bergen på kino. Vi så “The fault in out stars”, som jeg og Henriette egentlig skulle se på nettet for noen dager siden, men så var den jo ikke kommet ut! Så da reiste vi heller til Bergen å sa den på kino. Er det noen som har sett den? Følte det var en stor dam rundt med etterpå fordi jeg gråt så mye under filmen. Det var en skikkelig grinefilm, men den var utrolig bra. Nå må jeg rekke timen min i Knarvik. Jeg skal ta vippeextentions igjen. Selv om jeg føler meg ok uten sminke, så er det greit å ha litt vipper. Å ihvertfall nå som jeg skal til syden. Jeg klarer meg helt fint uten sminke, men jeg føler at jeg ser så trøtt ut. Det gjør vi vell alle, ikke sant? Ha en super dag alle sammen!

-Hvilke plagg likte du best?

 

♥i