Summerlook book

Heisan! Her er videoklipp av forskjellige antrekk jeg bestemte meg for å gå med på utkant festivalen. Jeg valgte også å ta inn noen klipp fra utkantfestivalen slik at jeg slapp å lage to videoer. 

-Hvilke antrekk synes du var finest?

<3 i

UTKANT 2014

Hei alle! Super unnskyld for elendig blogging i det siste. Jeg har endelig begynt å jobbe, så dagene går fort forbi så har rett og slett ikke hatt tid. Men nå er det helg og da er det alltid litt tid! Jeg kom hjem fra utkant festivalen i går, som var helt konge! Utkant skuffer aldri. Det var perfekt vær og stappfullt med folk. Vi har badet mye og kost oss i båtene. Det var så mye bra liv! Jeg har hatt med meg kameraet mitt, så dere fikk se noen bilder hvertfall hihi. Det går ikke an å beskrive opplevelsen og alle de fantastiske folkene. Jeg har også tatt en god del film. Så om ikke lenge kommer det nok en liten video fra utkant. Nå er jeg veldig sliten etter helgen og i morgen begynner en ny uke på jobb. Jeg trives godt på jobben! Det er godt å ha en jobb merker jeg, så får jeg noe ut av dagene sog ikke ligge i senga til 3 om ettermiddagen ….. Håper alle får en fin uke videre og har hatt en bra helg.

 

-Var du på utkant?

 

<3 i

June video

Heisan! Her er en liten film fra juni måneden. Den ble ikke så veldig bra.. må få meg et nytt videokamera.. Men tenkte å ligge den utpå fordi. Jeg har jo så lite videoer på bloggen uansett. Jeg tenkte faktisk på å lage en summerlookbook video og vise noen sommerantrekk om noen er interessert i det? 🙂 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=

–Hva synes du om videoen?

<3i

Sporty varm dag


En veeeldig svett og sliten meg


Nye, fine skoen mine 

Hei dere! I natt sov jeg i verdens beste seng hos søsteren min. Hun har seriøst den beste sengen noen gang. Jeg sov som en stein! Jeg stod opp klokken 12 eller noe og hev kjapt på meg en bikini og gikk ut å solte meg i hengekøyen. Det er jo nesten syden varme i Norge, hallo hva skjer?? Deilig er det hvertfall. Jeg valgte i dag, av alle dager å ta meg en joggetur. Som om det ikke var varmt nok fra før liksom hehe. Men jeg sprang ikke så langt før jeg måtte heller gå fort, ellers tror jeg at jeg hadde rennet bort. Det var hvertfall deilig, selv om det var utrolig varmt. Jeg brukte de nye joggeskoene mine som jeg kjøpte i Tyrkia. Trodde ikke dem skulle være så gode å jogge i, siden dem er falsk. Men dem var utrolig nok veldig behagelig å springe i! 

Nå har vi akkurat spist reker her hjemme! Mamma og pappa var i Bergen å hentet scooteren min, siden den var ødelagt (men nå er den endelig fikset) og da kjøpte dem med seg massemasse jordbær og reker, så nå er jeg god og mett! Nå skal jeg i dusjen og se litt serier også kommer Joakim til meg og skal bli over Håper alle får en fortsatt fin dag hva dere gjør på!

-Fortell gjerne hva du har gjort på idag! 🙂

 

♥i 

Rainbow love

Disse er god som gull!

 

<3i

Norsk sommer

Heisan! Det er så varmt ute idag. Er 30 grader i skyggen faktisk! Har lagt i hengekøyen nå en liten stund å lest boken jeg fikk låne av Ane. Siden alle sier at “the fault in our stars” boken er mye bedre en filmen, så må jeg jo lese boken. Dette er faktisk litt flaut, men dette er min første engelske bok jeg leser hehe! Men er litt kipt at jeg så filmen først, siden da kan jeg ikke lage mine egne bilder av handlingene siden jeg allerede vet hvordan personene og slikt ser ut. Men spennende er den fordi. Det er lenge siden det har vært så varmt og fint vær, men i dag kom det endelig! Nå skal jeg bort til Sandra og møte jentene og sole oss og spise god frukt og kose oss, hhihi! Ha en super dag alle sammen

♥i 

Surprise!


Thehe, ser jeg har skrevet feil her nede i hjørnet, mente surprise jajaa<3<3


Henriette, Eli Marie, Sandra og skjønne bursdagsbarnet Emilie 


Gode jentene      

Heisan alle! I dag (eller i går siden klokken er over 12) så hadde Emilie bursdag! Vi bestemte oss for å overaske hun. Alle liker vell overaskeleseparty?? Vi bakte kake og kjøpte inn brus, chips og snop og koste oss. Tro kanskje Emilie hadde en anelse om hva vi hadde tenkt til, hehe men gøy var det fordi! Kvelden ble koselig med mye latter og glede hihi 

Nå har jeg akkurat pakket fordi i morgen skal jeg til Fusa ilag med min mor. Vi skal være der i to dager, så håper på fint vær! Vi skal besøke min mormor, så vi har leid oss en hytte vi skal bo i. Får se hvordan det blir med bloggingen de to dagene som kommer. Visst jeg ikke blogger, vet dere hvorfor, men skal se hva jeg får til!   

 ♥i

Sweet home

Heisan og god helg! Da er jeg tilbake i Norge. Har ikke blogget siden siste dagen i Tyrkia. Som sagt, så hadde jeg det helt fantastisk og har minner for livet! Vi kom hjem ganske sent på kvelden, så da gikk jeg rett til sengs og sov lenge dagen etterpå. Har ikke sovet ut på lenge nå, siden vi stod opp hver dag til klokken 9 så vi rakk frokosten. Så det var godt å få sove så lenge jeg ville! På onsdag besøkte jeg venninnen min Andrea, som reiser til syden i dag. Vi lagde smoothie og så serier. Er lenge siden vi to har vært ilag så det var koselig å se hverandre igjen. Også overnattet jeg hos Joakim fra onsdag til torsdag, som var veldig koselig også. I går kom Henriette bort til meg, så kjørte vi bort på butikken og kjøpte jordbær og sjokolade og litt annet frukt og godt, også så vi film før vi sovnet. 

Nå har Henriette akkurat gått, og senere jeg bort til Ane fordi hun reiser til Kroatsia i morgen. Så vil se hun også før hun reiser! Alle er jo på ferie eller skal!! Som dere ser på bildene så har jeg heldigvis fått litt farge. Jeg ble solbrent ene dagen, så vi lå i skyggen mye av tiden, men litt farge har jeg heldigvis fått! Det er alltid godt å føle seg litt brun. Ellers har jeg ikke så mye mer å fortelle om. Jeg ser alle som koser seg på Hove, og jeg er såå misunnelig, Kunne virkelig ønske jeg var der! Det ser jo helt utrolig gøy ut. Jeg får se til neste år.. Men til alle som er på Hove, kos dere! Vi snakkes 

♥i