Partyfriday

Ha en fin fredag alle!

 

<3 i

Fly away

I always wonder why birds
stay in the same place
when they can fly anywhere on earth.
Then I ask myself the same question.

-Harun Yahya

Mandag vell overstått

Heisan! Etter en laang unødvendig skoledag ble Henriette og Maria med meg hjem. Vi kjørte bort på butikken og handlet inn middag, så lagde vi kyllingsalat. Vi stekte også maiskolber på stekepannen, åå jeg har blitt så hektet på maiskolber. Det er jo snop, så utrolig godt! I halv seks tiden skulle Maria til legen, så da kjørte vi hun bort også hentet vi treningsklær til Henriette i samme slengen. Var koselig å ha besøk av de to snuppene mine som alltid er like blid og god. 

Ellers var jeg og Henriette var på aerobic fra åtte til ni. Vi tok noen litt sporty’e bilder før vi dro hihi. Ellers var det godt å starte igjen med første treningen av aerobic etter sommeren. Men kjenner allerede at jeg begynner å verke i knærne mine, men dere skal få slippe å høre sytingen min. Nå er jeg utrolig trøtt etter en lang, fin dag så nå skal jeg sove. Kjenner det veldig godt at jeg blir trøttere de dagene jeg ikke har hatt “middagsluren” min eller “powernapen” skal jeg kanskje kalle det, det høres ikke så gammelt ut, hehe. Det hadde jeg ihvertfall ikke idag, så kommer nok til å sove godt i natt. Ellers håper jeg alle har hatt en super dag! Vi bloggess

 

i

matchday

Heisan! I dag skal jeg til Frekkhaug på håndballcup. Vi skal bare spille en kamp i dag, men i morgen skal vi spille flere. Kjenner jeg gleder meg til å spille med de gode jentene Vi får se hvordan det går, håper ihvertfall å vinne i dag, så vi er giret og klar for i morgen! Vi skal ikke overnatte, siden det var bare en time eller noe å kjøre, så da kjører vi hjem igjen etter kampene. Beklager for kjedelige og samme bilder hvert innlegg, jeg skal prøve å skjerpe meg, men orker aldri å stresse med å gå ut om dagene heheh. Men skal prøve bedre! Nå har jeg og pappa akkurat spist biff som vi laget, også skal jeg bare pakke sko og flaske osv, så er jeg veeeeldig klar! Så nå blir jeg hentet om ikke så lenge. Ønsk oss lykke til da!

-Spiller du håndball?

 

i

Anbefaling, bed head

Hei alle! Jeg må bare vise dere denne shampooen. Som sagt, så har jeg egentlig veldig skadet hår siden jeg har farget det og stripet det mange ganger. Håret mitt var helt utrolig tørt for bare litt over en måned siden. Så kjøpte vi denne shampooen hjem, og håret mitt har blitt så mykt. Føler seriøst ut som et nytt hår, haha. Dette er ikke noe reklame eller noe, bare ærlige meninger til dere fra meg. Den kurerer håret på samme måten som en hårkur. I tillegg så lukter den kjempe godt. Den har en veldig søt lukt, som lukter litt snop. Noen synes kanskje det er en litt kvalmende lukt, men jeg elskeeer den. Jeg synes ihvertfall den er veldig frisk. Den gir også glød i håret, som får det til å se ut som det er mer liv i håret og ikke blir så veldig flatt. Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med denne, og jeg tror du får kjøpt den på de fleste frisørsalonger. Så for dere som har skadet, tørt eller “knuskete” hår, så anbefaler jeg virkelig denne shampooen!

Nå skal jeg hive på meg treningsklær, også skal jeg møte jentene så skal vi springe litt intervaller ute. Alltid gøyest å trene ilag med noen. Håper alle får en super dag videre, klemzz

i

//ærlige meninger, ikke sponset prdukt 

 

Back to school

Hei alle sammen! Vedder på at i dag har sikkert nesten alle bloggerene i Norge overskrift som “back to school” haha, men hallo overskrifter er det vanskeligste med blogg, hehe. Uansett, i dag var første skoledag. Følte ikke at så mye hadde forandret seg, uten om nye folk og nytt klasserom hehe. Ellers så tror jeg og håper jeg at jeg får et like bra om ikke bedre skoleår i år som i fjor. Jeg gikk jo helse og oppvekst i fjor og i år har jeg klasserommet rett ved siden det jeg hadde i fjor, så ble ikke så stor forandring akkurat. Nå har jeg begynt på barn og ungdom (BU). Er fortsatt ikke helt sikker på om jeg har valgt rett. På helse var temaet så stort og vi kunne ha praksisplasser mange forskjellige plasser, men på bu er det liksom bare barnehage eller barneskole. Vi får se hva som skjer videre. Jeg har selvfølgelig ikke lyst til å gå om igjen og begynne i første klassen igjen, men på en annen måte så vurderer jeg det siden barnehage ser jeg ikke for meg å jobbe med videre. Om jeg hadde fått valgt helt om igjen så hadde jeg valgt førsteåret TIP også gått videre til logistikk. Haha, to vidt forskjellige ting, MENMEN. 

Skoledagen var grei og gikk fort og etter skolen spiste jeg middag hos farmor som er alltid like koselig♥ Nå sitter jeg å ser på nettet etter 2XU tights. Jeg skal bestille meg ny, siden den jeg har er så sykt gjennomsiktig og begynner å bli for liten. Så var jeg så heldig å gikk innpå x-life.no og der har dem tilbud på akkurat den tightsen, så da kommer nok den i posten om ikke så alt for lenge. Jeg glemte forresten å fortelle dere at jeg skulle til Trondheim til søstrene mine. Det var kjempe koselig å se alle igjen og møte det nye tantebarnet mitt, Simen Jeg klarte selvfølgelig å bli syk den siste dagen, så det var ikke den beste kombinasjonen med 14 timer bil og hals og ørebetennelse, meen jeg overlevde! Jeg hadde ikke med med kameraet mitt eller dataen, så da var Sandra (og Even hihi) snill å blogget litt for meg. Men nå er jeg tilbake. Nå tenkte jeg å ta meg en liten joggetur, så vi snakkes alle sammen. Oi, det ble et langt innlegg

-Hvordan var din første dag på skolen/jobben?

 

i

Gjesteinnlegg

Hei! Nå er Ingvild i Trondheim å besøker søstrene og tantebarnene hennes. Hun tok dessverre ikke med seg kameraet eller dataen, så blir ingen blogging fra Trondheim. Kan tenke meg til at hun kommer med en oppdatering til dere når hun kommer hjem. Siden Ingvild ikke har fått blogget på en stund, tenkte jeg å skrive et lite innlegg til dere.

Sommerferien har gått så fort og det er allerede skole på mandag. I dag skulle jeg egentlig stå opp tidelig for å få noe utav dagen siden ferien er snart slutt, men det fikk jeg selvfølgelig ikke til. Nå skal jeg ut å være med noen venner og nyte siste dagen jeg kan være sent ute og kose meg. Håper dere får en fin slutt på ferien og har hatt en utrolig fin sommerferie!

– Har du hatt en fin sommerferie?

♥ Sandra Hølleland Låstad

Tilbake på banen

Heisan! Om litt skal jeg på håndballtrening. Jeg har ikke trent skikkelig håndball på over 6 måneder nå. Jeg har spilt håndball siden jeg var liten og har alltid elsket det! Så nå gleder jeg meg utrolig mye til å starte den nye sesongen og begynne for fult. Jeg sluttet fordi jeg har kneskade. Men nå som jeg har vært borte i et halvt år, håper jeg og tror at kneet mitt er bedre. Det vet jeg ikke enda, men det finner jeg fort ut når jeg begynner å trene. Jeg gleder meg ihvertfall som en liten unge til å endelig kunne trene håndball igjen. Jeg er virkelig i mitt ess når jeg spille håndball og jeg elsker det  Så jeg får se hvordan det går på trening idag og videre, men jeg har ikke tenkt å gi meg ihvertfall. Vi trener fra åtte til halv ti i Lindås hallen. Synes det er helt greie treningstider med tanke på at når jeg begynner på skolen igjen, så får jeg gjort litt lekser og sånn før treningen slik at jeg ikke må på trening med en gang etter skolen. Dessuten liker jeg å trene på kveldene. Jeg gleder meg ihvertfall

 

-Spiller du håndball? 

I det siste

Hei dere! Lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå. Har for det meste vært med jentene og gjort alt og ingenting. Det er ofte sånn med oss jentene at vi kjeder oss, og da ringer vi til hverandre også kjeder vi oss ilag hehe. På lørdag var jeg ute på fest ilag med en gjeng, som var veldig koselig. Det var jo så mye storm, så teltet på havsporten måtte evakueres. Men vi hadde det gøy hos en kompis, selv om det var storm. I dag sov jeg til halv fire, som var veldig deilig. Nå har jeg besøk av Ane, også kommer Henriette snart så vi snakkesss alle! Skal prøve å få et bedre innlegg senere.

-Hva har du gjort på i helgen?

 

i

Todays look


//bukse bikbok //topp bikbok //klokke cmyk //sko vans //solbriller glitter // dougnut glitter //

Vil starte med å si takk til dere igjen<3 Jeg har aldri lagt så høyt oppe på topplisten i Norge, så det var litt spennende. Nå ligger jeg på rundt 109 plass. Anyways heisan! I dag har vært en lang dag! Startet dagen med å forsove meg. Jeg kom heldigvis akkurat til tide, men sprang ut dørene hjemme som gjorde dagen til en dårlig, travel start. Ellers så hadde jeg en fin dag på jobb, som vanlig. Dagene på jobb går fort og før jeg vet ordet av det så er dagen slutt. Rett etter jobb i dag, klokken tre, kom mamma å hentet meg så reiste vi inn til Åsane. Hun skulle ha noe på ikea og over alle andre butikker (hehe standar) så da utnyttet jeg tiden ved å ta meg en middagslur i bilen. Jeg var faktisk så trøtt at når vi skulle handle klær, så orket jeg ikke!! Da er jeg trøtt da! Men jeg kjøpte en genser og en lipsyl da, hehe storshopping altså. Men jeg var rett og slett så trøtt at jeg ikke orket. Vi bestilte med oss pizza fra Lindås hjem, så nå har vi faktisk akkurat spist kvelds/middag så hoppet jeg rett til køys! Kom hjem for ca 2 timer siden, så jeg har vært på farten i hele dag. Nå er jeg trøtt og må sove slik at jeg blir uthvilt til morgendagen på jobb. 

Som dere ser, så har jeg dougnut i håret. Vi hadde allerede en litt mindre fra før, men i dag kjøpte jeg en større. Synes den var skikkelig kul i håret. Men jeg synes det var finest å feste den langt nede, ellers såg jeg ut som jeg en av jentene i spicegirls, haha! Vet dere hvordan man fester den i håret? Om det er noen som lurer, så kan jeg vise dere i et innlegg 🙂

-Hva synes du om antrekket?

 

<3i