A day like this

Idag har jeg bare lagt i sengen. Sett litt serie, sovet litt, gjort unna litt skolearbeid. Tror det var best for megselv at jeg holdt meg hjemme idag. Har hatt sånn hodepine og vært kvalm i hele dag. Er ikke kvalm nå lengre, har bare litt vondt i hode. Men kommer meg nok opp fra sengen i morgen! Jeg blogger forresten fra mobilen nå, via den bloggappen. Den funker jo fint! Greit å ha om jeg skal noen plass uten dataen min og kameraet mitt, så får jeg fortsatt oppdatere dere via mobilen. Eneste ulempen er at det er mobilbilder, men det klarer dere! Bruker jo nesten aldri det uansett!

Vil forresten si tusen takk til mange fine kommentarer og tilbakemedinger på innlegget i går. Det sitter jeg stor pris på. Stor klem til alle dere ♥ 

 
-Noen andre som har tilbrunget denne dagen i sengen?

 

 i

Ikke tell dagene, få dagene til å telle





Jeg har tenkt på dette innlegget lenge nå. Har skrevet litt frem og tilbake, men innlegget har alltid bare havnet i utkast. Jeg har ikke ville postet det. Jeg har et spørsmål til dere. Jeg spør meg selv det spørsmålet ofte, men finner ingen svar. Hvor tid er man egentlig lykkelig? Er det når jeg er rundt mine bestevenner og ler og prater i timevis om pinlige gøye historier? Er det når man er rundt middagsbordet i lag med familien og får mat og drikke? Er det når man er helt alene på rommet og kan slappe helt av og ikke tenke på noen andre enn oss selv? Å senke skuldrene og puste ut. Eller er det når man er på en strand med en god bok og en drink i hånden? Kanskje du føler deg som verdens heldigste når du ligger i armkroken til kjæresten din og kan snakke om alt og ingenting. Kanskje du føler deg lykkelig når du har motivasjon til trening og skolearbeid. Kanskje du føler deg lykkelig når du går på fest i lag med mange av vennene dine og kan ha det gøy med dem. Kanskje du føler deg lykkelig når du får oppleve verden og reise rundt eller kanskje når du får møte nye mennesker og få nye venner. Kanskje du føler deg lykkelig når du er ferdig med utdanningen din og har stiftet familie. Hva om man aldri blir lykkelig? Hva skal til for å bli lykkelig? Jeg lurer på dette. Jeg har så mange spørsmål som jeg vil ha svar på. Jeg får nok aldri noe skikkelig svar på dette. 

Går det an å være lykkelig alene? Trenger jeg å ha noen å passe på meg for å være lykkelig? Jeg vet ihvertfall at jeg blir glad når folk jeg er glad i, er glad. Det er kanskje litt rart å si, men det smitter. Når bestevenninnen min er glad, er jeg glad. Når familien min er glad, er jeg glad. Når læreren min er glad, blir jeg glad. Men jeg mener at det er stor forskjell på å være glad, og lykkelig. Lykkelig er noe som varer lenge. Glad kan jeg være en hel dag, helt til jeg f.eks får en melding eller en beskjed. Plutselig kan alt snu seg på hode. Ting blir ikke som man trodde og alt forandrer seg fortere enn man får blunket. Jeg tror vi må alle leve i nuet og være tilstede akkurat her og nå. Det er kanskje litt vanskelig for dere å forstå poenget mitt. Men hva mener du skal til for å bli lykkelig? Når er du lykkelig? 

  i

Uthvilt

Heisan! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen. Prøvde den nye hårkuren min i dag. Siden jeg ikke har glattet håret mitt idag, er det ganske brusete. Men etter noen ganger med denne hårkuren, så kommer det seg nok. Over til noe annet! Må forresten fortelle dere noe helt sykt. I går når jeg kom hjem fra barnehagen, tok jeg meg en middagslur. Da var klokken ca 4, også sov jeg helt til halv 1 om natta. Jeg våknet opp og skjønte ikke en drit. Jeg sov seriøst bort hele fredagen! Jeg som hadde planer og alt. Jaja, fikk ihvertfall nok søvn. Når jeg stod opp klokken halv 1 om natten, tok jeg meg litt mat, også gikk jeg å låg meg igjen og sov til 2 i dag ettermiddag. Tipper nok at jeg ikke får sovet noe i natt. Nå skal jeg bort til Emilie med jentene å spise taco. Håper alle får en fin lørdag!

 

-Hva gjorde du på i går?

 

  i

Resultat

Heisan dere! Ser dere forskjell på bildene? Jeg er ihvertfall mye lysere i håret nå. Var hos frisøren i ca to og en halv time. Det tar tid ja hehe, men jeg er godt fornøyd med slik resultatet ble. Skal også prøve å bli flinkere å kure håret mitt. Jeg fikk med en prøve på en hårkur som jeg fikk i håret hos frisøren, så den skal jeg nok prøve denne uken. Den gir fuktighet og proteiner til håret, og det trenger jeg. Nå har jeg akkurat (for en stund siden) kommet hjem. Jeg tok buss hjem igjen… åherregud så jeg gleder meg til å få lappen. Vet dere hva? Jeg klarte meg med 1 % strøm hele veien fra Lindås til Austrheim, OG jeg hørte på musikk hele veien. Sykt hehe luckyday ♥ 

-Hva synes dere om resultatet?

 

 i

school


Eli Marie og Maria 


godjentenee 

Heisan! I skrivende stund sitter jeg på biblioteket på skolen ilag med Eli Marie. Eli Marie kom på overaskelesebesøk idag i klassen. Vi har jo gått i klasse i 11 år ilag, så var koselig at hun besøkte skolen etter hun flyttet. Vi ser hverandre av og til i helgene osv, men var gøy at hun kom på besøk i skolen i dag så fikk hun se klassen osv. Vi skulle egentlig ta klassebilde idag, men så ble jo det selvfølgelig flyttet til i morgen isteden. Når skolen er slutt, om en time ca skal jeg til frisøren på Lindås å stripe håret. Håpet derfor på å ta klassebilde i dag, itilfelle jeg ikke likte det nye resultatet. Menmen, vi får nå se hvordan det blir. Kan vise dere når jeg kommer hjem igjen. Pleier å ta ganske lang tid når jeg skal stripe håret, siden jeg har tykt hår. Så tar nok noen timer … 

– Hvordan har din skoledag/jobb vært?

 

 i

Vinkveld med jentene


Andrea, meg, Henriette, Emilie, Frida, Nathalie, Eli Marie, Sandra og Charlotte ♥ 

Heisan! I går var jeg på vinkveld hos Eli Marie. Vi samlet alle jentene og bare snakket og spiste hele kvelden. Det var veldig koselig å samle alle bare for å snakke og ha det gøy ilag. Blir jo alltid gossip og hemligheter som vi deler, som er alltid like spennende og morsomt. Jeg var vell hjemme i tre tiden i natt tror jeg det var. Slike kvelder er gull verdt. Tidligere på den dagen var jeg, Even og Henriette i Åsane. Fikk kjøpt meg noen nye antrekk. Jeg kan vise dere dem enten senere i kveld eller i morgen om dere vil se hva jeg har kjøpt. Er ihvertfall veldig fornøyd, som alltid når jeg er på shopping hehe. Nå skal jeg bort til Henriette på litt jentesnakk hihi. Håper alle får en super søndag videre

-Hva gjorde du på lørdag?

 

 i

todays


// skjorte fra only // bukse fra bikbok // sjal fra veromoda // klokke cmyk //

Endelig er det snart helg! I morgen skal jeg være i barnehagen hele dagen, så da går nok dagen fort! Rett etter jobb skal jeg være med Henriette til Åsane så skal vi shoppe litt, som er utrolig lenge siden jeg har gjort nå! Senere på kvelden i morgen skal vi i 18 årsdag som blir nok gøy! Håper jeg finner meg en fin kjole i morgen som jeg kan gå med, siden nesten alle kjolene mine har jeg lånt bort. rotet bort eller er lei av hehe. Så får håpe jeg finner en fin en. På lørdag skal vi jentene feire Eli Maire med ost, kjeks og vinkveld  hihi. Så på søndag får jeg slappe av litt!

-Hva er dine planer for helgen?

 

Long time, no see

Heisan! Lenge siden sist nå. Jeg er veldig opp og ned med bloggingen. Noen ganger blogger jeg nesten hver dag, og andre ganger kan det ta en uke mellom hvert innlegg. Mye har skjedd de siste dagene, så har ikke hatt tid. I helgen var jeg med jentene og hadde kosekveld også var jeg barnevakt på lørdagen. I går var jeg i Bergen på TGIF ilag med søsteren min og noen av hennes venner og spiste god mat. Jeg bestilte selvsagt sparerips, noe som jeg har forelsket meg i!! Åhh, det er så godt. Men føler meg mett i to dager etterpå, hehe. Skoledagen var slapp. Var bare to i klassen i dag, siden resten var i praksis, så vi gjorde noen oppgaver så fikk vi gå hjem. Føler meg ikke helt topp form i dag, så skal bare slappe helt av slik at jeg kommer meg på skolen i morgen. Håper alle får en fin dag videre! bildene ble tatt i dag tidlig faktisk, for en gangs skyld hadde jeg god tid!!

-Hva gjør du på om dagene?

 

i

photo

Hei dere! For en stund siden spurte en venninne av meg, som er veldig dyktig til å ta bilder, om jeg ville være modell for henne. Hun skulle teste ut det nye kameraet hennes, så da sa jeg selvfølgelig ja! Bildene ble utrolig klare og tydelige og jeg tror vi begge to var fornøyd! Som dere ser så tok jeg på meg en søt, hvit kjole og en blomsterkrans, så ble en veldig uskyldig photoshoot hihi. Men jeg likte det. Vi tok mange bilder, men her er ihvertfall noen av dem.  

-Hva synes dere om bildene?

Dere kan forresten besøke Tina sin facebook side –> HER <–

i

So simple, yet so beautiful

Hei alle sammen! Hva synes dere om slike antrekk? Elsker slike antrekk, men går aldri slik. Tror det er fordi jeg ikke vil skille meg ut kanskje. Men ser at det er mange som kler seg slik nå og jeg digger det! Det som ser ut som et skjørt, er egentlig en veldig fin kjole. Men er veldig stilig å “pynte” det opp slik. Ta en kul genser og en skjorte utpå kjolen også blir det et skjørt.

-Hva synes du??

 

♥i