Gladnyhet!!

Heisan! Helgen har gått så utrolig fort, og det er mandag igjen i morgen… På fredag var jeg på julegaveshopping og spiste på Egon med Henriette. Fikk heldigvis unnagjort en del julegaver, så jeg slipper å stresse med det rett før jul! Senere på kvelden på fredagen var jeg på fest, som ble veldig gøy. I går hadde vi jentene spillkveld og spiste taco hjemme hos meg, som også var veldig koselig. Jeg liker egentlig ikke så godt å spille spill og kort osv, men i går var det kjekt! Nå om bare 10 minutter skal jeg til Knarvik på en salong å få vippeextentions. Er lenge siden jeg har hatt det nå, så det blir deilig å slippe å bruke mascara på lenge. Ovenfor på bildene har jeg ikke mascara på meg, siden jeg orket ikke å sminke meg for så å ta det av igjen når jeg skal i salongen. Henriette skal være med forresten, så vi skal dulle oss litt i dag hihi. Håper alle får en fin søndag videre!

Jeg har forresten en god nyhet til dere!! Jeg har vært veldig slapp her på bloggen nå i det siste og det vet jeg, meeeen jeg fikk en mail i går kveld ooog jeg har fått et helt supert tilbud av en sponsor som jeg ble litt (mye) sjokket over, så nå skal jeg holde bloggen oppdatert. Stor motivasjon når jeg merker jeg går litt lei innimellom. Wææ!!

 

Julegavetips

Heisan! Nå er vi snart i desember allerede, og det er godt å være tidlig ferdig med julegavene. På nelly har dem blackfriday, som vil si at det er utrolig mye salg på mye fint. Jeg vet selv at jeg kunne handlet uten stopp der! Dem har mange gode tips til hva man kan kjøpe til mor, far, søster, kjæreste, venner osv. Jeg synes selv det er ganske vanskelig å finne ut hva jeg skal kjøpe og om dere synes det samme, så her kommer noen tips! Enjoyy

For the mom! Beauty, skjal, ullklær, sminke, klær, interiør. 

For the dad! Sokker, slips, sko, parfyme, klokker and soo on. Synes det er så mye enklere å kjøpe noe til menn, enn damer. Føler det er mye mer utvalg.

For the best friend! Her er det mye fint, og lurt å være kreativ! Hør hva bestevenninnen din ønsker seg. Undertøy, vesker, shampoo, treningsklær, smykker. 

For the boyfriend! Bokser, skinnjakke, klokke, bilderamme, hettegensere. Vær kreativ!

Og helt til sluuutt – for you! Det er lov å unne seg noe til deg selv også. Noen ganger er det lov å si “sorry, i spent it on me” hihi

Etter skolen i dag skal jeg til byn på det nye senteret, Horisont, i lag med Henriette å handle litt julegaver og spise. Håper tipsene kommer til bruk og dere får litt inspirasjon til hva dere kan kjøpe om dere står helt fast! 

it’s my b-dayy

Da var det endelig min tur å bli 17 år! Herregud føles ut som jeg har vært 16 år i 5 år, haha! Nå er det bare ett år til jeg blir 18 og pliiiis gud la det gå fort!! Dagen så langt har vært super og jeg har fått favorittmiddag av pappa, biff<3 På skolen i dag hadde vi besøk av 4 klassingene fra Årås skole, som var veldig koselig. Vi spilte spill, hadde quiz og spiste god mat. jeg ble til og med sunget for på stolen hehe, det er noen år siden sist jeg ble! Jeg har fått helt sykt mye gaver i dag, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Alt jeg har fått, har jeg ønsket meg eller trengt. 


Løpejakke og rosa 2XU trenings tights <3<3


IWhite som jeg allerede har prøvd i dag tidlig. Det står på pakken at jeg må gjøre det fem ganger for maksimalt resultat, så denne kommer nok i bruk mye!


Glattetang fra Ego og ID pudder som jeg virkelig trengte <3<3


Åhh, glitter<33 Nydelig skjørt fra bikbok og helt nydelig kjole fra Felini med mange paljetter. Denne tipper jeg at jeg kommer til å bruke på nyttårsaften!

Nå straks kommer jentene bort her til meg på besøk. Blir nok prat, spill og mat tipper jeg. Er alltid like koselig å samles. Tusen takk for alle gratulasjoner, sitter stor pris på hver eneste en!

 

Vi snakkes!  i

travel lørdag



Heisan og god helg! Må bli flinkere å oppdatere dere, og det vil jeg og det skal jeg! Nå om en liten stund skal jeg stå modell for en mann som heter Jostein som trengte modeller, så nå har jeg sminket meg litt og er snart klar. Det blir en travel dag i dag. Bildene tar sikkert noen timer i studioet, også må jeg hjem å bake risboller til håndball laget og kjøre bort til Lindås med dem, også rett hjem å fikse meg før jeg skal ut! Får se om jeg rekker alt sammen, men om jeg er effektiv og kjapp klarer jeg det! Jeg tror jeg får noen av bildene vi skal ta i dag, så da kan jeg jo vise dere dem på bloggen om dere vil se? Håper alle får en fin lørdag! Noen andre som skal ut idag?

Vi snakkes babeess 

 i

hverdagssminken min

Hei alle! ♥ Siden noen av dere har spurt om jeg kan ha video om hvilke sminker jeg bruker til forskjellige anledninger, så tenkte jeg heller å vise dere. Jeg har laget en video om hverdagssminken min tidligere, men jeg forandrer jo hele tiden hvordan jeg sminker meg. Videoen kan dere se  HER . Jeg har ikke noe godt video kamera, så jeg tenkte heller å vise dere med bilder.

 Først bruker jeg Loreal sin BB cream i fargen medium. Dette er en fuktighetskrem med farge i, så den jevner ut hudtonen min og får et bedre og mer naturlig resultat. Vær forsiktig å ikke kjøp en farge som er for brun til deg. Da er det lett for å se oransje ut i huden, selv om den egentlig skal jevne seg ut i huden din så anbefaler jeg å kjøpe en som er mest mulig lik din egen hudfarge. 

 Deretter bruker jeg bronzing pudderet fra h&m i fargen dark tan. Denne liker jeg mye bedre en isadora pudderet jeg brukte før. Bronzing pudderet plasserer jeg bare på de områdene i fjeset som man blir fortest brun i solen, for da ser det mer naturlig ut. F.eks hodekanten, kinnbeina og på nesen. 

 Så bruker jeg litt blush i kinnene for litt farge i i ansiktet. Jeg bruker veldig lite, fordi jeg synes ikke det blir pent når det blir for mye rosa. Denne finnes i mange forskjellige farger, men den jeg bruker ovenfor er nr 18 – sweet rose. 

 På bryna bruker jeg pudder, isteden for penn. Når jeg bruker penn, blir bryna all for sterk og synlige. Derfor liker jeg pudder til bryna isteden. Jeg har fargen dark blonde/medium brown. Jeg har faktisk hatt denne utrolig lenge! Det er ikke mye som skal til på penselen, så bruker ikke mye, så den kommer nok til å holde lenge, heldigvis!

 Til slutt påfører jeg mascara. Den svarte mascaraen er fra Isadora og børsten er ganske tynn, så det får vippene til å spre seg. Den andre mascaraen er fra Loreal og den gir volum til vippene som får dem til å se flere ut. 

 

Saknar bara ljus, när ditt rum är mörkt

Helt forelsket i denne sangen. Synes den var utrolig fin på svensk! Den går på repeat dagen lang. Kunne ønske den var på spotify slik at jeg kunne lastet ned ned på natta listen min, men har ikke funnet den der. Har du hørt den før?

 i

Svar på ukens spørsmål

Heisan! Da tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, so here we gooo

 

Hva bruker du å ta bilder med bloggen til? – Jeg har selvutløserstativ, så er for det meste det. Ellers pleier mamma eller venninner å være med å hjelpe og ta bilder.

Tenker du av og til at mange forskjellige leser bloggen din hver dag? Og at du ikke aner hvem de er? – Jaa, eller jeg er jo selvfølgelig nysgjerrig på hvem som leser bloggen min, men tenker egentlig ikke så veldig mye på det, siden jeg blogger fordi jeg synes det er gøy og det er noe jeg liker. Men når jeg har over 1000 lesere på en dag lurer jeg veeldig på hvem alle disse folkene er, hehe.

Hva synes du om knarvik håndball lag? – Dem spiller bra synes jeg, og er flink med overganger og har mange gode skuddspillere!

Hva er favorittbutikken din? – Jeg shopper mye på bikbok, ellers går det i ginatricot, H&M, veromoda.

Hva er ditt favorittminne? – Det må bli når jeg var i syden med bestevennen min, Henriette! Åhh, det var så koselig!! Må definitivt ha flere slike turer hihi! Om dere vil se video fra turen så kan dere klikke HER. 

Hva liker du med å være singel og ville du heller vært i et forhold? – Jeg liker godt å være singel! Jeg har mer tid til overs, og mer tid til meg selv. Jeg føler meg også mer fri om dere forstår. Ikke på den måten at jeg er med gutter osv, men at jeg faktisk kan ha det gøy på fest å bli kjent med nye mennesker uten at det blir noe oppstyr. Jeg trives med å være singel ja. 

Hvorfor tar du nesten aldri bloggbilder ute? – Jeg prøver så godt jeg kan! Men nå som det blir så fort mørkt og er kaldere tider, så blir det mest bilder inne. Jeg gleder meg til det blir lysere tider, da er det mye enklere å få fine bilder og jeg får med en gang mer blogglyst. Når jeg skal ta bilder ute, må jeg tenke på lyset og egentlig planlegge hvortid jeg kan ta bilder.

Hvor kjøpte du de hvite skoene dine? – De kjøpte jeg på Tennis i Bergen. 

Hvor lang tid bruker du på å fikse deg til en skoledag? Hvortid står du opp? – Det varierer veldig, men jeg bruker ca 15 minutter på å fikse meg om morningen og står opp ca i åtte tiden. Burde stå opp tidligere, så jeg ikke kommer for sent, men hallooo trenger søvn

Kan du lage en morgenrutine og kveldsrutine video? – Jeg er ikke så fan av å lage video egentlig, visst ikke det er mange klipp osv. Jeg haaater å høre min egen stemme på video så tror ikke jeg kommer til å lage det. Men jeg burde være flinkere med videoblogger, fordi jeg synes selv det er gøy. Så bare kom med tips til hva jeg kan videoblogge om!

Spiser du mye snop og usunt til vanlig? – HEHE jaaa! Jeg forstår egentlig ikke at jeg ikke er smellfeit fordi jeg spiser faktisk helt sykt mye snop og brus i ukedagene.. Før var ikke det et tema en gang, fordi da spiste jeg så vidt på lørdagene og trente mye, men nå har jeg byttet helt om haha.

Klipper du håret ofte? Hvordan får du så langt og fint hår? – For det første, tusen takk for det!! Jeg klipper egentlig bare håret når det trengs, og det er heldigvis ikke så ofte. Alltid når jeg er hos frisøren for å stripe håret eller noe, så spør dem meg om jeg vil klippe det også, og da pleier jeg å si bare om det trengs. Så jeg klipper ikke håret så veldig ofte, siden håret mitt er naturlig sterkt. 

Bruker du mye glattetang eller har du så rett hår? – Håret mitt er ganske tungt, så det er rett av seg selv. Men når jeg skal ut osv så liker jeg å rette det slik at det er heelt rett og ikke noen bølger innimellom. Det er vell sånn at alle som har naturlig rett hår vil ha bølger og om vent? Ikke sant?

Hva synes du og klassen din? Og får du gode karakterer? – Jeg trives greit i klassen min, men jeg merker stor forskjell fra klassen i fjor og i år. Jeg får greie karakterer, er som oftest 4erer det går i og er fornøyd med det. Men jeg merker stor forskjell på karakterene fra i år og fra første året på vgs. Da hadde jeg ikke litt motivasjon og brydde meg egentlig ikke om hvilke karakterer jeg fikk, så er glad for at jeg bryr meg ihvertfall litt mer i år!

Hvor mye penger i måneden bruker på på shopping? – Det er vanskelig å si. Det er ikke så ofte jeg storshopper. Det er mer slik at jeg kjøper litt her og litt der. Men når jeg først shopper, kan det fort gå 1500 kr pluss minus. 

Har du en jobb? – Nei, jeg hadde helgejobb i kantina på mongstad, men ikke nå lengre. Jeg har nok med å konsentrere meg om skolen. 

Hva er favorittfaget ditt på skolen? – Gym og helse. 

Hvem er din beste guttevenn? – Even og Sondre. 

Hvor er buksen fra innlegget “typisk søndag ifra”? – Den er fra cubus. 

Hva liker du best å gå med på fest? – Visst det er større arrangementer så liker og pleier jeg å gå med kjole. Jeg har så mange kjoler som jeg ikke har brukt en gang, så elsker å gå med kjoler på fest. Ellers så pleier jeg å gå med en svart bukse og en fin topp og et smykke med noen kule sko til. Som sagt, det varierer ut ifra hva jeg skal.

 

Om dere likte dette eller lurer på mer, så kan jeg prøve å ha ukens spørsmål av og til. Dere bestemmer! Kom gjerne med en tilbakemelding om hva dere vil 🙂 Nå skal jeg og søsteren min snart lage biff til pappa kommer hjem, så skal vi feire farsdagen med biff og gaver! Håper alle får en fin søndag!

 

 i

outfit of the day


// bukse carlings // topp topshop // skinnjakke veromoda // klokke cmyk // sko tennis //

Hei alle! Tenkte å vise dere dagen antrekk. Jeg og søsteren min skal snart til Bergen fordi jeg skal på MR av kneet mitt klokken 9 i kveld. Og siden det er nattåpent i noen butikker rundt, så skal vi shoppe litt også. Jeg får se senere i kveld om jeg skal på noe festligheter.. Spørs hvortid jeg kommer hjem. Selvfølgelig får jeg time i Bergen klokken 9 om kvelden en fredagskveld, perfekt for meg….. Jaja, alt for at kneet skal bli bra! Jeg tenkte forresten å svare på ukens spørsmål i morgen, og om noen ikke har fått det med seg, eller vil stille meg noen spørsmål som dere lurer på kan dere gjøre det HER . Håper alle får en fin fredag!!

 

-Likte du antrekket mitt idag?

 

 i

Ukens spørsmål

Hei! Tenkte å kjøre i gang ukens spørsmål om dere lurer på noe. Ser av og til at det kommer ulike spørsmål i kommentarfeltet, så tenkte å heller samle alle her så kan jeg svare på alt i ett innlegg! Vet ikke om dere har noen spørsmål å komme med eller ikke, men jeg prøver! Jeg kommer til å svare på spørsmålene i slutten av uken. Dere kan spørre meg om det dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan. Om dere synes sånne ting er gøy at jeg har på bloggen, så kan jeg fortsette med det om dere vil. Jeg tar det litt som det kommer, og om det kommer spørsmål inn, så ser jeg 🙂

-Spør i vei!

 

 i 

Typisk søndag

God morgen babess! Var som sagt ute igår, som var helt konge! Stemningen, folkene og alt var bare kjempe gøy! Alle var i godt humør, og gjorde kvelden super. Før selve festen var jeg på jentevors hvor vi hadde det utrolig gøy. Anbefaler mimeleken på vors haha, den var sykt gøy. Jeg kom hjem i fire tiden i natt, så da var jeg noksåå trøtt. Jeg våknet i ett tiden i morgen. Det er så herlig å ikke gjøre noe som helst på søndager. Sminkefri, joggeklær, serie, sove ååh jeg elsker søndager. Jeg har vondt i alle deler av kroppen i dag haha. Vi danset så mye i går, så føles nesten ut som jeg har gangsperr.

-Hvordan er din søndag?

 

 i