All black everything

Topp bikbok LeneOrvik
Bukse Dr. Demin 
Sko shueday

 

Skal selvsagt ikke gå med dette i kveld, ettersom det er nyttårsaften. Da skal jeg pynte meg opp med en svart paljettkjole. Jeg gleder meg og ser frem til i kveld, har ventet på denne kvelden i ett år jo! Nyttårsaften er alltid god stemning. Nå skal jeg spise hos tanten min, så skal jeg videre på vors før jeg skal ut. Håpe alle får en super kveld med masse fine fyrverkeri. Vi snakkes til nesten år snuppiser. Takk for det gamle, jeg ser frem til det nye. loveu ♥ 

 

-Hvor skal du i kveld?

 

♥ i 

Never confuse education with intelligence

Kortene på bordet. Her kommer det. Kom over et bilde på weheartit for noen dager siden. På bildet stod det “never confuse education with intelligence”. Jeg, som sikker utrolig mange andre sliter med skolen og sliter med å henge med å leve opp til forventningene.  Noen ganger er jeg så langt på bunnen at jeg bare vil droppe ut og drite i alt som er skole og forventninger. Jeg er lei av det ordet. Forventninger. Jeg føler i hvert fall et stort press når det kommer til skolen av alle rundt med. Jeg vil gjøre det bra på skolen for foreldrene mine, jeg vil vise lærerne at jeg kan, og jeg vil være like smart som vennene mine. Men mest av alt vil jeg vise meg selv at jeg faktisk kan klare dette. Det er vanskelig å strekke seg til alt dette. Jeg kjenner faktisk at bare jeg snakker om det og bare jeg skriver om det så kjenner jeg tårene trenge på øynene. Det er så mye jeg vil, men som jeg tror jeg ikke klarer. Jeg føler at jeg henger langt etter, og at jeg ikke er på samme nivå som alle andre når det kommer til skole. Jeg pleier ikke å sitte meg selv så høye krav, fordi da vet jeg at jeg blir skuffet dersom jeg ikke klarer dem. Jeg har alltid hatt vanskeligheter å snakke om dette, og jeg stenger det ofte ute. Jeg er en sånn person som skyver vekk problemene mine og later som dem ikke er der. Men av og til må jeg bare innse at ikke alt er perfekt. Jeg sliter på skolen og synes det er vanskelig. Jeg har ikke forstått alt dette før rett før juleferien startet. Da måtte jeg gå ut av timen, fordi jeg kjente at jeg begynte å grine. Det var ingen grunn til at jeg plutselig begynte å grine, men jeg tror det var fordi jeg hadde tenkt på det så lenge. Jeg pleier aldri å grine i offentlighet, men da klarte jeg ikke å holde det inne. Jeg ville bare hjem. Jeg ville ikke på skolen mer. Akkurat da tenkte jeg, at nå var det nok.

Presset er større nå en noen gang føler jeg. Jeg vet ikke om dere forstår hva jeg mener, fordi jeg bare skriver. Jeg tror jeg skriver dette mer for meg selv en for dere. Det er vanskelig å gå på skolen. Er det noe jeg sliter med, så er det trangen til å leve opp til forventningene. Jeg er skuffet av meg selv for at jeg gir opp for lett. Jeg har ikke gitt opp, enda, men jeg er ikke langt ifra. Jeg blir glad når jeg får 3’ere på skolen, helt til jeg hører noen sier “jeg fikk bare 4”. Det er bra å ha forventninger til deg selv, men jeg mener at vi har alle dyttet dem for høyt opp. Man må klare å nå dem.  Når jeg er nedenfor og føler at jeg ikke er brukelig til noe eller ikke forstår noe, så skal det ikke mye til før jeg gir helt opp. Da bryr jeg meg ikke om den neste prøven som kommer, fordi jeg vet at jeg får dårlig karakter uansett. Jeg vet at jeg ikke kommer til å klare det. Jeg har så lyst å forandre den innstillingen. Men jeg klarer det ikke. Der er slik jeg er. Jeg liker ikke å sammenligne meg selv med andre, men på skolen så er det umulig. Da sammenligner vi elever karakterene og spør hva hverandre fikk på prøven. Lærerne sammenligner karakterene og elevene og ofte sammenligner foreldre oss med søsken. Jeg synes det er veldig vanskelig, og jeg føler meg ubrukelig. Jeg gruer meg allerede til bip -testen jeg skal ha på torsdag etter ferien og jeg gruer meg allerede til prøven jeg skal ha på fredag etter ferien. Der er ikke slik det skal være. Jeg vil prestere bra i gym og her har jeg forventninger til meg selv. Jeg vil prestere bra i samfunnsfag og jeg vil vise det til læreren min på prøven på fredag. Jeg vil så gjerne. Men jeg klarer det ikke. Jeg håper at det snart skjer et under med meg. Jeg vil at det skal skje et under med innstillingen min til skolen. Jeg kommer ikke langt dersom jeg fortsetter å tenke at jeg ikke klarer det. Jeg prøver, og jeg skal fortsette å prøve. Under en samtaletime for en stund siden fikk jeg høre det. Jeg må forandre innstillingen, men det er ingen andre en meg som kan gjøre det. Mamma og pappa kan mase så mye dem vil på meg, lærerne mine kan trykke det inn i hode på meg, men det hjelper ikke før jeg har bestemt meg selv for det. Jeg håper bare det skjer.  

 

♥ i 

Morgenfugl


//bukse only//topp bikbok//jakke hm//sko shoeday//

God morgen babes! I nuet sitter jeg på kjøkkenet i morgensolen og spiser frokost. Jeg stod opp i halv 10 tiden og hoppet i dusjen og fikset meg litt før vi skal dra. Om bare en liten stund, så skal jeg til Fusa til mormoren min i familiebesøk. Vi pleier å ha det nå en av disse juledagene. Jeg kjenner jeg er veldig trøtt, ettersom jeg ikke lå meg før i 3 tiden i natt, og opp igjen litt før 10. Tipper jeg er hjemme igjen i 8-9 tiden, så får se hva jeg finner på da. Er jo ferie!!!!

 

-Hva skal du i dag?

 

♥ i 

Julemorgen


Fikk fint ullsett fra ulvang til jul 

Heisan, god morgen, god ettermiddag?? I dag stod jeg ikke opp før klokken tre, ettersom jeg var sent hjemme i går natt. Det var godt å få seg en god hvil, og sove lenge. Jeg ble vekket til nydelig god frokost og snø ute! Endelig kom snøen. Når det er så kaldt ute som det er nå, så må det faktisk være snø også. Jeg gleder meg bare til det hoder seg så kaldt for en stund, slik at jeg kan stå på skøyter, ååh jeg elsker det. Jeg håper alle hadde en fin julaften. Jeg feiret jul hos farmor og farfar, hvor vi var ca 10 stykker som var veldig koselig. Vi var ikke ferdig med alle pakkene før klokken var nærmere 12, og vi brukte faktisk 3 timer på alle gavene. Jeg fikk så mye fint, og jeg er veldig fornøyd med hele kvelden. Er alltid like koselig å feire jul og spise god mat hos farmor og farfar.

I dag har jeg faktisk ingen planer, så i kveld skal jeg nok krype under dynen å se serie. Jeg ser forresten på pretty little liars, som jeg elsker. Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har sett det før. Nå har jeg akkurat startet på sesong 4, og det er så spennende!!Må forresten fortelle dere noe morsomt om det, hehe. Alle i huset hadde lagt seg og klokken var rundt 2-3 om natten, og jeg satt på rommet og så på pll. Så kom den skummleste sceenen noen gang, og jeg satt der livredd i mørket på rommet, alene. Plutselig klikker dataen min og lager helt sykt høy lyd. Det kom mange streker på skjermen og det stod ERROR med store bokstaver, og lyden var som sakt sykt høy. Jeg fikk jo panikk og ble livredd, så jeg slo på dataen og prøvde å slå den av haha, men ingenting funket. Til slutt kom pappa fordi han trodde det kom et helikopter utenfor (pga lyden), så hjalp han meg heldigvis. Jeg sov med lyset på den natten hehe. 

 

-Er du glad det har kommet snø?

 

♥ i 

Juletider

Heihallo! Desember har gått fortere enn noen måneder føler jeg! Det er jul om 2 dager, og jeg har ikke enda blitt ferdig å pakke inn julegavene enda. I dag begynte ferien, og der er deilig! Tror vi alle trengte en god ferie nå, det gjør ihvertfall jeg. På fredag var jeg i Åsane med jentene å spiste på Egon. Var koselig å samle alle jentene for en gangs skyld. På lørdag var jeg på fest, som startet bra men som ble katastrofe heheh, jaja gøy var det. I går var jeg bare hjemme med Henriette å slappet av og så julefilmer og koste oss.

Dette året gleder jeg med skikkelig til julaften! Det er lenge siden jeg faktisk gleder meg, men i år har julestemningen kommet frem! Det eneste som mangler er snøen. Jeg krysser fingrene at snøen kommer på julemorningen på julaften! Det hadde gjort seg wii

 

-Gleder du deg til julaften?

 

♥ i 

when in doubt, wear red

Heisan! I dag tidlig kom kjolen min endelig i posten til meg. Det gikk heldigvis ikke lang tid fra jeg bestilte den, til jeg fikk den så jeg er veldig fornøyd. Jeg bestilte den på nelly.com og dere finner den HER. Den kommer nok i bruk enten på julaften eller nyttårsaften. Tenker mest å bruke den på julaften, siden jeg tenker å bruke en paljettkjole på nyttårsaften. Det går jo selvsagt an å piffe denne kjolen litt opp med et glitter smykke. Jeg får se hva det blir til, men fornøyd er jeg i hvert fall! 

I går var jeg i Åsane med noen kompiser for å handle julegaver, men siden jeg er ferdig så handlet jeg meg to fine jakker. Dere får se dem i morgen eller en annen dag. Senere i kveld skal jeg på fest med en gjeng, som jeg ser frem til! Nå skal jeg rydde og vaske litt her hjemme før jeg skal begynne å fikse meg og hoppe i dusjen før jeg skal ut. Håper alle får en super lørdags kveld 

-Hva synes du om den nye kjolen min?

 

♥ i 

f r e d a g

Etterlengtet fredag!! Hallo fredag, endelig. Har ikke helt klart planene mine over helgen enda, så jeg får ta det litt som det kommer. I kveld blir det mest sannsynlig nattåpent i åsane. Håper denne helgen går like sakte som uken som var, herreguuuuuud glad det er fredag <3 Snakkes, kooos

 

♥ i

Mine vippeextentions

Heisan! Jeg har fått mange spørsmål angående vippene mine og hvor, hva hvordan osv. Så jeg tenkte å skrive alt i et innlegg, slik at dere får svar på det dere lurer på! Jeg blir som sagt fornøyd hver gang jeg får vipper og man føler seg litt ekstra piff med friske, lange vipper. 

Hvor tar jeg vippene?
Jeg går i salongen som heter Spa Bergen, avdeling Knarvik. Den ligger i Isdalstø, ved siden av Spar butikken. Det er litt vanskelig å forklare, men du finner nøyaktig stedet HER fra google maps. 

Hvor lang tid tar det?
Det tar ca 90 minutter. Jeg pleier ofte å sovne siden du merker ingenting og det gjør ikke vondt slik som noen har spurt om. 

Hvor lenge holder dem?
Det varierer tror jeg fra person til person. På meg så holder det litt over en måned. Men du kan velge selv hvortid du skal ta dem av fordi i slutten er det ofte mellomrom mellom vippene, ettersom dem faller av etter hvert. Dersom du vil ta dem av selv etter en stund, går det an å ta dem av endten med vanlig sminkeservietter eller olje og bomull. Forrige gang jeg hadde vippeextentions, holdt dem i en og en halv måned og da var jeg i syden og fikk både saltvann og klor på dem. 

Hvilken størrelse har du på vippene?
Her kan du også velge selv. Jeg har 11-12-13, som er ganske lang. Jeg liker å ha lange, synlige vipper så derfor valgte jeg å ha dem så lang. Dersom du tar 9-10-11 så blir det et mer naturlig resultat.

Hvor mye koster det?
Det koster 899kr med helt nye vipper også tror jeg det koster rundt 499kr med påfyll med det er jeg ikke helt sikker på. 

 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på! Lik gjerne facebook siden min HER, der ligger jeg ut blogginnlegg når jeg poster!

 

♥ i

Beste kvelden på lenge

Heisan! Jeg var som sagt på julebord i går med håndball laget og jeg kan starte med å si at jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så koselig og gøy når jeg har vært ute. Vi hadde det kjempe gøy i lag alle sammen. Både trenerene og spillerene tror jeg hehe! Det var så utrolig mye god mat som dere ser på bildet under. Jeg var irritert når jeg ble mett, fordi jeg ville ha mer siden det var så godt hehe! Jeg er ihvertfall veldig glad for å ha så gode lag spillere og så gode trenere på laget mitt! Latter, god stemning, mat, historier, pakkelek ååh <3<3


Annikken, Inghild, Sara, Netsanet, meg, Frida og Sandra


Janne, Anita, Guri, Annikken og Kristin. 


Marie, Mathilde, Cecilie, Ida Louise, Sara og Ivar


Og til slutt, gode, flinke treneren vår Torleiv!

Vil takke alle som var med å lage en bra kveld og fikk den til å bli slik den var! Nå kjenner jeg at kroppen er sliten hehe, så nå skal jeg se litt serie og chille heeelt før jeg skal ut senere i kveld hehe, sjokk. Håper alle får en fin kveld! Vi snakkes :-*

   i

Antrekk til julebord

God helg!! Ååh, alltid like herlig å si det. Senere i kveld skal jeg på julebord med verdens beste håndball lag! Ser frem til det og gleder meg veldig, er en så god gjeng alle sammen! Nå har jeg akkurat gjort klart og laget tapas som jeg skal ha med. Alle skal ta med hver sin enkel matrett eller enkel fingermat, så da tenkte jeg at tapas var greit. Det er jo så godt! Tacolefse, philadelphia krem, salat, sprkeskinke og paprika. Ååh, himmelen<3 Ovenfor har dere antrekket mitt for kvelden. Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle gå med i kveld, men så kom mamma heldigvis med den hvite toppen på bildet!! Jeg skulle egentlig få den til jul, men så fikk jeg den i dag hihi. Nå skal jeg hive meg i dusjen også skal jeg bort til Frida å fikse meg der før vi kjører til Lindås. Håper alle får en super fredagskveld <3

<3 i