todays

Her er dagens antrekk! Åhh liker så godt når jeg er så fint lys ute, er så lett å ta fine bilder da! Senere i kveld skal jeg og jentene feire Ane, som ble 18 år på torsdag. Wææ sykt, men også gøy. Alltid stas når den første i gjengen blir 18, så nå gleder jeg meg til i kveld og se alle jentene ilag! Tenkte å gå med den nye kjolen min, som jeg viste i et innlegg for ikke så lenge siden. Satser på at det blir den! Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og få ut disse slappe krøllene i håret og fikse meg. Jeg ser frem til kvelden! Jeg har så sykt mye energi i kroppen i dag, og har ikke peiling på hvorfor men det er herlig! Gleder meg til å danse og synge litt i dusjen om litt hihi, snakkes babes!

-Hva synes du om dette antrekket?
-Skal du ut i kveld?

 

♥i 

Jeg er med på bloggjentene!

Heisan! For noen dager siden fikk jeg mail om at jeg får være med på bloggjentene. Jeg er en av 8 bloggere som er med, og jeg ble kjempe glad! Alle jentene viser sin hverdag, mote, trening, skjønnhetstips og mer. Jeg har vært innpå de andre sine blogger, og alle er så fin og jeg får så mye inspirasjon! Er så sykt, men gøy at jeg blir sammenlignet med så gode toppbloggere! For å se nettsiden kan du klikke HER så kommer du direkte til siden. Får enda mer lyst å blogge når jeg ser at ting går fremover! Tusen takk for hver eneste en som leser bloggen min 


Nå skal jeg straks ut med Daniel, vi snakkes!

♥i

I put my new dress on

God kveld alle mine fine blogglesere Denne fine, nye kjolen tilhører nå mitt skap hihi. Tror jeg var litt for godtroende, så den er litt liten og stram. Men jeg likte den og følte den satt fint på fordi! Kjolen kjøpte jeg på Henns&Mauritz om noen skal lure på det. Haha, gledet meg like mye til å få kjolen som til å vise dere den! Det er kanskje da jeg vet at jeg er en blogger…. Men uansett, jeg er fornøyd med kjøpet og gleder meg til å bruke den! 

-Hva synes dere om kjolen?

 

♥i

Soon mine

//bukse bikbok // topp bikbok // cardigan only //

Heisan! Fraværet på bloggen den siste perioden har ikke vært planlagt, men her er jeg! Helgen er over, og den nye uken har allerede startet. Er ikke så mye å fortelle om helgen eller dagene som har gått, utenom at alt har gått sykt fort. Jeg er så utslitt om dagene, og føler ikke ikke jeg har energi til noe. Noen ganger føler jeg at jeg har mistet alt som heter motivasjon, men det føles heller ut som jeg har mistet livsglede. Tror det er bare fordi det er mørke tider nå. Det er jo mørkt når jeg går ut av huset om morningen og mørkt når jeg kommer hjem. Da frister det ikke å gjøre noe annet enn å ligge i sengen å se på serie eller sove. Håper den livsgleden jeg hadde før kommer tilbake ganske snart!! Er så uendelig glad for at det går mot lysere tider, har ikke ord!♥ 

Jeg har handlet litt på nettet i det siste. Ovenfor er det jeg har kjøpt. Kjole fra H&M HER, som jeg endelig fikk tak i!! Dem er jo utsolgt for den over alt, ihvertfall i butikkene, men nå hadde de heldigvis min størrelse på nettbutikken. Jumpsuit HER. Herregud, for dere som følger meg på instagram så vet dere kanskje at jeg lå ut et bilde for ikke så lenge siden av en slik jumpsuit, bare i hvit OG HALLO NÅ SKAL DEN BLI MIN! Tror det er noe av det fineste plagget jeg har sett, happygiiiirl håper bare den passer når den kommer i posten. Også har jeg bestilt en fin bikinitruse på H&M HER. Jeg har også nettopp bestilt Iphone 6, ettersom min mobil er ødelagt. Den funker, men jeg kan ikke skrive meldinger, åpne eller sende snaps, gå innpå facebook eller instagram eller lignende, så nå gleder jeg meg til å få mobil igjen. Det eneste jeg kan er å ringe og svare dersom noen ringer. Er ikke alltid jeg klarer det heller hehe. Tror den har fått seg noen kakk i gulvet. Jeg har brukt ipaden i det siste for snapchat osv. 

 

-Hva synes du om det jeg har bestilt?

 

♥i

boyfriend jeans

 

Heyyall! Tenkte å vise dere det nye antrekket mitt som jeg kjøpte igår. Alt er fra bikbok, utenom skoene som er fra Tennis Bergen. Synes boyfriend jeans er såå kult, så igår kjøpte jeg et par. Den kostet egentlig 599, men det var nedsatt pris til 299 så da var jeg glad og heldig. Vet ikke helt hva andre synes om disse type bukser, men jeg digger dem! Så ha synes du om buksene? 

Tenkte å ha noen av disse bildene som header om noen vil lage til meg. Bare send meg en melding på blogg eller mail 🙂 Nå skal jeg lese litt på en prøve, så skal jeg på trening! Ha en fin dag babess

 

i  

Gladmandag

Hellåå allee! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Var helt sykt vanskelig å stå opp i dag tidlig, og har vært trøtt i hele dag. Det hjalp heldigvis at vi ikke hadde noe spesielt å gå igjennom på skolen, så var ganske chill heldigvis. Tipper jeg kommer til å sovne på sofaen ganske så snart, ettersom jeg er alene hjemme til senere i dag. I kveld skal jeg på svømmetrening som jeg gleder meg til! Da får jeg ikke vondt i kneet og svømming er god trening, ettersom alle musklene i kroppen blir brukt! Jeg har endelig fått svar på hva det er som feiler kneet mitt og det var ikke de beste nyhetene 🙁 Menmen, jeg får trene det opp igjen. 

Håper alle får en fin mandag!! Klemzz

 

i 

Filmkos

Heisan! I går kveld lagde jeg og Henriette vår egen lille hytte med tepper, dyner og puter og så film. Jeg husker når jeg var liten så gjorde jeg og søstrene mine dette hele tiden når strømmen gikk. Det var like koselig å gjøre det nå som når jeg var liten! Vi satt ikke på filmen før klokken var 12, og vi valgte selvsagt Titanic så i 3 halv 4 tiden var filmen ferdig og vi begge satt å snufset og felte tårer. Åhh, hater egentlig å se sånn filmer og ihvertfall når det faktisk har skjedd. 

Litt flaut å si, men jeg har akkurat stått opp og spist frokost nå. Skylder på at jeg var så lenge våken i går. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kvelden, som jeg ser frem til 🙂 Vi snakkes babess

 

i 

Update

Heisan alle! Tenkte bare å oppdatere dere her på bloggen. Føler jeg bare blogger hver gang det er helg. Det er vell sant, det er bare det at det tar tid. Denne uken har jeg bare vært på skolen på mandag. Jeg presset vell meg selv å gå på skolen på mandag, ettersom jeg var veldig dårlig og hadde feber. Tirsdag, onsdag og idag har jeg vært hjemme med feber og infeksjon i kroppen. Jeg var hos legen i går kveld, og da fikk jeg vite at jeg har infeksjon i kroppen så nå jeg går på antibiotika. Jeg fikk først en antibiotika som jeg ikke tålte. Jeg ble kvalm, svimmel og ble helt sløvet. Det var selvsagt noen av bivirkningene, men legen anbefalte å bytte kur dersom bivirkningene var sterke. Så idag har jeg fått nye som jeg ikke reagerer på! Så nå håper jeg at jeg kommer til å føle meg bedre de neste dagene! Har heldigvis ikke vært like dårlig i dag som de andre dagene, så får se om jeg klarer å presse meg på skolen i morgen.

 

Nå er jeg skikkelig lei av å bare ligge hjemme på sofaen og se serie. Jeg blir fort rastløs og liker når det skjer noe, så nå er jeg nokså lei av stuen hehe. Jeg har faktisk begynt å se Desperate Housewives på nytt bare for å få dagene til å gå. Har ikke noen bilder til dere fra de siste dagene, ettersom jeg ikke har orket eller vært i form (eller sett ut) til å ta opp kameraet for å ta bilder til dere. Bildet ble tatt i romjulen tror jeg.

 

 

i 

Lynrask helg


Malene, Henriette, Eli Marie, Frida, meg, Andrea, Andrea og Sandra 

Heisan! Litt sent innlegg , lagå! Det er søndag igjen, og helgen har denne gangen også gått lynraskt. Jeg føler jeg nettopp gikk ut av klasserommet og fikk helg. Men i morgen er det mandag igjen, så da er det fullt kjør med blanke ark. På fredag var jeg på ball på samfunnshuset på Austrheim. Vi var noen jenter (+3 snille gutter) på vors før ballet, som var utrolig koselig. Mye jentesnakk, spill, lek, dansing og sang. Jeg synes selv det var gøyere før ballet enn på selve ballet ettersom alle ble splittet og det var sykt mange på ballet som jeg aldri hadde sett før. Men alt i alt så var det en bra kveld og jeg koste meg med resten av jentene. 

De siste 24 timene har jeg lest bok og spilt kort. Strømmen har vært borte på grunn av været. Vi tente på alle stearinlys og fyrte i ovnen slik at vi fikk litt lys så vi kunne se. Før i dag kom heldigvis strømmen tilbake og da hoppet jeg i dusjen og brukte lang tid. Akkurat når jeg kom ut av dusjen gikk strømmen igjen så fikk ikke fønet håret, men det var ikke det viktigste. Nå er strømmen heldigvis tilbake. Nå har Henriette akkurat gått og vi har spilt Rome, som er et veldig gøy kortspill. Linnveig hadde også besøk av noen jenter, så vi spillte alle ilag. Nå er jeg ganske trøtt, så nå skal jeg ta meg litt kvelds så skal jeg ligge meg! God natt alle, håper alle har hatt en fin helg!

 

-Hva gjorde du i helgen?

 

i 

HELG

God helg! Alltid like deilig med fredag. I dag var jeg tidlig ferdig på skolen, ettersom jeg var ferdig med en oppgave så jeg fikk gå tidligere. Senere i kveld skal jeg på skoleball. Høres alltid like spennende ut med skoleball, men her på Austrheim har vi ikke lange flotte kjoler og vi ankommer ikke i limousin. Desverre, uansett hvor mye jeg vil på et slikt ball så er det ikke det her ute hehe. Men blir nok sikkert en koselig kveld fordi! Vi blogges 

 

-Hva skal du idag?

 

i