Jeg har flyttet!!

Inngang

Stue

Soverom

Bad


Klesskap

Hei! Var så trøtt når jeg kom hjem fra jobb i går kveld, så orket ikke å blogge da. Sooo, to the big neewss – som jeg sa, så skulle jeg jo fortelle dere noe gøy! Den store hemmeligheten var altså at jeg har flyttet ned i kjelleren her hjemme. Hehe er nok ikke noe stort, men jeg synes det er gøy å ha egen kjellerleilighet som jeg kan ha besøk og være med venninnene mine akkurat når det passer meg. Er også mye enklere å holde det ryddig siden det er liksom bare jeg som bor her. Når jeg hadde bare et rom var det vanskelig å holde det ryddig synes jeg fordi jeg brydde meg ikke så mye. Så jeg skal virkelig holde det rent og ryddig her nede i leiligheten. 

Er også ganske lyst i hele leiligheten, og det betyr fine bloggbilder! Haha, er litt sykt at det er noe av det første jeg tenker på….. Uansett- blir nok mange oppdateringer her fra min lille crib. Er ikke helt ferdig å innrede, så er foreløbig ganske tomt her nede, men det kommer seg vell etter hvert. Skal blant annet få klærne mine ned. Trist å se et så tomt klesskap :-(( Så nå vet dere hvordan det ser ut hos meg, hva synes dere?

 

i

One last year


//bikinitopp fra victorias secret//

 

Heihå! Skolene har begynt for fullt igjen og jeg er klar som et egg å få overstått siste år på skole. Jeg går nå påbygg på Austrheim og er veldig fornøyd med klassen min. Virker som en bra gjeng, og jeg tror vi får det gøy ilag i løpet av skoleåret! Nå er gamle rutiner tilbake. Tidlig opp om morgenen, ligge seg tidlig, timeplan og så videre. Dere kjenner nok sikkert til det tipper jeg. 

I dag etter skolen spiste jeg litt mat også tok jeg på meg bikini og gikk jeg rett ut i solen og lå meg. Jeg lå meg på solsengen utenfor på terrassen og jeg sovnet! Jeg sov i nesten to timer og når jeg våknet forstod jeg ingenting. Men uansett- det var deilig å være ute i solen litt. Jeg pleier egentlig aldri å ha tålmodighet til å ligge lenge bare for å sole meg, men når jeg sovnet klarte jeg det fint, hehe. Solen var oppe ganske lenge idag, så det er ikke så alt for lenge siden jeg kom igjen inn. Det har forresten ikke vært så mye blogging på meg i det siste fordi jeg jobber hver tirsdag og torsdag rett etter skolen og til sent på kvelden. Så med en gang jeg kommer hjem de dagene, så ligger jeg meg med en gang slik at jeg blir opplagt til skolen neste dag. I morgen skal jeg altså på jobb etter skolen, men skal heller prøve å lage klart et innlegg til i morgen så jeg kan publisere når jeg kommer hjem. Har noe veeeeldig gøy å fortelle dere, hihi. Kanskje dere får vite det i morgen?? 

 

i

In my bed

Hei! I dag tidlig var jeg ikke vanskelig å få opp når søsteren min spurte om vi skulle se pretty little liars. Herregud, endelig har vi fått vite hvem A er. Har ventet i evigheter, men nå vet jeg det endelig. Jeg skal ikke røpe noe til dere som ikke har sett episoden. Henriette kom bort til meg i formiddag i ett tiden eller noe, hvor vi egentlig skulle begynne å flytte møblene mine ned i kjellerleiligheten, men så kunne vi ikke begynne allikevel siden søsteren min ikke hadde fått ut alle sine møbler. Vi hoppet heller da i dusjen begge to, og gikk ned på Mastrevik kaien og så på big jump konkurransen. Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal snart ut igjen. Er quiz i teltet i kveld, så tenkte meg bort dit. Så nå blir jeg snart hentet av Kristian. Vi snakkes fininger♥

♥i

All by bikbok

Hei vakre deg!

Herregud så lenge jeg sov i dag. Våknet i halv 2 tiden og fikk helt sjokk da jeg så på klokken. Selv om det ikke er det lengste jeg har sovet til, så fikk jeg fordiom litt sjokk fordi jeg hadde egentlig planlagt å komme meg opp tidlig for å trene, meeen da jeg så på klokken orket jeg faktisk ikke. Tenkte ihvertfall å vise dere dette kule antrekket. Alt er fra bikbok utenom skoene som er fra shoeday og smykket som er fra ginatricot. Senere i dag kommer min mor hjem fra Danmark, og hun hadde vært innom Victoria Secret for meg, så jeg er spent å se om de hadde det jeg så etter. Dere skal få se om dere vil. 

Håper alle får en super mandag! Vi snakkes, klemzz♥

♥i

Reker og vin

Hei! Åh, føler jeg endelig kan slappe av etter nesten en uke med fullt kjør. Føler egentlig at jeg har vært på farten hele tiden. Har jobbet en del, og etter jobb har jeg alltid hatt planer eller noe jeg skulle gjøre. Men nå har jeg akkurat kommet inn dørene og slapper endelig av hehe. På onsdag (tror jeg det var) samlet vi jentene og gikk til Emilie å spiste reker og drakk vin i det nye, fiiiine huset deres. På torsdag og fredag jobbet jeg, og på fredags kveld var jeg i 18 årsdag på Radøy. Veldig gøy, heheh. I går var jeg også på fest med en gjeng, så jeg føler jeg har mye søvn å ta igjen. I dag tidlig når jeg stod opp reiste jeg og søsteren min til Bergen for å se på leiligheten som hun skal bo i. Hun flytter allerede neste uke :(( 

Nå skal jeg slappe helt av og se på serie, ahh. Håper alle får en fin søndag videre♥

 

♥i

Lately I’ve been


Hei fine deg!

 

De siste dagene har jeg hatt fri fra jobb og slappet av. I morgen skal jeg på jobb, så dagen idag har gått til å se x antall episoder av friends. Jeg har akkurat begynt å se alle episodene fra begynnelsen av, og siden de varer i bare 20 minutter, så plutselig har jeg sett en hel sesong haha. Det er da du vet du har sommerferie… Nå har jeg akkurat vært i dusjen og vandrer rundt hjemme alene i bare trusen hihi. Det er standar når jeg er alene hjemme. Senere idag skal jeg lærekjøre med mamma. Gleder meg til jeg skal begynne med kjøretimer, som jeg håper ikke er alt for lenge til. Nå er det utrolig lenge siden jeg har tatt antrekssbilder til dere, og føler generelt at jeg har vært slapp på bloggfronten, men jeg skal prøve å skjerpe meg litt. Ellers håper jeg alle får en fin dag, så snakkes vii♥

 

– Er det noe spesielt du vil at jeg skal blogge om? Kom gjerne med forslag!

 

♥i