Messy bun and denim

“Just once, I would like to wake up, turn on the news, and hear  “Monday has been canceled, go back to sleep””

 

Hei og god mandag! I dag begynte jeg ikke før klokken 11.00 på skolen – noe som jeg gjør hver mandag og det er så herlig! Skoledagen gikk fort over, og jeg merker allerede at det er mye å gjøre på skolen. Ikke bare på skolen, men på fritiden også. Selv om vi får tid å jobbe med lekser osv på skolen så er det ikke nok til til å slippe unna å gjøre noe hjemme. Uansett- nå skal jeg begynne på en norsk oppgave meen først skal jeg spise litt krabbe med pappa hihi.

Antrekket idag er ganske enkelt, men blitt piffet litt opp med en dongerijakke og en løs bun. Synes den kombinasjonen er kjempe stilig! Er avslappet, men fortsatt kult! Håper alle får en fin dag videre, så snakkes vii 

 

♥i

Dagen antrekk


bukse pull&bear topp h&m veske MK genser only sko converse 

 

♥i

Jeg reiser til Miami!!

Hei! Herregud så spennende, jeg skal på språkreise til Miami!!!  Det er helt sykt og jeg gleder meg utrolig mye til å få minner for livet og ikke minst være med på en utrolig opplevelse og se verden. Jeg elsker å reise og oppleve, og å reise til Miami helt alene vil nok oppfylle det! Jeg skal på språkreise og skal være i to uker. Jeg reiser 21 mars 2016 (som er 189 dager til) og jeg skal studere engelsk. Heldigvis for meg så får jeg ikke noe fravær fra skolen ettersom vi har vinterferie og påskeferie ilag dette året, som vil si at jeg har fri i to hele uker. For dere som lurer på hva jeg skal gjøre på i Miami i to uker, så skal jeg gå på skole og har bestilt almenkurs som vil si at jeg er på skolen 28 timer på en uke. Da får jeg også mye fritid som jeg kommer til å utnytte alt jeg kan! Tenk da- meg på stranden i Miami, lære meg å surfe, gå rundt i byene å shoppe, oppleve en hel haug! Jeg kjenner jeg får adrenalin i kroppen bare jeg skriver om det her. Neste år kommer til å bli helt supert og jeg klarer nesten ikke vente!! Jeg får vell bare smøre meg med tålmodighet og heller glede meg. Jeg skal bo på EF Campus, som er små rom som ligger skolen, bare skritt fra klasserommet mitt. Skolen ligger helt nede med Miami Beach. Når jeg ser ut klasserommet, ser jeg rett på stranden liksom. Vedder på at jeg kommer til å klø i fingrene ved å komme meg ned til stranden i de siste timene i klassen. 


På bildet over til høyre ser dere skolen som jeg skal gå på. Så fint plassert i forhold til stranden!

 

The faster way to learn a language is to live it

♥i 

pizza and weekend

Heisan alle sammen! Denne uken har vært utrolig travel for min del og hver eneste dag etter skoletid har jeg hatt noe jeg skulle gjort. Jeg har så og si vært på farten siden forrige helg. Uansett- i fire tiden kom hjem hjem fra jobb etter en gøy dag på jobb! Det blir så spennende å se hvordan butikken blir og kommer til å se ut når vi blir til Coop. Jeg kom på jobb i 10-tiden i dag morges og plutselig var dagen over. Når jeg kom hjem fra jobb, laget jeg pizza til meg og Linnveig, søsteren min. Nå skal vi spise så vi snakkes! Senere i kveld skal jeg mest sannsynlig ut. Håper alle får en fin lørdag!

 

 i

Hva er din vsco?




Hei og god mandag! I dag begynte jeg ikke før klokken 11, så det gjorde virkelig dagen bedre! Bare noen timer mer søvn har utrolig mye å si. Nå har jeg akkurat spist middag, og senere skal jeg ta påfylling på vippeextentionsene mine. Det trengs virkelig nå! I kveld tenkte jeg å trene litt sammen med jentene. Aerobic har endelig begynt igjen etter sommeren. I morgen blir det nok ingen blogging fordi da skal jeg på jobb rett etter skolen og kommer ikke hjem før i halv 10 tiden. 

Uansett! Har noen av dere vscocam? Jeg trenger folk å følge for inspirasjonsbilder, så ligg gjerne igjen brukernavnet ditt slik at jeg kan se deres bilder! Vsco er for dere som lurer, en app der du kan ligge ut akkurat de bildene du vil. Jeg liker det fordi du kan spamme så mye du vil, haha. Det kan man ikke på instagram liksom. Ligger ofte ut flere bilder daglig på vsco. Jeg synes det er kjempe gøy! Om noen av dere vil følge meg, så heter jeg ingvildbolstad og link her. Håper alle får en super dag, så snakkes vi

 

♥i

September fresh

Hei! Utrolig lenge siden sist, pjuuuo! Dagene har bare fløyet forbi og vi er i september allerede, halleluja det går fort!! Jeg har ikke hatt tid å blogge i det hele tatt de siste dagene for alt på jobb og skole har gått i ett sett. Uansett så har det ikke skjedd noe spesielt gøy i livet mitt siden sist, men jeg tenkte å fortelle dere at jeg har klippet meg og stripet håret mitt blondere, og wææ gjett om jeg har blitt blond. Var sykt godt med en forandring ettersom jeg har hatt mørkt hår ganske lenge nå. Her er resultatet!! Kommenter gjerne hva du synes om den nye hårfargen min, snakkes!

<3 i