I’m (not) sorry


Hei! Har vært litt fraværende på bloggen i det siste, og føler ikke jeg har oppdatert dere like mye som jeg egentlig vil. Men det er mye som skjer akkurat nå i livet, og jeg vet ikke enda om det er noe jeg kommer til å skrive om på bloggen eller ikke. Uansett så håper jeg dere har forståelse dersom det ikke blir oppdatering så ofte som normalt om det går an å si. Dagene mine er helt forandret og jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere meg til det. Det er vanskelig og jeg har det ikke bra. Det er alt jeg kan og vil si til nå. Håper dere forstår. Føler det er feil dersom jeg skal blogge og oppdatere dere om hvor fantastisk min dag har vært, når den ikke har vært det i det hele tatt. Det er falskt fra meg, og jeg vil ikke være falsk mot mine lesere. Derfor vil jeg enten vente med å blogge eller faktisk snakke ut om det. Det har jeg ikke bestemt meg for enda, men som sagt så håper jeg dere forstår og er tålmodig. 

Nå begynner en ny uke, og jeg skal bare se fremover. Ikke bak. Håper alle får en bra uke.

 

♥i

Restylane? Jeg?


Hadde med meg gode Maria, som var veldig støttende og holdt meg i hånden hihi

Hei! Dere klarer vell å tippe fra bildene over hva jeg gjorde i går? Jeg har tatt noe som heter juvederm filler, som er ganske det samme som restylane – bare et mer behageligere og naturligere resultat. På den andre bilde ovenfor ser dere bedøvelsen jeg fikk. Det var en krem som jeg hadde på i ca 20 minutter også ble jeg helt num i overleppen og kjente derfor ikke sprøyten! Jeg tok det på salongen i Bergen som heter SPA BERGEN (link til facebook her) og det var flinke Roma som gjorde behandlingen på meg  Jeg tok bare i overleppen, ettersom jeg alltid har synes at den har vært MINILITEN. Jeg tok 0,5 ml som er det minste. Jeg synes det er bedre å ta for lite enn for mye, og derfor valgte jeg den minste dosen! Juvederm filler varer i ett år og går gradvis ut etter ett år. Men alt i alt så er jeg veldig fornøyd! Jeg følte i starten at det ikke var noe spesielt forskjell, og det er ikke sikkert at noen andre enn meg merker forskjellen- men for meg har det stor betydning. Jeg føler meg så mye bedre med litt mer volum i overleppen. Det er sånn at når jeg går forbi speilet og ser meg selv, så ser jeg forskjell selv, men som sagt så er det helt sikkert vanskelig å se det for andre siden det er ikke mye jeg har fylt i. 

Jeg tror det er sikkert å si at jeg har overvunnet sprøyteskrekken min nå hvertfall! Hurra! Så vil jeg si tusen takk til Spa Bergen og Roma som er alltid like flink og dyktig! Jeg er kjempe fornøyd! Nå kan jeg smile uten at overleppen forsvinner, jippi! De to bildene ovenfor tok jeg i dag, og det er altså slik resultatet ble med litt farge på leppene også! 

 

 

-Har du noe erfaring med juvederm eller restylane? Vil gjerne høre din erfaring!

♥i

 

Takk til alle som har stemt på meg så langt!
Er noen dager igjen av konkurransen og jeg ligger på andre plass!
For å stemme på meg kan du trykke HER! 

40 spørsmål

1. Tre ord om meg: Spontan, engasjert og eventyrlysten.

2. Det første jeg gjør om morgenen: slumrer alarmen.

3. Når jeg hører på musikk blir jeg: i godt humør

4. Jeg gleder meg til: å reise til Miami!

5. Klesskapet mitt er fult av: kjærlighet

6. Når jeg skal pynte meg: bruker jeg lang tid

7. Jeg brenner for: å oppleve verden

8. En liten hemmelighet om meg: jeg er veldig lettskremt

9: Jeg føler meg på topp når: det er helg

10. I kaffebaren bestiller jeg: ingenting

11. I baren bestiller jeg: vodka redbull

12. I vennegjengen er jeg: den spontane

13. I familien er jeg: den minste

14. Jeg kan ikke leve uten: familien min

15. Uvane eller ikke uvane: bruker mobilen hele tiden

16. Om natta: sover jeg

17. I veska har jeg: sminke og tyggis

18. Trening er: motiverende

19. Politikk er: ikke noe for meg

20. Kjærlighet er: urettferdig

21. I vinter skal jeg unne meg: glede

22. Ved sengekanten har jeg: mobil laderen

23. På kjøkkenet er jeg: ikke så flink

24. Jeg er dårligst til: skole

25. Jeg er flinkest til: å utsette

26. Jeg elsker: søstrene mine

27. Hva jeg vil med livet mitt: nå mine mål

28. Jeg beundrer: pappa

29. Det beste jeg vet: klær

30. Barn er: krevende

31. Jeg er medlem i: 

32. Jeg tror på: havfruer

33. Du visste kanskje ikke at jeg: har hatt 4 blogger

34. På kvelden er jeg: trøtt

35. Som venn er jeg: trofast

36. Når jeg har fri: tar jeg meg en middagslur

37. Når jeg jobber: gjør jeg det jeg får beskjed om

38. Det er lov å lyve hvis: det er aldri lov å lyve

39. Om fem år er jeg: 23 år og flyvertinne

40. Om ti år er jeg: 28 år og kanskje har en familie? Hvem vet.

 

Likte dere et slikt innlegg?

Husk å stem på meg HER

 

♥i

B for birthday

♥Kjole fra bikbok♥



Hei! Livet smiler og jeg er endelig blitt 18 år! Jeg hadde en helt fantastisk dag i går ilag med fantastiske venner og god familie. Dagen starter med frokost og gaver på sengen av familien og deretter en fin skole dag. På skolen fikk jeg til og med kake og gode Maria hadde laget kort til meg og gav meg vin som bursdagspresang! Tusen takk! Jeg og de andre jentene spiste derfor litt kake i storefri og koste oss Senere på kvelden reiste jeg, mamma og pappa til Åsane på Egon å feiret ilag med resten av familien på mamma sin side. Der spiste vi god mat og hygget oss mye. Min søster Linnveig har sagt til meg i flere dager at hun har en presang til meg og jeg har hat/elsk forhold til overraskelser, men mest så elsker jeg de! Hun hadde fikset fine ballonger til meg og kjøpt meg fine klær og kjoler, tusen takk!

Nå skal jeg i 70års dag til min kjære farmor. Kunne ikke tenke meg en bedre farmor, hun er så god og snill! Så gratulerer med dagen til min gode farmor som fyller hele 70 år idag! Nå må jeg springe, nå skal jeg spise litt snitter og god mat på seniorsenteret for å feire farmor! Vi snakkes

 

 

Du kan fortsatt stemme på meg HER!♥

♥i

Cop my style; Kylie Jenner

♥ Kjole her ♥ Boots her

Hei! Har noen av dere KylieJenner appen? Den har jeg, og jeg finner såå mye inspirasjon fra den! Visst ikke finner dere den her. Hun har mange fine antrekk og jeg forelsker meg i hvert eneste av dem. Jeg synes selv at den kjolen som er over er fin, men det hadde vært stilig med høye svarte boots til! Jeg var inne på nelly og så at de hadde jo en ganske så lik kjole til en rimelig pris. Synes også at skoene hadde vært stilig til, så tok de med. Nå som jeg endelig(!!) er 18 år så kan jeg jo shoppe på nett, og det kommer til å bli farlig. Jeg tror faktisk at det jeg har gledet meg mest til med å bli 18 er å få kunne netthandle selv. Så kanskje denne kjolen snart blir min?? Jeg får se, men først må jeg få fikset bankkortet slik at jeg kan handle på nett.

Nå er jeg på skolen og har nettopp hatt prøve i sosiologi, og senere i dag skal jeg på Egon med mamma sin side av familien å feire. Åhh, gleder meg til god mat! Skal prøve å få tatt noen bilder når jeg kommer hjem slik at dere kan se vippene, så snakkes vi! Ha en super dag alle!

Blir fortsatt glad om dere stemmer på meg HER!

 

♥i

Monday inspiration

Heisan! Det er mandag og den nye uken er allerede godt i gang når det kommer til skolefronten. Akkurat nå har jeg funnet fram sosiologi boken min og skal pugge til prøven jeg skal ha i morgen, men tenkte jeg bare skulle oppdatere dere først! På mandager begynner jeg ikke på skolen før klokken er elleve og det er alltid like deilig å få sovet litt lengre på mandager, ettersom det egentlig er den verste dagen i uken. Men dagen i dag har gått greit og etter skolen i dag reiste jeg inn til Knarvik å tok vippe extentions. Like fornøyd hver gang! Tenkte egentlig å finne frem kameraet og ta bilde av resultatet, men jeg må som sagt pugge isteden. Så bildene ovenfor er fra forrige uke en gang. (jakken på bildene er fra only, og jeg synes den er såå kul)

I morgen har jeg faktisk bursdag så da blir det vell litt knapp tid å blogge, ettersom jeg skal til byn å feire den- men jeg skal prøve alt jeg kan å ta noen bilder og skrive et innlegg om vippene. Vet at mange av dere er veldig interesserte i å vite hvem jeg tok hos, hvor mye det koster og sånn. Så jeg lover ingenting, men jeg skal prøve å få fikset det innlegget i morgen! Nå må jeg pugge, så snakkes vi (forhåpentligvis) i morgen♥ 

 

Husk forresten å stem på meg HER! Det går an å stemme hver dag(etter 24 timer), da hadde jeg blitt superglad da!

 

i♥

Nominert til Lifestyle Blogger Awards!

Heihåå alle i hopaa! Jeg er så utrolig takknemlig og heldig som har fått sjangsen til å vinne “Lifestyle Blogger Awards”. Jeg fikk en mail for noen uker siden, og jeg hoppet av glede. Siden som jeg er nominert på heter Saleduck, og det er en nettside som hjelper nordmenn til å handle billigere og spare penger på netthandling. Det er utrolig mange nettkoder og rabatter, som er verdt å få med seg om man vil spare noen kroner. Jeg er er blitt nominert sammen med 10 andre flinke, inspirerende bloggere. Det hadde vært helt utrolig gøy å vinne noe slikt, og premien er en stor sum med penger- noe som jeg hadde virkelig trengt og blitt utrolig glad for å vinne! Jeg tror jeg hadde blitt mer glad for å faktisk vinne fordi dere har stemt på meg, enn å vinne pengene. Uansett- jeg er bare veldig fornøyd å bli nominert! De er en tøff konkurranse med 9 andre bloggere som er veldig flink og høyt oppe på blogglisten i Norge- men om dere hjelper meg så kan vi jo kanskje vinne dette!

 

For å stemme på meg kan dere klikke dere inn HER HER HER HER HER hihi. Konkurransen avslutter 12 desember klokken 12. Jeg hadde blitt så utrolig glad og takknemlig om dere hadde stemt på meg! Og, jeg skal love dere å prøve å blogge oftere, noe som jeg vet at mange av dere vil. Jeg skal virkelig prøve mitt beste! 

Ellers så har dere antrekket mitt idag over! Buksen fra VeroModa  Topp fra Cubus  Jakke fra Adidas som jeg fikk til bursdagen Sko fra Tennis 

 

Vi snakkes, håper alle får en super dag!! 
i♥ 

Hadde blitt utrolig glad om dere delte dette innlegget på Facebook eller andre sosiale medier♥