I fell in love with Miami

Hei! Nå er det rundt 2 uker siden jeg kom hjem igjen, og er endelig klar for å blogge igjen til dere. Jeg vet jeg har vært helt shit til å blogge den siste perioden, men jeg har så utrolig mye på hjertet og å fortelle til dere! Jeg har ikke hatt lyst til å blogge fordi jeg har ikke ville innsett at jeg faktisk har kommet tilbake til Norge, og jeg ville leve i den drømmen om at jeg kom til å bli i Miami for alltid. Men det går jo ikke, back to life! Anywayy EF spurte meg om jeg kunne skrive et reisebrev til dem, så jeg tenkte å vise dere hva jeg skrev og så dere får se “hele historien” av turen min. 

“20 mars reiste jeg, helt alene, til Miami, Florida. Jeg hadde store forhåpninger men samtidig visst jeg ikke helt hva jeg gikk til utenom den informasjonen jeg hadde fått fra EF. Det jeg visste var at jeg skulle gå på skole, sove med romkamerater på skolen og bli hentet på flyplassen når jeg ankom flyplassen i Miami. Det var det jeg visse og resten tok jeg som det kom. Jeg har alltid vært en impulsiv person og denne reisen hjalp meg med å klare å tenke selv og være mer selvstendig.

Jeg ankom Miami sent søndagskvelden og var sliten etter den lange reisen fra Bergen. Jeg klarte nesten ikke sove da jeg kom til rommet mitt fordi jeg var så giret på å starte den neste dagen og utforske Miami og bli kjent med nye mennesker. Det var ingen problem å få seg venner, ettersom alle var ute etter det samme, nemlig å få nye vennskap og ha det gøy sammen. Jeg fikk allerede gode venner den første dagen og det føltes ut som vi hadde kjent hverandre hele livet fordi vi ble så sterkt knytt til hverandre. Mandagen var den første dagen min og da arrangerte EF en busstur/guide som alle de nye elevene kunne være med på. Jeg ble selvfølgelig med og fikk se Sør-Miami og vi stoppet på «kjente» plasser og fikk ta bilder og sosialisere oss sammen med de andre elevene. Alt var helt fantastisk, til og med bedre enn det jeg hadde sett på film! Stemningen, folkene, været, humøret.

 

Jeg har lært så utrolig mye på de tre ukene jeg var på tur med EF. Engelsken min har forbedret seg veldig mye og jeg er ikke lengre redd for å snakke engelsk høyt i offentlighet og det går av seg selv uten at jeg trenger å tenke før jeg snakker. Jeg elsker å snakke engelsk! Lærerne på skolen var utrolig omtenksom og ville alle studentene sitt beste for at de skulle lære best. De lyttet på hva man hadde å si, og de så oss. Jeg har også lært veldig mye om meg selv som person. Jeg hadde mange gode dager også hadde jeg noen som ikke var så gode når jeg fikk litt hjemlengsel og tenkte på hva de hjemme i Norge gjorde på. Men jeg har vokst så utrolig mye på denne reisen. Jeg ville ikke ha byttet den ut med noe. Det er sånn at når man først er ute å reiser, så blir man bitt av den basillen som får deg til å ville ut å reise igjen, og helst med en gang! Jeg ser allerede på nye turer med EF, og det er bare litt over 2 uker siden jeg kom hjem.

Etter turen til Miami fikk jeg et helt nytt syn på hele livet. Jeg har så mye i møte og det er så mye å se i denne verden! Jeg følte at når jeg var i Miami så satt jeg livet her hjemme i Bergen på pause. Jeg la merke til en kommentar den siste dagen jeg var i Miami. Da sa en gutt til meg «oh, so you are going home today, right? Now you are going home to the real life». Det er helt sant, fordi Miami var et eventyr. De vennene jeg fikk der ville jeg aldri ha byttet ut og jeg er så takknemlig for å ha blitt kjent med akkurat dem! Vi har allerede planlagt å møtes i sommer, og jeg gleder meg til å se dem igjen.”
 

Jeg sitter nå igjen med gode minner og et eventyr som jeg aldri kommer til å glemme.

 

♥i

Refreshing coconut in the sun

(Lokal tid 18.30)



‘Hei alle fine! I dag har jeg vært i sola i hele dag. Jeg stod opp i 10 tiden, og gikk rett ned til bassenget. Når de andre var ferdig på skolen så gikk vi ned på stranden. Vi har i flere dager gått forbi en mann som selger kokosnøtter, og har alltid hatt lyst å smake. Så i dag gjorde vi det endelig! Det var en spesiell smak, men jeg likte den! Sola er fortsatt oppe, men vi var så sulten så vi gikk inn igjen til middag. Man blir faktisk sykt utmattet og sliten etter en hel dag i solen. Senere i dag skal vi på automatic, et utested som er veldig kjent for alle EF studenter, så det ser jeg frem til! Men først skal jeg i dusjen og fikse meg. I går hadde vi forresten en veldig avslappende dag der vi bare gikk i gaten i Lincoln street og vinduhoppet hihi. Det kom forresten en ung mann bort til meg som spurte meg om jeg kunne tenkt meg å jobbe for han i hans modellbyrå- hvor kult er ikke det? Folk er så åpen og vennlig her og det er så gøy! Senere på kvelden satt jentene og jeg ute med noen gutter å spilte kort og slappet av. 

 

Nå skal jeg hive meg i dusjen etter en lang dag med både klor og saltvann! Håper alle får en fin dag/kveld. Vi snakkes

 

♥i

Mistet alt, alene i Miami

Dere klarer aldre å gjette hva jeg har gjort….. På fredag var som sagt allerede en katastrofe da jeg mistet bagasje og fly. Alt kaoset gjorde meg så stresset at når jeg skulle bestille uber så klarte jeg å springe ifra bagasjen min igjen. Når jeg kom inn i uberen kom jeg på at jeg ikke hadde kofferten med meg, så derfor slapp jeg alt jeg hadde i hendene (pass, mobil, lommebok osv) og sprang tilbake til terminalen min for å hente kofferten. Når jeg kom dit, var det selvsagt ingen koffert der. Så stod jeg midt på flyplassen i Florida, helt alene uten koffert, uten pass, uten mobil. Heldigvis hadde jeg en snill uberdriver som hjalp meg og trøstet meg. Han kjørte meg tilbake også fikk jeg snakket med politiet og fikk heldigvis kofferten min tilbake av dem. Etter mange tårer senere hadde jeg endelig alle tingene mine og var klar for å reise tilbake til EF. Det var helt magisk å komme tilbake til jentene og alle folkene. Hold dere oppdatert, jeg har fortsatt fire dager igjen, så mye kan skje med denne klumsen.

<3 i

Still in Miami

(Lokal tid 17.10)

Hei! Myyye har skjedd de siste dagene. Jeg har ikke fortalt om turen til Orlando en gang! Har vært dårlig på å oppdatere dere, og det beklager jeg. Turen til Orlando var helt fantastisk. Vi var 4 norske jenter som reiste og var der i to dager, så vi sov på hotell. Den første dagen var vi i DisneyWorld, og selvfølgelig var det gøy å se slottet, jeg følte meg som en liten unge igjen! Men siden vi hadde mange timer (for mange), så gikk vi litt lei, vi var det tross alt en hel dag. Den andre dagen var vi på Adventureland, noe som var myyye gøyere. Det var store gøye karuseller og berg og dal baner og 3D turer. Når vi kom hjem igjen til skolen var vi veldig trøtt og sliten etter to dager med lite søvn og mye å gjøre så da gikk vi å lå oss. 

 

Så, dere! Fredagen var dagen jeg skulle reise hjem. Egentlig. Det var utrolig tungt å reise og si hade til alle. Mye hardere enn jeg trodde det kom til å bli. Jeg gråt hele veien fra skolen til flyplassen, gråt på flyplassen og klarte ikke stoppe. Det er helt sykt hvor close vi blir til hverandre her, så derfor var det ekstra vanskelig. Men når jeg kom på flyplassen så mistet jeg bagasjen min. Jeg er ikke noe flink fra før av å orientere meg og slikt, men jeg hadde ikke trodd at jeg hadde mistet flyet liksom. Men det gjorde jeg altså. Så nå er jeg fortsatt her i Miami på skolen. Jeg skal være her en uke til, så jeg kommer hjem på fredag. Denne uken skal nytes! I går var vi på fifty (nattklubben) så jeg er ganske redusert og sliten i dag for å si det sånn. Nå skal jeg og Viktoria ned å spise middag. Renate har reist til Hawaii, så er så tomt uten henne, men slik er det. Kommer hvertfall til å savne henne mye. 

 

♥i