VINN PREMIUM WHITE KIT

Reklame | PremiumWhite

Hei! Jeg er så glad og heldig! I går fikk jeg tilsendt Premium White kit’et! Jeg fikk det sponset, og herregud så bra det var! Det er et enkelt, lite kit som bleker tennene dine på samme måte som om du hadde gått til tannlegen. Bare mye enklere- og billigere! Jeg måtte jo selvsagt teste det ut med en gang, så i dag etter jobb så spilte jeg inn en video til dere, slik at dere også får se hvordan det fungerer, og ikke minst resultatet! Jeg er faktisk sykt imponert og tennene mine ble utrolig hvit- og det bare etter en gang! Føler ikke at jeg trenger å forklare dere hvordan det fungerer, dere kan heller bare se videoen!

 
Sitt på 1080* for best kvalitet. Vil du bestille eget kit kan du trykke på denne linken og få 62% nedsatt pris! 
 
Jeg var også så heldig som fikk to kit. Et som jeg kunne prøve selv, og et som jeg skal gi bort til en heldig vinner. Jeg har derfor en konkurranse på instagrammen min hvor du kan vinne.
 
Bli med i trekningen ved å
1) Klikk her
2) lik bilde og følg @ingvildbolstad og @premiumwhite på instagram
3) tag en venn i kommentarfeltet 
 
♥i

LATEST SNAPS

Legg meg til på snapchat; ingvildbolstad 

 

♥i

Hvordan jeg fant motivasjon til å trene

Meldte meg inn på et treningsstudio. Dersom man ikke har trent så mye før, kan det være greit å melde seg inn på et treningsstudio, ettersom her kan du få veiledning og hjelp. Det er med en gang mye enklere å begynne å trene når du har de riktige apparatene. Ofte så kommer også motivasjonen NÅR du er å trener. Jeg sier ikke at du TRENGER å melde deg inn for å få motivasjon, for det går absolutt an å trene hjemme eller ute uten noe medlemskap- men jeg fikk motivasjonen min på denne måten. 

Slutta å finne unnskyldninger. Denne brukte jeg for ofte. “Jeg har ikke tid” er vell den vanligste unnskyldningen, men jo- du har tid. Du må lage deg tid.
 

Satt meg et mål. Jeg satt meg selv et mål. Jeg sitter meg selv realistiske mål, ettersom det er utrolig demotiverende å føle at man ikke får resultater fordi målene er skyhøye. Ta enkle, men sikre steg fremover.
 

Trener med venner. Å trene skal være gøy, og det blir med en gang gøyere å trene når man trener sammen med noen! Ofte kan man få bedre økter faktisk for man kan presse hverandre litt ekstra.(Måtte ta med dette søte, gamle bilde av meg og Henriette for evigheter siden ♥)

                    

Kosthold. I det siste har jeg begynt å handle inn sunnere alternativ når jeg er på butikken. Det er ikke så mye som skal til for at kostholdet skal forbedre seg bare litt. Jeg synes at det fortsatt er viktig å ha et godt forhold til mat, og at det er lov å unne seg noe innimellom. 

Trening rett etter jobb. For meg er det viktig å ta treningen når jeg allerede er “ute av huset”. Jeg synes det er hardere å komme hjem, kanskje sitte meg i sofaen og bli litt trøtt- også deretter mote meg opp til å komme meg ut døra for å trene. Derfor liker jeg å pakke med meg treningsklær og dra rett på gymmet etter jobb.

 

♥i

BERGEN- DU ER NYDELIG

Hei fininger! I går tok jeg og Jenny(link) oss en tur til sentrum, ettersom det var så fint vær. Vi satt oss i parken og bare snakket og spiste softis♥ Det var så utrolig deilig at vi kunne gå uten jakke uten å bli iskald! Det viste at det var 21 grader når vi satt der, OG jeg ble solbrent på nesen min! Vi fikk en dag med sommer føltes det ut som, og den ble brukt godt! Når det først er sol i Bergen, så er den altså den vakreste byen i hele verden! Ingenting slår det!
 

Etter vi hadde vært i sentrum noen timer, tok vi turen hjem til Jenny og spiste litt god mat ute på terrassen i solen, åh herlig! Senere på kvelden ble jeg med Jenny på Max Fitness for en prøvetime- og gjett om vi fikk trent rumpen da! Jeg fikk så mye motivasjon et jeg måtte ha meg en treningsøkt i dag også. Jeg har ikke hatt treningsmotivasjon på rundt 2-3 år så er bare helt sykt gøy at jeg har funnet den tilbake! Jeg trente i rundt to timer i dag etter jobb, og nå sitter jeg her i stuen og vurderer om jeg skal ta meg en tur ned igjen på treningssenteret! Herregud, hva skjer med meg?? Jeg elsker det, haha.
 

♥i

ANTREKK OG FERIEN


Bukse- BikBok
Genser- Mango
Jakke- Atmosphere
Sko- wagabon

Hei! I morgen er ferien min over og jeg er tilbake på bloggen! Tok en liten bloggpause nå ettersom jeg fikk besøk av søsteren min, kjæresten hennes og tantebarna mine som jeg ikke ser så ofte, så da ville jeg ikke stresse med bloggen. Prioriteringer! Uansett så har jeg hatt en super ferie, og det var utrolig godt å se alle dem igjen. De bor i Trøndelag, så jeg ser dem ikke så alt for ofte, og derfor er det enda mer koselig å besøke dem eller få besøk av de♥ 
 

I går når jeg kom tilbake til Åsane, tok jeg en tur bort til Sandra♥ Vi tok med hunden hennes og Daniels og gikk en tur med han rundt en sånn fin tur-sti som de har rett utenfor leiligheten. OG vi tok en tur innom Nr.1 Fitness og jeg har meldt meg inn! Halleluja det er på tide! Det var sånn “verv en venn” kampanje nå, så Sandra meldte meg inn. Hun har så fin mage og dagene bare går og går og det er ikke lenge til lille babyen er her! Ihhh, gleder meg sånn! Nå har jeg akkurat spist meg litt mat, og skal snart ta buss inn til sentrum for å møte Jenny. Er lenge siden jeg har sett henne også nå, så skal bli godt med en “catch up” om alt og ingenting. Er jo så fint vær i dag også, så kanskje vi skal ta oss en brus på bryggen eller noe! Bergen er så fin når det faktisk kommer sol, så da må det utnyttes til det fulle! 

 

♥i

Ferie og solskinn

Heihå! Herregud, det er vår! I dag var det faktisk mulig å gå uten jakke uten å fryse seg ihjel. Jeg tror det var rundt 17 grader i dag når jeg var ferdig på jobb kl halv fem. Hvor herlig er ikke det? Jeg har ferie nå i en uke, ettersom søsteren min min, kjæresten hennes og tantebarna mine kommer på besøk i morgen. Åh, skal bli så godt å se dem igjen♥ Det er utrolig deilig å tenke på at jeg har ferie nå i en uke- og spesielt om været skal fortsette slik! 
 

Etter jobb, så kjørte jeg til søsteren min, Linnveig i Bergen. Vi tok oss en spasertur rundt Tveitevannet, og det var så fint! Egentlig skulle vi mate endene, men vi glemte brød selvfølgelig…. 🙁 Menmen! I natt skal jeg sove her hos Linnveig, så vi skal bare slappe helt av med litt digg og god tv resten av kvelden. Pappa skal hente søsteren min og de andre i morgen tidlig på flyplassen, så kommer de hit etterpå til meg og Linnveig, så vi skal lage litt lunsj til de kommer. Da blir det pannekaker♥ Håper alle får en fortsatt fin torsdagskveld, vi snakkes!

 

♥i

Lashes & Beauty by Anette + rabattkode

Reklame |

Hei! I går var jeg hos Lashes&Beauty by Anette for å få vippeextensions. Det er nesten ett år siden sist jeg hadde vippeextensions- så det var helt sykt forfriskende og oppkvikkende å bli litt vippefin. Jeg sa det til Anette i går også, at jeg føler meg så vakker etter en slik “behandling”. Man kvikner litt opp og føler seg litt bra med seg selv, bare på grunn av noen vipper?! Det har mye å si. Uansett- jeg har aldri vært hos Anette før, men hun er utrolig dyktig! Det var veldig behagelig og resultatet ble veldig bra. Så fornøyd!♥
 

Jeg vil gjerne gi dere en rabattkode som dere kan bruke til 17. mai hos Lashes&Beauty by Anette. Dersom dere oppgir koden INGVILD20 ved bestilling eller i kassen så får du 20%avslag på valgfri behandling(nytt sett eller påfyll). Dere finner Facebooksiden hennes HER og instagramsiden HER.  Dersom du også vil ha geooorg vipper, så kan du bestille time via Facebook♥

Priser (uten rabattkoden)
Nytt sett klassisk: 849,-
Nytt sett mix: 1065,-
Nytt sett volum: 1190,-

Påfyll klassisk: 549,-
Påfyll mix: 649,-
Påfyll volum; 749,-

 

Husk å bestill time innen 17. mai for å få 20% rabatt♥ Vi snakkes!

 

♥i

Monday inspiration

Det går mot lysere tider, så jeg tenkte å komme med litt inspirerende lyse, fine sommerbilder. Herregud så jeg gleder meg til en skikkelig norsk sommer. Festivaler, båtturer, grillkvelder, vin og reker på terrassen. Åhh, lista er lang!

 

♥i

Sundays are for…

Sundays are for:

Sleep until noon
Watch series all day
Look awful and not feel bad bout’it
Eat as much junk and candy u want
Get new energi for the upcoming week

♥i

7 minute workout

Hei! Nå er det helg på meg også og jeg er hjemme på Austrheim med søsteren min. Hun spurte meg rett etter middagsluren min om vi skulle trene litt, og jeg lo og så på henne dumt og sa selvfølgelig nei. Men hun gav seg ikke, kjørte høytalerene i stuen på fullt og dro meg ut av sofaen. Hun har blitt flink å trene i det siste, og det er veldig motiverende, og jeg trenger all motivasjon jeg kan få!! Så det ble til en god treningsøkt i stuen med vedkubber som vekter hvor vi både ble sliten men også hadde det gøy. Etter vi hadde gått igjennom hennes øvelser, ville jeg gjerne trene litt mer og ville da vise henne en app som heter “7 minute workout” som er sykt god! 7 minutter og man blir så sliten og kjenner at du bruker alle musklene i de ulike øvelsene. Så jeg tenkte å vise dere noen av de øvelsene som er i treningsøkten. Dette er ingen samarbeid eller noe, er bare en app jeg synes er god og som jeg gjerne ville dele med dere! Så here you go!

KNEBØY


PLANKEN


SQUATS

PUSHUPS MED HÅNDLØFT


SIDEPLANKE

Det var noen av øvelsene! Du trenger absolutt ikke å være ute, eller noen spesielt god plass rundt deg egentlig, så denne treningsøkten kan du egentlig gjøre hvor du vil, når du måtte ville! Nå skal jeg hive meg i dusjen, så skal jeg og søsteren min spise biff og senere i kveld skal vi ha spa kveld med ansiktsmaske, fotbad, neglelakk og film♥ Skikkelig jentekveld! Ha en fin lørdag alle sammen!

 

♥i